dflorin10 Posted February 26, 2010 Share Posted February 26, 2010 Predau leasing Ford Fiesta 1242 cmc 75 cai , au mai ramas cam 34 de rate a cate 155 euro + 40 euro casco lunar . Detalii despre masina : inmatriculata prima data in martie 2008 , are acum 35600 km . Este varianta Trend daca nu ma insel , abs , aer conditionat , geamuri electrice fata si altceva important nu mi trece prin cap . Masina are montat gpl ( ofer facturile si garantia , inca un an si vreo 6 luni daca nu ma insel , are revizia facuta la instalatie recent ) , costul instalatiei : 2170 Ron , folie autorizata , sonorizare aftermarket ( cam 18 mil , produse noi cu garantie , montate in service autorizat ) , cauciucuri de vara ok iar cele de iarna aproximativ noi ( doar pe fata , luate iarna asta ) . Nu are nici o problema tehnica , in februarie am dus-o la Ford pentru verificare si este impecabila , nu are nici un accident major ( mai putin un mic accident cu o vulpe pe A2 ) , accept orice test . S-a achitat pana acum 100-110 mil avansul ( suma exact nu o mai stiu caut facturile ) + 14 rate . Pret 2800 euro sau schimb cu matiz /spark . Motivul vanzarii : vreau ceva mai mare . Pentru detalii va stau la dispozitie la numarul : 0722670985 . O zi buna Link to comment
steph Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 Ceva mai mare aka Matiz sau Spark? Link to comment
Mircea Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Mai carco, da' v-ati gandit ca poate omul ia o masina mica la schimb pentru oras si-si cumpara o duba pentru afacere? Link to comment
dflorin10 Posted March 1, 2010 Author Share Posted March 1, 2010 Exact , Matiz/Spark pentru alergatura ( intretinere ieftina , pot sa ma strecor peste tot , etc ...altfel imi luam un logan van dar sincer nu mi trebuie ) si ceva mare pentru mine . Cum se face frumos afara si ajung pe la spalatorie pun si ceva poze cu masina . O zi buna tuturor . Link to comment
Recommended Posts