Abram Burel Posted May 26, 2010 Share Posted May 26, 2010 Asta si ziceam. In fond, gigacaloria si apa sunt si ele scumpe. Pacat ca apa de mare nu e recomandata. Dar sambata se anunta ploi. Link to comment
ileana Posted May 26, 2010 Share Posted May 26, 2010 Alezzule, pana la urma te bagi la gratar? 1 Link to comment
Ami Posted May 26, 2010 Share Posted May 26, 2010 Io am senzatia ca ni s-a urcat democratia la cap! Pana acum nu se dezbatea pe forum marca berii, da' n-a ramas nimeni nebaut... 1 Link to comment
Wolfman Posted May 26, 2010 Share Posted May 26, 2010 (edited) Moama, ce-ati scris pe-aci de cand n-am mai intrat... Eu am ajuns cu chiu cu vai in Bucuresti dupa ce era cat pe ce sa pierd avionul din Dussseldorf... Maine dimineata pe la 8.30 (pardon, peste 5 ore) plec spre mare si o sa cumpar carne pt. gratarul din prima seara, o sa vorbesc pe drum cu cei ce vor fi acolo de joi sa vad ce si cum... Am la mine trei doze de cate 0.5 litri de tuica facuta personal din caise si mere dar trebuie diluata cu apa ca-i cam tare, am facut exces de zel si-am scos-o de pe circuit prea devreme, cred ca are vreo 60 de grade. O sa mai iau niste bere din Constanta odata cu carnea, sa fie acolo. Deci pt. joi seara eu fac gratar pt. cei ce vor fi acolo, restul zilelor mai vedem, postez maine cu vesti noi. Edited May 26, 2010 by Wolfman Link to comment
RaZoR-07 Posted May 27, 2010 Share Posted May 27, 2010 N-am vreme de citit, asa ca intru direct in subiect... noi decolam la noapte, cred ca prindem rasaritul pe plaja. Link to comment
Ami Posted May 27, 2010 Share Posted May 27, 2010 (edited) Cum adica, bre, n-ai vreme de citit? De-aia se duce pe rapa cultura... fftopic: Edited May 27, 2010 by Ami Link to comment
Brainiac Posted May 27, 2010 Share Posted May 27, 2010 Gata, am plecat si eu. Dau o fuga pana acasa, dupa care o tai spre Costinesti. Drum bun tutulol Link to comment
LYM Posted May 27, 2010 Share Posted May 27, 2010 (edited) Drum bun Sa ne zici cum se prezinta vremea. Btw, care e locatia exacta? Sa-mi trimita si mie cineva pe PM nr lui de tel, in caz ca nu gasesc maine Edited May 27, 2010 by LYM Link to comment
Salex Posted May 27, 2010 Share Posted May 27, 2010 (edited) Strada principala, treci de calea ferata, faci dreapta pe strada Meduzei, apoi dreapta pe strada Pescarusului. Parca asa ... Spre dezamagirea amatorilor de Stella NA: am facut un drum special de la intilnirea saptaminala direct la Real Vitan unde nu am gasit. La sfatul NFS-ului am bagat nasul la doua bombite din cartierul meu si tot degeaba. Ca idee de principiu, dupa ce umplu MOSul cu aproape 200kg de lichide, nu o sa bat orasul in a 10 sticle de Stella. Deci, daca nu gasesc la prima strigare, ce facem ? Va multumiti cu altceva (Bavaria, Holsten, etc) sau nu iau nimic ? Edited May 27, 2010 by Salex Link to comment
Salex Posted May 28, 2010 Share Posted May 28, 2010 Am sters-o si noi ... spre cumparaturi . Ne vedem dupa prinz in atmosfera portocalie Link to comment
LYM Posted May 28, 2010 Share Posted May 28, 2010 In jur de ora 18:00 o intind si eu spre mare, mai merge cineva? Link to comment
Abram Burel Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 (edited) Unde sunteti, nene? Eu am ajuns Si juma' de staff wolfmanesc Ba am dat jos si mustele de pe botul masinariei (n-are inca nume ) Ma duc sa iau cardul din aparat sa vad daca e ceva de postat Prima poza Si ultima Edited May 30, 2010 by Abram Burel Link to comment
Alezz Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 (edited) Am ajuns si noi pe la orele 17:00,toate bune daca se poate spune si asa. Am si eu o intrebare pentru Ileana...Pentru ce am platit 90 de ron la mancare??? 4 mici si 2 pahare de Fanta??? Asta in 2 zile(2 persoane),vineri si sambata seara. Edited May 30, 2010 by Alezz Link to comment
uskt2005 Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 Am ajuns si noi cu bine Intalnire reusita din punctul meu de vedere... Alezule nu mai spala rufe in ublic ca nu e frumos...daca ai ceva de zic cuiva spune-i pe privat. Parerea mea... O seara excelenta si o saptamana cat mai usoara Link to comment
Ami Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 Ajuns cu bine si staff-ul Tanchist: Camelia, blonda Liliana, subsemnata si Florin la Pitesti. Muuult soare, prea mult. Pe unii din noi ne-a lovit la teasta. La propriu. Reusita intalnirea cu exceptia insolatiei capatate. Apreciem gluma cu inscriptia poposita initial pe usa Ilenei care a sfarsit pe masina noastra...Noroc ca s-a dezlipit fara probleme, ca altfel tanchistului ii ingheta zambetul... ) Link to comment
adostar Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 Am ajuns cu bine, usktule ti-a priit drumul prin Macin Link to comment
Alezz Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 Alezule nu mai spala rufe in ublic ca nu e frumos...daca ai ceva de zic cuiva spune-i pe privat. Parerea mea... Imi pare rau,nu pot. Vreau sa vad care e explicatia...De ce altii au plecat duminica seara cu platouri intregi de mancare si altii nu au mai prins nimic???Am vazut asta cu ochii mei si iti spun sigur ca eram singurul care nu bause Asta e, nu-i bai, o sa vin intr-o joi la intalnire cu 4 mici cruzi si cu o sticla de suc la 0,5L sa le dau Ilenei ca sa fiu sigur ca nu mai am nici o datorie fata de ea . Asta m-a deranjat cel mai tare...bagate domne la gratar(initial nu am vrut) ca se imparte frateste dar s-a mancat parsiveste asta m-a umplut de nervi,prost am fost eu ca am tacut din gura duminica seara, asta regret nu ca am pierdut aiurea 100ron. Pot spune ca am mancat mai scump ca la Rex Grand Hotel...10 lei un mic(au fost 2 vineri si 4 sambata), 10 lei paharul de suc (2 pahare sambata) si 20 de lei o fasie de piept de pui care accidental am prins-o vineri seara. Link to comment
KumKum Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 Si noi am ajuns cu bine, pe drum ne-a cam plouat, in rest ok. Link to comment
Wolfman Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 Am ajuns si noi OK, super tare a fost - pacat ca s-a terminat prea repede... Bravo celor ce-au mai ramas pe metereze pana maine! Am ajuns rupt de oboseala dupa 400 km de zburat prea jos, am scapat de toate MVC-urile de pe traseu multumita statiei CB combinata cu detectorul care m-a salvat de un radar clasic pus pe o portiune cu limitare de 30. Link to comment
Salex Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 La ora 9:00 am ajuns si noi acasa dupa "un mic ocol" prin Navodari si Corbu. La 5:30 am avut parte de o parada militara pe drumul care duce spre UM din Corbu. Drumul de intoarcere OK, fara probleme. Link to comment
LYM Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 Am ajuns si noi cu bine acasa. Frumoasa intalnirea, prea scurta din pacate. O asteptam pe urmatoarea Link to comment
Zmeul cel rau Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 Bai, da' lung a fost drumul inapoi! Eu vreau sa zic ca am mancat doar doi mici iar unul dintre plusurile mele niciunul. Vreau sa fac o plangere! Huo! Si nici nu am pus gura pe vreun Redds sau Becks. De-mi-si-a! Link to comment
Alezz Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 (edited) ) o daaaaa, am avut de toate...numai pentru anumite persoane. Sau poate ca nu au platit toti si d'aia fac ciocu mic.Cine stie,asteptam lamuriri . Or fi platit doar cei de buna credinta ca sa nu zic fraierii si uite ca s-a intamplat ce s-a intamplat, am luat o teapa de 100 lei Edited May 30, 2010 by Alezz Link to comment
Zmeul cel rau Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 Am avut Fanta? Eu de ce nu am prins? Link to comment
Recommended Posts