Jump to content

A Doua Intalnire Nationala 28-30 Mai 2010

Recommended Posts

Daaa, si era zguduita sticla deja nu mai avea acid deloc. Imi pare rau ca fac speculatii dar cum am mai spus si mai sus, astept lamuriri la modul cel mai civilizat posibil.

Probabil ca din vina mea nu ai prins ca am baut eu 2 pahare :) .

Edited by Alezz

:o fftopic: Hai ca pe ziua de azi eu am terminat, am mai pastrat si pentru maine cateva cartuse. Va las sa continuati mistoul in continuare.

Numai bine.

Am ajuns si eu cu bine acasa, dupa luuungiilee pauze facute pe drum. Am fost deranjata la stomac, poate din cauza micilor care nu au fost prea proaspeti. Alezuule, zi merci ca nu ai mancat prea multi, ca altfel pateai ca noi, faceai pe drum ore bune.

Super intalnirea, cam zguduita, vorba lui Alezz. Am prins rasaritul de doua ori. Daca mai ramaneau ceva mici, eu mai stateam o zi.

Imi pare rau daca am suparat pe cineva cu preturile piperate per mic si fanta, dar obrazul subtire, cu cheltuiala se tine.

Asa ca Alezzule mama, nu uita te rog sa aduci micii aia cruzi pe care mi i-ai promis, gasesc eu cui sa-i vand la suprapret.

p.s eu recunosc, am zguduit nitel fanta

Edited by ileana
  • Like 1

Am ajuns si eu cu familion cu tot, pe la 8 intram in Bucuresti, dupa o oprire de cateva ore la piscina cu apa sarata de la hotelu' lu' Copos din Mamaia, plus o masa copioasa c-aveam pofta de niste mici. :) )

'Niii mah, ca s-a tinut de cuvant Alezu, s-a apucat de scandal pt 2 mici. :) ) Hai, da-o incolo!

Alezule, nu stiu daca ai observat ca pe langa mesenii din sala, mai era si afara un grup care am decis sa ramanem afara pt simplul motiv ca inauntru nu mai era loc. Asta ca sa stii unde au ajuns cele cateva farfurii care au parasit sala de mese.

Din fericire, pt majoritatea a contat mai mult compania prietenilor - ca intotdeauna - si nu ne-a mai ramas timp sa numaram dumicatii vecinului. Tu nush pe unde ai umblat, ca te-am vazut cam rar... ma rog, nu-i treaba mea... da' vad ca ti-a ramas destul timp de calcule.

PS. Deci de la fanta erau vibratiile alea? Si io care m-am luat de subwooferul lu' Uskatu'... #-o

• Like 3

@Alezz, nu e vorba de mistouri. E vorba de faptul ca noi procedam asa dintotdeauna si nu a avut nimeni de protestat. In prima seara am ajutat la pregatirea gratarului si nu am ai avut chef sa mananc cine stie ce. Si ce? M-a oprit cineva? Cum ar fi fost sa stam sa ne numaram fiecare dumicatii? Si depun marturie ca am fost printre cei care au mancat afara in a doua seara. Recunosc ca am luat doua bucati de friptura si le-am dus in camera pentru prietenul meu caruia ii era rau si nu a putut sa coboare. Daca simti ca te-am pagubit, evalueaza-le si iti dau banii, desi noi am platit atat cat a iesit la socoteala ca toata lumea.

Vorbeam cu Madi aseara si imi spunea ca vineri seara a ramas un platou de carne... Alezule cine te-a oprit sa mananci?

Cine te-a oprit sa bei? Frigiderul a fost plin de bauturi pana duminica la pranz !!!

Vb cuiva de mai sus ... daca aveai ceva de spus ... de ce nu ai spus cand ai dat banii ce probleme ai? Nimeni nu ti-a cerut banii inainte precum fetele fosforescente din Bulgaria.

@Alezz, nu e vorba de mistouri. E vorba de faptul ca noi procedam asa dintotdeauna si nu a avut nimeni de protestat.

Da ai dreptate, asa procedati intotdeauna, unii platesc si altii baga sub rat preferential.

Si mai ai dreptate cu al 2 lea lucru, nu a protestat nimeni, au ales sa nu mai isi bata capul cu asa zisele intalniri nationale.

Puteti sa-mi evaluati si mie ce am reusit sa mancam in 2 seri nu? =))

Nu cer explicatii ca a disparut mancarea, asta s-a vazut pe fata ce si cum nu mai e nimic de comentat, daca nu te impungeai si nu dadeai coate la castron nu pupai nimic.

Repet, pentru ce am dat 100lei????? Am platit noi sa manance altii, pana acum asa se traduce.

Si sa stii ca ai dreptate nu ma ascund de nimeni, ma simt pagubit(asta ca sa-ti fac pe plac sa te simpi bine) mai bine zis ma simt tepuit

Au avut dreptate cei care mi-au zis ca nu mai vin la nationale initial nu i-am crezut si le-am spus ca vorbesc prostii si ca nu se poate iar acum nu am ce sa mai zic ca au avut dreptate.

Da, pot spune ca mai sunt persoane care imi face placere sa vin sa le var dar de acum se schimba datele problemei, vom avea alta cazare asta e clar, altfel nu se poate.

Puteti sa prostiti pe altii in continuare :) .

Costuri ascunse, iti zic eu.

Altfel, si eu am fost suparat cand mi-am luat bilete la Avatar in avans dar nu am mai ajuns din cauza ca a trebuit sa stau acasa langa omul care imi repara frigiderul. Insa niciodata nu mi-am pus problema sa fac o plangere la OPC impotriva cinematografului ca mi-a luat banii dar nu am vazut niciun film. Ce luzăr am fost!

Ileana, data viitoare sa bagi si un salariu pentru doua zile pentru cineva care sa ia bautura din frigider si sa ne-o serveasca.

Vorbeam cu Madi aseara si imi spunea ca vineri seara a ramas un platou de carne... Alezule cine te-a oprit sa mananci?

Ai citit asta de mai sus?

Repet: CINE TE-A OPRIT?

Au avut dreptate cei care mi-au zis ca nu mai vin la nationale initial nu i-am crezut si le-am spus ca vorbesc prostii si ca nu se poate iar acum nu am ce sa mai zic ca au avut dreptate.

Cred ca stiu cine ti-a spus. In 5 ani de zile de cand tot mergem la nationale, un singur om a ramas nemancat si a platit la fel de scump ca tine ptr 2 mici si un pahar de suc trezit. Aveti in comun nu numai micii :D . E chiar preastimatul mariuseujen.

• Like 1

Repet: CINE TE-A OPRIT?

Bunul simt :)

Ce imi place ca v-ati vorbit intre voi si tot schimbati subiectul :D .

De ce si pentru ce am platit 100lei?

Edited by Alezz

Atunci nu te mai plange ca ai ramas nemancat... Ce vroiai? Sa ti se dea si gata mestecat? Sau asteptai invitatie speciala?

Stiam eu ca de fapt Alezzul e foarte rusinos. :redface:

De ce si pentru ce am platit 100lei?

Pentru un frigider plin de bautura, din care sa te adapi la discretie (si a mai ramas o groaza de bautura) si pentru doua gratare (carne, accesorii, servetele, sosuri, muraturi) din care sa te furajezi cu aceeasi gratie (si a mai ramas mancare).

Ah, si e vorba de doua persoane.

Atunci nu te mai plange ca ai ramas nemancat... Ce vroiai? Sa ti se dea si gata mestecat? Sau asteptai invitatie speciala?

Comentezi complet aiurea...te-a contactat Ileana sa fii tu calul de bataie???

Principiul este destul de simplu vineri n-am apucat decat 2 mici si o fasie de piept de pui si sambata 3 mici degeaba veniti cu inventii ca vezi doamne a mai ramas vineri seara, asta e o minciuna ordinara ca poata poate cei care mai vad subiectu sa creada ca sunt eu nebun.

Principiul este destul de simplu vineri n-am apucat decat 2 mici si o fasie de piept de pui si sambata 3 mici degeaba veniti cu inventii ca vezi doamne a mai ramas vineri seara, asta e o minciuna ordinara ca poata poate cei care mai vad subiectu sa creada ca sunt eu nebun.

Bre, vineri noi am ajuns dupa ce lumea se asezase la masa, am asteptat sa termine unii si altii sa termine de mancat, ca nu aveam scaune (deh, asa se intampla cand intarzii), si tot am mancat pe saturate, deci WTF?

Nu Emile, se trage de la parsivenie =))

Zmeule, cineva o fi avut grija de voi, noi cand am plecat vineri nu mai era nimic de sambata nici nu mai vorbesc.

Asta e cand nu faci parte din asa zisa gasca, ne-am lamurit.

Pentru ce am dat 100lei?Toata lumea evita raspunsul si o da in diverse, super :) .

Edited by Alezz
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...