madkat Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 Ma gandeam sa imi fac drum deseara pe la Polivalenta. Pe la 8 - 8.30 Gasesc oare pe cineva pe acolo (in afara de aia de la volvo si salvari) Link to comment
Costi VLN Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 Din pacate,iar,o sa lipsesc si de data aceasta,prins cu ceva treaba ce nu accepta amanare,bineinteles tot la scarbiciul asta infect. Insa,promit solemn ca data viitoare fac pe draq-n 4 sa ajung. Link to comment
Salex Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 Ma gindeam sa trag iar chiulul data fiind plecarea de miine dimineata. Sa nu mai zic ca MOSul este in mod oficial berarul nationalei . Insa, vazindu-va asa de categorici, o sa vin si eu . Link to comment
Wolfman Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 Sa nu va apucati de baut berea aia (nu cred ca o mai scoti din portbagaj pana la Durau) ca va ia mama lu' proces verbal! Salex, cred ca o sa te alegi cu un custom name: The Beer Keeper! Link to comment
Salex Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 Am facut fata cu brio ... au fost putin, dar rai . Aloooo, ce patirati bre, v-au speriat citiva stropi de ploaie ? Link to comment
ileana Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 Eu am ajuns mai tarzior si am gasit gasca deja la daimon. Nu am mai intrat in parcare. Link to comment
Recommended Posts