anaksunamun Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 imi tremura tare masina , am inlocuit toti senzorii si la fel...singura care a ramas este "ciuperca" in froma de regulator de presiune...stie careva daca scot furtunul de la ea ce trebuie sa se intample? l am scos si nu s a intamplat nimic am verificat daca trage sau evacueaza aer sau gaze si nimic...este posibil sa poata fi blocata si daca da...se poate debloca? Link to comment
Dj_Dark Posted February 23, 2010 Share Posted February 23, 2010 Furtunul ala este actionarea vacumatica si trebuie infundat cu ceva sa nu traga aer fals pe-acolo. In rest, in afara de faptul ca nu mai corespunde normelor euro2 si posibil defectarea ulterioara a catalizatorului, alte probleme nu o sa ai daca mergi fara ea. . PS. Nici nu are legatura cu tremuratul. Aia e de la aprindere de undeva. Vezi capac delco, bobina interioara delco fise, bujii...etc. Link to comment
anaksunamun Posted February 23, 2010 Author Share Posted February 23, 2010 am schimbat IAC , bujii , delco , fise...senzori MAT MAP tremura la ralanti in draci...avans reglat si tot tremura ...nu mi pot inchipui ce are...mecanicii se uita ca matza n lemne , sa zic asa , la ea...ar fi posibil sa fie calculatorul defect? nu am nici o eroare in bord dar n am pus o pe tester inca.. nu mai stiu ce sa i fac ma innebuneste! Link to comment
WildPuppy Posted February 23, 2010 Share Posted February 23, 2010 Procedura de initializare IAC ai efectuat-o ? O gasesti pe forum, cu search, ca la mine merge netu' ca porcu si nu am vreme acuma sa-ti dau linkul exact. Link to comment
Recommended Posts