Salex Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 ... degeaba veniti cu inventii ca vezi doamne a mai ramas vineri seara, asta e o minciuna ordinara ca poata poate cei care mai vad subiectu sa creada ca sunt eu nebun. Chiar am vrut sa ma abtin de la discutia asta insa un singur lucru am de spus. Duminica dimineata (ma rog, pe la prinz), inainte de plecare, am adus din frigiderul din camera 6 cutii de Ursus (in tipla) si 2 sticle de suc (necarbonantat de la mama lui ), ambele nedesfacute. In frigiderul de jos, cind bagam berea, am gasit o cratita din inox in care erau citeva fripturi ramase de Vineri seara ... Asta e o chestie vazuta cu ochii mei, punct ! Link to comment
uskt2005 Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Comentezi complet aiurea...te-a contactat Ileana sa fii tu calul de bataie??? Principiul este destul de simplu vineri n-am apucat decat 2 mici si o fasie de piept de pui si sambata 3 mici degeaba veniti cu inventii ca vezi doamne a mai ramas vineri seara, asta e o minciuna ordinara ca poata poate cei care mai vad subiectu sa creada ca sunt eu nebun. 1. Nu comentez deloc aiurea... Eu am facut gratarul si madi impreuna cu alte fete prezente au aranjat si strans masa...pot confirma. 2. Eu nu sunt calul nimanui dar nu suport sa vad pe unu atat de lenes incat sa deschida un frigider sa-si ia ceva de baut ca vine aici si arunca cu acuze cum ca nu a avut ce bea si ce manca. 3. Ai strigat ceva de genul...Mai e ceva de mancare? Eu unu cand mi-e foame spun cu voce tare nu dupa 2 zile din spatele unei tastaturi...intelegi tu (sper) ideea. 4. Ma simt vizat ca ma faci mincinos ordinar in public drept pt care rog un moderator sa ia atitudine. Multumesc. Link to comment
Zmeul cel rau Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Ti-am zis eu mai sus pentru ce ai platit. Si nu, nu mi-a oprit nimeni in mod special ceva, m-am "alimentat" din castroanele de pe masa. Ce-i drept, nu doar din ala din fata mea. Link to comment
Zmeul cel rau Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Arunca Alezz o piatra in lac si tot forumul se chinuie sa o scoata. Link to comment
xenna Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 (edited) Am si eu o intrebare pentru Ileana...Pentru ce am platit 90 de ron la mancare??? 4 mici si 2 pahare de Fanta??? Asta in 2 zile(2 persoane),vineri si sambata seara. Pentru ce am dat 100lei?Toata lumea evita raspunsul si o da in diverse, super . Ieri intrebai pt ce ai platit 90 ron si stiai si raspunsul, iar azi intrebi pe toata lumea disperat pentru ce ai platit 100 ron? Sa fie insolatia de vina? Asta ar fi singura ta scuza pt "mascarada strasnica" pe care o faci acum. In alta ordine, foarte faina intalnirea. Astept cu interes ceva poze! Edited May 31, 2010 by xenna 1 Link to comment
Zmeul cel rau Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Propun ca toata discutia sa fie mutata intr-un topic nou "cat a costat micul lui Alezzu?". Link to comment
Alezz Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Nu sunt disperat deloc, intelegi gresit. Nu mi-e de bani. Cat am avut din saracia noastra sau bogatie am dat, am zis ca se imparte frateste, cum m-a batut ileana la cap toata saptamana ca de ce sa nu ne bagam ca se baga toti. Si uite ca am luat o mare teapa. Principiul dauneaza grav sanatatii degeaba apar oameni acum care spun ca a mai ramas...a mai ramas pentru altii, noi sambata seara pe toata masa am avut doar o oala mica cu mici pe cealalta erau 4 castroane toate goale si lumea fugea afara cu platourile de mancare pline. Asta a fost treaba care ne-a deranjat, dai dracu de bani pana la urma macar asta sa-mi fie ce ami mare paguba pe anu asta. Ileano, sa stii ca aici e vorba numai de mine nu si de ce au patit altii, nu de alta dar nu suport comparatiile cu alte persoane si nici nu ma inereseaza ce au facut altii . Link to comment
EM!L Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Arunca Alezz o piatra in lac si tot forumul se chinuie sa o scoata. Propun ca respectiva piatra sa fie pescuita "la scobitoare" Link to comment
iulia Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Alezz, pana si la All Inclusive, unde e plin de mancare nu vine nimeni sa te roage s-o iei de pe masa. Si da, aia o strang dupa o vreme, sau se termina si nu mai aduc alta ca s-a terminat masa. Asta nu inseamna ca daca te uiti la ea si nu mananci poti sa faci apoi scandal ca de ce ai platit pentru All Inclusive si nu ai mancat Mancare a fost suficienta, bautura a fost exagerat de multa, a ramas destula pana la plecare. Daca te simteai nedreptatit, puteai pleca cu 4 baxuri de bere, nu cred ca ar fi protestat cineva. Nu am fost la nunta si nu existat un meniu calculat si aranjat pentru fiecare. In astfel de intalniri nu se face impartirea de felul: 2 mici, o pulpa si o friptura de porc pentru fiecare, tocmai pentru ca fiecare isi alege cat si ce vrea sa manance. E adevarat ca n-am prins nici eu friptura de porc in a doua seara, dar am compensat cu pulpe. Sunt persoane care nici nu suporta micii, altele care mananca doar mici. Si ce? Sta sa numere cineva cat si ce mananca fiecare? Daca erai acolo cand s-a pus masa apucai de toate. Si chiar daca nu erai, daca lasai vorba ca nu poti iesi din camera ca te simti rau sau trebuie sa stai in pat, nu cred ca nu ti s-ar fi pus deoparte ce cereai. Dar asa, ce voiai? Sa ramana mancarea pe masa? Impartirea s-a facut la cate persoane au fost. Normal ca n-au mancat toti la fel, dar niciodata nu se intampla asta. Si iar fac analogia cu mniul de nunta/botez: costa la fel pentru toti, indiferent de cat mananci, nu? Insa nu ai cum altfel sa faci impartirea. Eu intelesesem ca nu vrei sate bagi la gratar oricum. Daca nu poti intelege cum functioneaza schema la intalniri si ca nu ai altfel cum sa faci, probabil e mai bine sa-ti aduci de acasa sau sa-ti pregatesti separat. Noi ne-am simtit bine lumea fugea afara cu platourile de mancare pline. De ce nu te-ai dus afara si tu sa le iei din platou daca n-ai prins? Nu cred ca tipa careva Link to comment
Zmeul cel rau Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Propun ca la urmatoarele intalniri sa se instituie un program special pentru persoanele cu dizabilitati (mana prea scurta sa ajunga la castron, fund prea mare sa se ridice de pe scaun, etc.): sa angajam picolite in fusta scurta si sutien cu frunza si palnie. Link to comment
Satori Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Va certati degeaba. E bufet suedez la care participa forumisti insetati. E normal sa existe extreme. Cine nu se astepta la asa ceva,... nu a gandit prea bine si acum este prea tarziu pentru plangeri. Bufetul suedez nu este 'corect' prin definitie. Daca vreti corectitudine, mancati la restaurant. Ceea ce eu recunosc ca am facut, sunt mai lenes din fire. Link to comment
ileana Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Din moment ce banu' e pe mana mea, n-ai sa vezi nici o picolita! In schimb vreo 2 musculosi sigur gasesc 1 Link to comment
Alezz Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 (edited) Iulia, spun pentru a nu stiu cata oara ca nu ma deranjeaza ca am pierdut aiurea 100lei, ma deranjeaza faptul ca sambata seara au fost lume care practic a fugit cu mancarea pe platouri afara sau unde au fugit, si acuma bat toti moneda ca vezi doamne a mai ramas. Asta e, odata in viata iau teapa si sunt capabil sa invat din greseli. Nu sunt crizat nu disperat, sunt foarte calm si linistit si stiu ca treaba asta ii deranjeaza mult pe altii care ar fi vrut sa ma vada injurand sau alte treburi .Ca sa se paota lua masuri impotriva mea. Putea sa ramana si 100 de baxuri de bere in frigider ca oricum nu ma interesa, nici eu nici Cristina nu apreciem bautura alcoolica de nici un fel. Imi pare rau ca nu mai pot sa stau sa vad mistourile voastre la adresa mea, tre sa intru intr-o sedinta . Edited May 31, 2010 by Alezz Link to comment
laurentziu83 Posted May 31, 2010 Author Share Posted May 31, 2010 E chiar preastimatul mariuseujen. Mai, mie chiar imi era dor de mariussolenzapiatralaroata. Cum il putem aduce inapoi? : sa angajam picolite in fusta scurta si sutien cu frunza si palnie. N-ar fi rau. )"> Link to comment
MethodRO Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Da acolo unde am fost sa bem si sa mancam in Constanta v-a placut sau nu? (Cunoscatorii stiu despre ce e vorba). In plus de asta fetele de acolo aveau fustite scurte. Nu e asa Zmeule? Link to comment
LYM Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 (edited) @Alezz - oamenii au luat pe platouri ca sa manance afara, nu vad de ce ar fi interzis asta (si-asa eram inghesuiti). Cei care au stat inauntru si-au tras in farfurii - acelasi lucru. In respectiva seara eu am mancat pe saturate (recunosc ca nici n-am putut termina din farfurie), de bautura nu mai zic ... n-am putut eu baga cata bautura era acolo. @Method - pai cum sa nu ne placa bre`? Edited May 31, 2010 by LYM Link to comment
BogdanG Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Si eu am ramas nemancat la Varlaam intr-o seara, dar a doua seara am dat din coate, am bagat la troc si am ragait bine dupa masa copioasa, deci mah Alezule daca nu dai din coate e normal sa ramai nemancat . Cu bautura nu au fost probleme niciodata Link to comment
Alezz Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Au mancat altii pe saturate,noi nu am prins nimic, va rog sa nu mai bateti moneda pe teme asta, am platit o groaza de bani si nu am apucat sa mancam mai mimic, e de plans nu de ras. Ati mancat voi pe saturate si nu ati putut sa terminati si altii s-au uitat la voi cum mancati. Asa suntem noi luati de prosti, normal ca unii sa manance pe saturate si banii altora . Nu acuz pe nimeni dar din moment ce am platit si nu am primit nimic in schimb inseamna ca altcineva ne-a mancat si baut banii ecuatia mai simpla de atat nu poate fii . Link to comment
BogdanG Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Nu mai pufosule, inseamna ca nu te-ai agitat, daca dadeai putin din coate iti garantez ca aveai burta plina Link to comment
iulia Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Alezz, e simplu: cine nu cere nu primeste. Nu trebuia sa dai cuiva un cap, era de ajuns sa te agiti insa un pic. Ca-n viata. Link to comment
Zmeul cel rau Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Nu acuz pe nimeni dar din moment ce am platit si nu am primit nimic in schimb inseamna ca altcineva ne-a mancat si baut banii ecuatia mai simpla de atat nu poate fii . Am inteles, ai asteptat sa te serveasca cineva. Acum totul face sens. @methodu: da, bre, dar fetele de acolo purtau si camasa . 1 Link to comment
Alezz Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Sa stii nu nu mi-am facut un tel in viata din a avea burta plina lasa ca am facut din banii mei burta plina altora,cred a si-au luat si pe drum acasa Link to comment
MethodRO Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Bine Zmeule data viitoare vb cu seful localului sa vina fetele sa ne serveasca in costum de baie Link to comment
iulia Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Eu zic sa aduci si niscai baieti musculosi Link to comment
Recommended Posts