zeneseu Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Nu vreau sa arunc vina pe nimeni, dar pot zice ca, prin intermediul tehnologiei moderne, a fost prezent la intalnire si Zeneseu dar, cu toatea astea, nu am vazut pe lista Ilenei ca ar fi dat vreun ban. Auzi, io zic sa-ti verifici si wireless-u' ca pica destul de des si poate pe acolo-s micii; nu e corect sa dai toata vina pe mine, da?!? / P.S. Hint... recycle bin... Link to comment
uskt2005 Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 As zice sa trecem la lucruri mai ontopic: Poze? cum intram in posesia lor? Link to comment
Zmeul cel rau Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Imi lasa si mie cineva niste mici pe zid? Link to comment
Ami Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 (edited) @ alezzAi dat 100 ron/ 2 persoane, caci asa a rezultat din impartirea costurilor. Asa am dat si noi si toata lumea. Si nu a stat nimeni sa numere cat a mancat. Stai linistit, ca nu a plecat nimeni cu carnea in buzunar, asa cum nu a plecat nici cu bautura. Nu ti se pare aiurea sa faci atatia oameni mincinosi si tu cel corect? Adevarul e ca ai venit cu capsa pusa si ai cautat nod in papura. Ei bine, ai gasit. Nu stiu de ce esti atat de nemultumit, daca asta ai dorit? Pot sa inteleg ca nu te simti ok in grupul asta, dar jignirile sunt deplasate si nu isi au rostul. Daca e sa o luam asa, de unde stim noi ca tu ai mancat cat spui si nu ai mancat mai mult? Chiar...poze? Edited May 31, 2010 by Ami Link to comment
andreiorga Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Nu va suparati...n-am fost la intalnire ( si imi pare rau ca vad ca am pierdut destul de muuuulte ) , dar totusi vreau sa intreb si eu ceva... Paharele (de fanta)... cum aratau ? Link to comment
Alezz Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Nu va mai fac pe plac, putem discuta si fata in fata cand ne vom mai vedea. Sunt sigur ca atunci se schimba complet datele problemei. Numai bine Link to comment
iulia Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Astept cu interes ceva poze! Cu dedicatie Link to comment
adostar Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Laurentiu, flămând cât zece 'Nghiţi un crustaceu rece. Link to comment
Abram Burel Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Nu vreau sa reaprind flacara, dupa ce ati trecut la poze, dar eu am cam avut sedinte toata ziua... Modalitatea de alimentare intre a da din coate si a astepta sa fi servit poate aduce multe nemultumiri. Pana una alta, pe tema asta au vorbit doar vreo un sfert din reprezentantii celor prezenti si s-au mai bagat in seama "remote" cativa. As avea cateva recomandari practice pentru toti cei ce vor sa participe la intalniri: - Minima rezistenta: observati unde se pregateste de mancare; nu va bagati la nimic, eventual faceti pe niznaii, ca nu stiti despre ce e vorba; de indata ce totule pregatit (mese, scaune, servetele, muraturi, etc.) ocupati locuri strategice; nu trebuie sa fie neaparat la masa; important e sa aveti acces la castron - Atitudine implicativa: cel mai bine e sa va bagati la gratar; daca insa aveti constiinta datoriei, mai bine aplicati alta strategie sau riscati sa ramaneti nemancati; daca v-ati bagat la gratar si, mai ales, daca aveti o tactica de "foc mic", atunci e bine sa mancati din mers; s-ar putea ca dupa sa nu mai aveti ce; intotdeauna vor fi mai multi ce vor adopta strategia de mai sus - Tactica colaborativa: daca esti cu perechea sau "in grup", puteti aplica strategii diversioniste; astfel se va putea profita in fiecare mod cu putinta - Nepasatorii: fiti pregatiti la una din urmatoarele variante (se pot cumula): a) ramaneti nemancati b) platiti ce n-ati consumat c) va faceti nervi d) va chioraie matele... - Cine poate: vedeti-va de treaba; este intotdeauna o alternativa de sustinut; doar daca aveti chef sau va intreaba cineva; ca doar d-aia e democratie - Cei ce n-au altceva de facut: comentati, postati, nu va dati batuti; si asta e tot democratie Pofta buna! Link to comment
KumKum Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Noi am ajuns vineri seara in jurul orei 23.30-23.45 daca nu ma insel, in acelasi timp cu Zmeu, Zmeoaica si Iulia. Dupa ce am dus bagajele, pupat si luat in brate diverse persoane dragi, am purces la masa unde vreau sa zic am mancat destul de bine, am consumat linistit ceva beri luate cu propria manutza din frigider...si daca nu ma insel vorba lui Zmeu, a mai si ramas ceva mancare, asa ca... Link to comment
laurentziu83 Posted May 31, 2010 Author Share Posted May 31, 2010 Eu stiu clar ca Zmeu a mancat DUPA MINE. Sunt sigur, deoarece n-avea scaun, i l-am oferit pe al meu. Link to comment
LYM Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 n-avea scaun, i l-am oferit pe al meu Ce urmareai? micii lui, presupun > Link to comment
Englishman Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Laurentiu, flămând cât zece 'Nghiţi un crustaceu rece. Hmm...cineva a citit in copilarie " Aventurile lui Habarnam", asa-i? Link to comment
Wolfman Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Alezz-ule, eu am fost la un Moeciu in care am dat 100 de ron pt. mai putin decat ai consumat tu, am ajuns vineri seara si am fost nevoiti sa plecam a doua zi dimineata devreme... Insa nici o secunda nu m-a deranjat asta, am considerat ca produsele cumparate de cineva PENTRU TOTI trebuiesc oricum platite, e problema individuala daca cineva nu se furajeaza... Link to comment
adostar Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Hmm...cineva a citit in copilarie " Aventurile lui Habarnam", asa-i? Asa e ) Link to comment
Wolfman Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 (edited) ...deoarece n-avea scaun, i l-am oferit pe al meu. Daca n-o fi mancat de vreo saptamana cum sa aiba scaun??? Si cu al tau ce-a facut, l-a dat mai departe? Edited May 31, 2010 by Wolfman Link to comment
Zmeul cel rau Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=pzA2ntGPk3o 1 Link to comment
Salex Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Nu vreau sa fac pe avocatul diavolului insa s-ar putea, pe undeva, sa aiba si Alezzul un pic de dreptate. Cum ziceam anterior, Vineri seara au ramas "n" fripturi (eu le-am vazut Duminca dimineata, nu le-am numarat, apreciez ca au fost 8-10). Vineri seara am plecat destul de repede la culcare (tuica de la Viorel + niste bere + fumul de gratar si-au spus cuvintul si am fost nevoit sa ma retrag cu gratie) deci nu stiu efectiv ce s-a intimplat. In momentul in care a aparut Zmeul eu tocmai plecam. La prajeala de Simbata, in calitate de co-grataragiu (alaturi de Razor si AB) am facut ochii ceva de genul cind au venit fetele si ne-au zis : "Mai e ceva pe gratar ... ca inauntru nu a mai ramas nimic ?!?!!". Rezumind, Vineri seara nu am halit aproape nimic (probabil muream daca o faceam) iar Simbata 2 copanele. Sint de acord cu ce a spus Wolfman anterior, am plecat la o intilnire in gasca, nu m-am uitat la cheltuieli. Spuneam ca are si Alezzul ceva dreptate. Mai exact, avind in vedere cele spuse de ante-vorbitorii (ma rog, ante-scriitorii mei) legat de faptul ca au prins destula mincare Vineri, adaugind faptul ca A RAMAS mincare Vineri dar la masa de Simbata e posibil ca unii sa nu fi prins destule bucate (Vineri am stat 3 minute la masa, Simbata nici nu am intrat deci nu stiu cum s-au desfasurat ostilitatiile) singura problema as vedea-o in dozarea nu tocmai optima a ceea ce s-a pus pe gratar in cele doua zile. In fine, e o doar o parere, in momentul asta sper doar sa fim sanatosi (adica Eu, Grasu si MOSul) si in stare sa participam la urmatoarea intilnire nationala DWC. Chiar daca nu as fi prins nici o bere sau copanel, atomsfera a fost super OK. Aproape ca imi pare de vremea absolut mirsava ... adica a fost exagerat de buna, cel putin fata de cum se anunta sau parea la un moment dat. Link to comment
zeneseu Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 De sus in jos, randul 2 poza 2...warn bre...WARN. Da' ce facea acolo domnu admin?? Link to comment
RaZoR-07 Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 Tot "la foc mic" si pe drum, am ajuns acasa aseara. Citind cu asiduitate cele de mai sus, in pozelor, constat ca s-a spus cam tot despre "epic mititei battle", asa ca nu voi mai scrie cele doua pagini care-mi stateau pe limba la inceputul lecturii... Zic doar atat: AB , ai sintetizat perfect, in cateva randuri cu talc, tot ce aveam eu de aberat pe multe pagini... Salex, ai uitat sa spui ceva despre delicatesa exclusivista pe care altii nici n-au apucat s-o miroasa: paine prajita asa, acum o sa sara toti ca am pastrat ce era mai bun pentru noi sa mai precizez ca, afumati si inlacrimati, am incheiat masa copioasa impartind frateste unicul castravete?... una peste alta, atmosfera a fost extraordinara iar sedintele matinale de mima, nepretuite. Link to comment
Salex Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 Mai ... de uitat nu am uitat insa nu am vrut sa imi pun tot forumul in cap pentru o felie de piine . Insa da, acum daca tot ai pomenit de ea, a fost delicioasa. Iar treimea aia de castravecior de cca 2 cm (courtesy ABica) a taiat greata si a revigorat plaminii dupa cite slujbe am facut sa ne ajunga carbunii pina la final Link to comment
Recommended Posts