NFS Posted April 4, 2004 Share Posted April 4, 2004 Nu facem reclama gratuita aici, asa ca nu dau numele firmei respective. Extras din oferta pe care mi-au trimis-o pe email. SUPORT NUMAR INMATRICULARE AUTO 0.66 EURO/BUC SUPORT NUMAR INMATRICULARE AUTO PERSONALIZAT 1 - 2 CULORI 0.75 EURO/BUC SUPORT NUMAR INMATRICULARE AUTO PERSONALIZAT 3 CULORI 0.90 EURO/BUC Sistemul de prindere este compatibil cu majoritatea tipurilor de masini si datorita baghetei mobile numarul poate fi montat si demontat usor. Exista posibilitatea de a inscriptiona (personaliza) aceste baghete cu numele firmei,sigla, telefon, fax sau adresa. Pentru suportul inscriptionat cantitatea minima comandata este de 100 buc. Preturile nu includ TVA, plata efectuandu-se in lei la cursul BNR din data facturarii. Garantia oferita este de 18 luni de la data fabricatiei. Eu m-as opri la cei mai ieftini, pe care sa scriem de exemplu DaewooClub.ro ! Cu tot cu TVA ar iesi cam la 32000 lei/buc. Eu zic ca-i mai mult decat rezonabil. (Si nici cei de la Autonet nu vor mai incerca sa-mi schimbe suportii mei cei negri cu unii albi pt simplul fapt ca scrie Radacini pe ei ... ) Link to comment
Shenck Posted April 4, 2004 Share Posted April 4, 2004 Nu facem reclama gratuita aici, asa ca nu dau numele firmei respective.Extras din oferta pe care mi-au trimis-o pe email. SUPORT NUMAR INMATRICULARE AUTO ... Cauta pe google "SUPORT NUMAR INMATRICULARE AUTO" cu tot cu ghilimele si vei gasi: Vesta Investment De obicei mailurile sint luate cu mirlanie folosind Copy+Paste din documntatie care e si pe site. Bai omule nu e vorba de reclama ci de informatie, las-o sa circule. Link to comment
NFS Posted April 4, 2004 Author Share Posted April 4, 2004 Bine, ok... de la VESTA era si mailul meu! Ideea e... care se baga? Ne trebe minim 100 de buc, adica 50 de perechi. Avem 70 si ceva de membrii momentan... Ma ofer sa fac o lista! Link to comment
VIPER Posted April 4, 2004 Share Posted April 4, 2004 Eu vreau, fara probleme, dar daca se poate sa vad inainte sistemul de prindere al numarului in suport... Pe la mine prin cartier se poarta furatul numerelor, am patit-o si eu... Link to comment
VAXXi Posted April 4, 2004 Share Posted April 4, 2004 Din acelasi motiv cu Viper, nici eu nu prea as sustine ideea suportilor de numere. Acu' dupa ce m-am chinuit sa le prind in 2 suruburi zdravene (ce suport, ala e doar de decor -- numaru' e prins direct pe caroserie), ma puneti sa le scot ? Ce e in neregula c-un autocolant, cum au facut cei de la daciaclub.ro ? micut, finut, si-l lipeste fiecare unde vrea: pe bara, pe luneta, pe portbagaj. Link to comment
VIPER Posted April 4, 2004 Share Posted April 4, 2004 Idee de la prietenii din Polonia: Poate e cam mare si brutala, dar e o idee... Link to comment
VAXXi Posted April 4, 2004 Share Posted April 4, 2004 Mie-mi place asa. Eventual cu un font mai frumos (ma ocup eu de asta, ca intra la descrierea meseriei), si cu un scris mai mic - adica sa nu intre pana in margini. Link to comment
VIPER Posted April 4, 2004 Share Posted April 4, 2004 Ar mai fi problema siglei Daewoo si a numelui... Trebuie cumva acordul firmei Daewoo? Link to comment
VAXXi Posted April 4, 2004 Share Posted April 4, 2004 Din pacate, oamenii zic ca da: http://daewoo.globtel.ro/viewtopic.php?t=135 . Link to comment
VIPER Posted April 4, 2004 Share Posted April 4, 2004 h**p://daewoo.globtel.ro/viewtopic.php?t=135 "Nu exista subiectul sau mesajul cerut" ??? Link to comment
VAXXi Posted April 4, 2004 Share Posted April 4, 2004 Cuuum ? nu se poate, la mine se incarca perfect (oricum, ideea e ca raspunsul de la Daewoo este "nu, se poate folosi sigla doar pe documentele oficiale Daewoo"). Link to comment
Shenck Posted April 4, 2004 Share Posted April 4, 2004 Uite ce-au spus: Sigla este element de identitate al unei organizatii si se foloseste numai in documentele oficiale ale acesteia. Cu stima, Valeriu Tones Director Relatii Publice Daewoo Automobile Romania Link to comment
VIPER Posted April 4, 2004 Share Posted April 4, 2004 Am facut captura de ecran, dar cum o atasez aici? Cat despre ce au zis, ciudat, eu am pe suportul din spate la numar sigla Daewoo si suportul vine de la Iasi... Link to comment
ovidiuc Posted April 5, 2004 Share Posted April 5, 2004 Eu zic sa ne bagam.Mi se pare un mod bun de a face reclama la forum. Link to comment
NFS Posted April 5, 2004 Author Share Posted April 5, 2004 Si eu ma bag (la suporti). Nu vreau insa sa scriu pe masina diverse chestii. Link to comment
NFS Posted April 5, 2004 Author Share Posted April 5, 2004 Eu vreau, fara probleme, dar daca se poate sa vad inainte sistemul de prindere al numarului in suport... Pe la mine prin cartier se poarta furatul numerelor, am patit-o si eu... Sistemul de prindere e urmatorul: partea de jos a numarului (aia care se inscriptioneaza) se scoate un pic fortat, se pune numarul la locul lui, se apasa pe margini pina trece peste niste urechiushe, ca sa nu sara de acolo, apoi se pune tot nitel fortat partea de jos (care gliseaza de jos in sus). Referitor la intrebarea ta, s-ar putea spune ca nu-s chiar greu de shmaglit! Anyway, in momentul asta am pe masina tot suporti din aia... si inca mai am numerele. Link to comment
Shenck Posted April 5, 2004 Share Posted April 5, 2004 NFS, Se pot pune si pe TICO fara eforturi prea mari? Link to comment
NFS Posted April 5, 2004 Author Share Posted April 5, 2004 Of course, sunt universali! Link to comment
Shenck Posted April 5, 2004 Share Posted April 5, 2004 Cauta la VESTA o poza sa se intzelega mai bine si posteaza-o! Link to comment
NFS Posted April 5, 2004 Author Share Posted April 5, 2004 Bine,caut... am una chiar in oferta de la ei... da' nu mai bine ti-arat joi la intalnire? Link to comment
VIPER Posted April 5, 2004 Share Posted April 5, 2004 Stiu acum de care zici, asa am eu in fata acum, iar in spate se baga numarul prin culisare laterala. Nu sunt prea incantat, dar vad ca inca rezista... Link to comment
NFS Posted April 5, 2004 Author Share Posted April 5, 2004 Iete si pozele: si cum se monteaza: Link to comment
ovidiuc Posted April 5, 2004 Share Posted April 5, 2004 Sunt ca cele de le avem noi pe masini.Merge. Link to comment
sprite Posted April 6, 2004 Share Posted April 6, 2004 ...da n-ar merge o banda autocolanta pe care sa o lipim pe suportii existenti? Banuiesc ca e si mai ieftin si mai usor de realizat... Link to comment
Recommended Posts