Jump to content

A Doua Intalnire Nationala 28-30 Mai 2010

Recommended Posts

Alezz, e simplu: cine nu cere nu primeste. Nu trebuia sa dai cuiva un cap, era de ajuns sa te agiti insa un pic.

Ca-n viata.

De fapt, era suficent sa se ridice de pe scaun si sa se deplaseze pana la cratita. Nu s-a batut nimeni pe mancare.

Dar, tinand seama ca e vorba de o intalnire intre prieteni (sa nu zica cineva ca ar dori si bon pe banii dati), asta ar fi presupus un minim de socializare cu cei din jurul cratitei de genul "ba, mai e ceva acolo?" "poti sa imi faci si mie loc?". La naiba, la mine a fost suficent.

• Like 1

Ma descurc foarte bine, nu ma plang, e super :) . Tu?

Zmeule tu nu intelegi ca am facut asta, am intrebat si toti dadeau din umeri ca nu mai era nimic, asta s-a intamplat sambata seara. S-a adus mancarea si dupa 30 de secunde nu mai era nimic. Nu am apucat decat sa ne asezam la masa si sa impartim 3 farfurii de plastic asta ca ne-a rugat cineva, cand ne-am intors sa luam si noi ceva nu mai era nimic, toti fugisera :) .

Edited by Alezz

N-ai zis ca fugisera afara cu mancarea? Deci? Era greu sa te duci sa iei?

La naiba, la mine a fost suficent.

Aha, deci la tine s-a dus friptura mea!!! Deci in medie am mancat egal :D

Puteai macar sa pui o piedica alora care fugeau cu mancarea. Prindeai micul din zbor si era liniste acum pe topic, povesteam si noi intamplari hazlii, nu d-astea care vorba ta, ar trebui sa plangem.

• Like 1

Puteai macar sa pui o piedica alora care fugeau cu mancarea. Prindeai micul din zbor si era liniste acum pe topic, povesteam si noi intamplari hazlii, nu d-astea care vorba ta, ar trebui sa plangem.

Pai de unde crezi ca avea Iulia ranile de pe picior? Biata de ea, nici nu mai stie ce i s-a intamplat. Si daca nu era Alezzu cu discutia asta nici nu realiza. Ia nu mai bagati strambe!

Aha, deci la tine s-a dus friptura mea!!! Deci in medie am mancat egal :D

Alezzule, vineri seara erai asezat la masa cand eu am ajuns. Eu am prins de haleala, sa nu-mi zici ca nici atunci n-ai mancat. Cat despre bautura ... Duminica la ora 14:00, cand am plecat, inca era bere destula in frigider deci...

Daca nu vroiai sa mananci/bei trebuia sa nu te bagi la gratar.

Edited by LYM

:o fftopic: Iti dau eu "biata" :-W

Pai de unde crezi ca avea Iulia ranile de pe picior? Biata de ea, nici nu mai stie ce i s-a intamplat.

Edited by iulia

Atunci de ce ne-ai cerut 90 de roni ???Pentru ce???

Sau erau 100, nu mai tin minte de la insolatie...

Tie ti-a cerut 90 de roni? Mie mi-a luat doar 45. Ce-i drept mie mi-a numarat micii si am semnat pentru fiecare mic primit, sa nu existe probleme.

Da LYM am mancat 3 mici si o ramasita de piept de pui in 2 persoane in contul a 45 de ron...Ti se pare normal???Iar sambata am mancat 3 mici singur tot in contul a 45 de roni. Cristina nu a mai mancat nimic ca i s-a facut scarba cand a auzit cati bani ne-a cerut ileana pe asa zisa mancare si am plecat amandoi in camera.Multumit?

Edited by Alezz

Pai inseamna ca te-ai saturat repede, eu chiar si vineri am mancat mai mult de-atat, am cules cativa mici de pe masa vecina :mrgreen:

Trebuia sa compensezi cu bautura :thumbl:

Edited by LYM

Imi pare rau ca nu mai pot sa stau sa vad mistourile voastre la adresa mea, tre sa intru intr-o sedinta :) .

Cu sedinta asta ce se aude? S-a anulat? sau a tinut doar 15 minute?

• Like 1

Citesc forumul asta de azi dimineata si ma amuz foarte tare :) ) dar tin sa precizez ca acum trebuie sa plec la masa si mi-ati facut pofta de mici si piept de pui :) )

Daca vreti va comand si voua cate o ceafa de pui :) ).

Revin ! :D astept "vesti"

Atunci de ce ne-ai cerut 90 de roni ???Pentru ce???

Sau erau 100, nu mai tin minte de la insolatie...

Alezule... iti spune toata lumea ca a mai ramas mancare si bautura nezguduita, si tu o tii langa (fara diacritice). Chiar nu-ti dai seama ca devii penibil? Cine naiba vrei sa stea sa-ti calculeze tie cat costa un mic si-un pahar de fanta? Nu-i destul ca sta saraca Ileana si socoteste pt toti si alearga pe la toti dupa parale?

Te plangi ca ai mancat mai putin, si ai platit la fel la ceilalti. Da' cum era daca ai fi mancat mai mult decat ceilalti (sa presupunem ca ar fi stat cineva sa numere, desi cred ca vorbesc exact cu persoana potrivita!). Crezi c-ar fi venit cineva sa-ti zica sa mai dai ceva in plus? Atunci cum ar fi fost?

Zici ca nu faci parte din gasca? Ia aminteste-ti de cate ori ti-am propus eu personal sa vii la nationale. Ma rog, asta ca te-ai plans de gasca, nu ca asta ar fi motiv sa ramai nemancat, nu ma intelege gresit.

Da LYM am mancat 3 mici si o ramasita de piept de pui in 2 persoane in contul a 45 de ron...Ti se pare normal???Iar sambata am mancat 3 mici singur tot in contul a 45 de roni. Cristina nu a mai mancat nimic ca i s-a facut scarba cand a auzit cati bani ne-a cerut ileana pe asa zisa mancare si am plecat amandoi in camera.Multumit?

Trebuia sa stati sa luptati. Serios vorbesc.

Da Sergiule, sunt eu ala prost si penibil pe care l-ati prostit voi cu banii :) .Multumit?

Madkat,nu avea rost, am fost prostiti pe fata si acum o dat toti in diverse ca am fi penibili.

Asta e, am platit 100 lei pentru 6 mici si 2 pahare de suc, lucru normal pentru altii si anormal pentru mine. Initial nu am vrut sa ne bagam dar practic am fost obligati de ileana care ne-a facut capul patrat pe mess o saptamana intreaga cum ca se baga toti la gratar frateste si dupa cum am vazut cu ochii nostrii s-a mancat parsiveste.

Nu imi pare rau ca am dat de pomana 100 lei, imi pare rau ca am vazutce caractere de 2 lei pot avea anumite persoane :) .

Alezule ti-a bagat cineva mana in buzunar? Ai dat banii de buna voie...daca aveai ceva de reprosat la suma care ti s-a cerut spuneai atunci! Nu?

Sau iar esti mai cu bun simt din fire?

Initial nu am vrut sa ne bagam dar practic am fost obligati de ileana care ne-a facut capul patrat pe mess o saptamana intreaga cum ca se baga toti la gratar frateste si dupa cum am vazut cu ochii nostrii s-a mancat parsiveste.

Pufosule, eu inghit multe si ma distrez alaturi de oamenii mei pe care i-am hranit pe banii tai. Dar asta cu capul patrat stii foarte bine ca e o minciuna sfruntata. Capul patrat il ai oricum, dar sa afirmi ca te-am rugat eu o saptamana sa te bagi la gratar, e o minciuna care ingheata si fanta aia zguduita pe care ai baut-o. Cand ai ajuns vineri seara in bucatarie, ti-au sclipit ochii la vederea mormanului de carne pregatit sa fie aruncat pe gratar. Eu te-am intrebat ce faci si tu ai zis ca te bagi.

Greseala ta, ne-am ingrasat organele sexuale, asa cum mi-ai spus pe mess. (apropo, pe mess ai ignore, imi place ca discutiile sa fie publice, nu am nimic de ascuns.)

Edited by ileana
  • Like 1

Am ajuns si noi pe la orele 17:00,toate bune daca se poate spune si asa.

Am si eu o intrebare pentru Ileana...Pentru ce am platit 90 de ron la mancare??? 4 mici si 2 pahare de Fanta??? Asta in 2 zile(2 persoane),vineri si sambata seara.

Asta e, am platit 100 lei pentru 6 mici si 2 pahare de suc, lucru normal pentru altii si anormal pentru mine.

Hopa, au mai aparut 2 mici frumosi. Pana maine ne dam seama c-ai mancat cel mai mult, de fapt. :) )

...am fost prostiti pe fata si acum o dat toti in diverse ca am fi penibili.

Cica nebunul nu se considera pe el insusi nebun, ci pe ceilalti. Cred ca se aplica si la penibili.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...