yannlepantrec Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 Declar deschisa sesiunea de comunicari automobilistice si nu numai. Locul desfasuririi este clubul Friends la orele 18. Sunt asteptate inscrieri! Link to comment
paul_marines Posted February 26, 2010 Share Posted February 26, 2010 Un powerpoint un referat ceva? Link to comment
yannlepantrec Posted February 26, 2010 Author Share Posted February 26, 2010 Mergem pe sustineri verbale. "> Link to comment
dreamlike Posted February 26, 2010 Share Posted February 26, 2010 Sesiune, nesesiune eu sunt prezent cu ghiocelul meu, Cristina (sa nu mai existe confuzii si sa dau apa la moara carcograsilor). Link to comment
Immortal Posted February 27, 2010 Share Posted February 27, 2010 Deci eu vin cu...martisorul? Link to comment
dreamlike Posted February 27, 2010 Share Posted February 27, 2010 Veniti cu ce vreti dar, atentie! Ofiterul Radu a interzis parcarea autovehiculelor pe strada Decebal, bucata dintre strada Mircea cel Batran si b-dul Tomis, pe partea cu Sala Sporturilor, sub sanctiunea clara de a bloca roata oricui va incerca sa incalce aceasta dispozitie. Link to comment
Recommended Posts