Shenck Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 Eu personal as vrea dreptunghiular. Imi plac mult cele de la DaciaClub. Dar o lalaim aiurea...Pina la urma facem ceva? Link to comment
VIPER Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 Am vorbit cu nashu pentru autocolante, asteapta doar dimesniunile si numarul de culori, si tipul (pentru exterior sau interior), asta daca se ramane la autocolante... Link to comment
Lucman Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 la pretul asta nu am nimic impotriva placutelor, dar cu siguranta vreau autocolant Link to comment
Shenck Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 Din ce am vb cu oamenii pe la intilniri o sa fi pe interior. inalte de 5-8 cm. dpdv al culorilor/fonturi toata lumea isi da cu parea dar nu se leaga nimic. Faceti-l cum vreti! Daca nu arata prea chicios imi pun oricum ar fi. Link to comment
emi2009 Posted May 4, 2004 Share Posted May 4, 2004 Sper ca pana Joi sa ne hotaram, altfel... :cadelnita: Pana la urma?????????????????? Link to comment
Lucian M Posted May 12, 2004 Share Posted May 12, 2004 ma inscriu la autocolant (cu care am si votat), insa daca majoritatea vrea pe numere, ma supun majoritatii Link to comment
Lucman Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 deci cu autocolantele este in derulare. Iuzar se ocupa acum de model, am ales niste fonturi, vedem care pica mai bine. Daca Viper are cum sa facem o sa ii dam fisierul. Plata ptr domeniu s-a facut la RNC Link to comment
iuzar Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 Mai e o problema. VIPER sa-mi spuna in ce format sa-i trimiit fisierul: .cdr (si versiunea de corel in care sa salvez ca eu am 12) sau .jpg,.bmp,.tiff sau altele (poza adica) Link to comment
VAXXi Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 Acu' nu-s VIPER, da' mă bag în vorbă: la tipografie de obicei se cere Corel, şi nu cred că ai folosit funcţiile introduse de la versiunea 10 încoace, deci salvează-l în v10 şi dă-i aşa. Link to comment
iuzar Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 Ok VAXXi, m-am lamurit...ramin pe Corel 10 dar mai am o nelamurire: daca folosesc vreun font mai ciudat trebuie sa-i trimit si fisierul TTF asociat fontului? ca mi-e sa nu deschida aia fisierul si sa vada star atrek-uri in loc de scris Link to comment
zalmoxis Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 Iuzere putem mai sa vdm si noi proiectu'..Inainte adica poate ne dam cu parerea si paote gasim si ceva bun Ha ce zici?!?! Link to comment
iuzar Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 Draga Zeu, cu mare placere dar abia maine, astazi iau acasa pe Flash fonturile alese de Dom'Admin si maine le aduc facute. Am sa fac si variante .JPG pentru cei care nu aveti Corel-ul. OK? Link to comment
Lucman Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 Adica alese personal de mine cu manuta mea proprie si personala Link to comment
FLEX Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 Sa ai mina buna! ... apoi supunem la vot? Link to comment
emi2009 Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 Sa ai mina buna! ... apoi supunem la vot? Propun trei variante finale shi votam... :kissandmakeup: Link to comment
zalmoxis Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 O SINGURA ZI SUPUNEM LA VOT ATAT!..Hai sa nu mai pierdem timpu'SI SARITI CU OFDERET PTR AITO COLANTE..LICITATZTIE TATA CATE BUVA+CATZI FACEM MAI!?!?...500!?!?...AuZITI MA GANDESC S AFACEM MAI MULTE SI LE LIPIM PE MASINILE ALTORA ASA DIRECT KI KI KI...Buna promovare nu!?!? Link to comment
emi2009 Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 CORECT 24 de ore apoi tragem linie Link to comment
Shenck Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 O SINGURA ZI SUPUNEM LA VOT ATAT!..Hai sa nu mai pierdem timpu'SI SARITI CU OFDERET PTR AITO COLANTE..LICITATZTIE TATA CATE BUVA+CATZI FACEM MAI!?!?...500!?!?...AuZITI MA GANDESC S AFACEM MAI MULTE SI LE LIPIM PE MASINILE ALTORA ASA DIRECT KI KI KI...Buna promovare nu!?!? Votul sa fie de 3 zile. Cca 200-maxim 300. Nu le lipim pe alte masini. Le prindem in capse/cuie mai bine . Am gasit o firma care face autocolante pt utilaje (chestii d'alea de protectia muncii) si rezista la intemperii. Link to comment
iuzar Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 Am gasit o firma care face autocolante pt utilaje (chestii d'alea de protectia muncii) si rezista la intemperii. Alea, din cate stiu sunt destul de groase si nu cred ca fac transparente...si pretul presupun ca e mai gros...VIPER avea o oferta... Link to comment
zalmoxis Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 Baietzi eu va zic sa facem mai multe dk vrem pret mai bun!!!!.... Link to comment
NFS Posted May 13, 2004 Author Share Posted May 13, 2004 Baieti, vad ca n-a avut succes chestionarul asta (adica a avut, dar nu in directia scontata de mine)... asa ca rog un moderator sa scoata "lipiciul" de la el! Link to comment
Recommended Posts