yannlepantrec Posted February 18, 2010 Share Posted February 18, 2010 Declar deschisa lsita cu doritorii de frappe pentru sambata. Eu sunt primul doritor dar ma abtin pentru un frappe de post. Altcineva? Link to comment
dreamlike Posted February 19, 2010 Share Posted February 19, 2010 Maine se anunta 18 grade la Constanta si, implicit, am etapa de munte (Constanta - Sitorman) de la ora 11.00, etapa care conteaza in clasamentul UCC, dupa care imi va face o placere deosebita sa-mi iau iubita si sa ma alatur familiei dwcc pentru ritualul de sambata seara. Link to comment
MCojo Posted February 19, 2010 Share Posted February 19, 2010 (edited) ... in clasamentul UCC... Clasamentul UTC?! ) ... imi va face o placere deosebita sa-mi iau iubita... Eu zic, sa o iei totusi si pe Cristina la intalnire... Edited February 19, 2010 by MCojo Link to comment
free_spirit Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 Salutare !! Vin si eu. Respect !! Link to comment
paul_marines Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 (edited) Daca se pune de iesire din hibernare ma alatur si eu grupului. Safe drive and sex till then Edited February 20, 2010 by safari hunter Link to comment
Immortal Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 Venim si noi...dar, la ce ora? 18.00? Link to comment
Recommended Posts