uskt2005 Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 (edited) Dedicatie pt Usktu. Sa traiesti boierule...super reusite primele 2 Dar totusi...cum intram in posesia mai multor poze... le-a strans cineva pe toate? Edited June 1, 2010 by uskt2005 Link to comment
NFS Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 Nu le-a strans nimeni... asteptam sa revina Vaxxi si sper sa ne puna la dispozitie un ftp pe care sa le incarcam. Acolo voi pune variantele fara resize ale pozelor de mai sus. Link to comment
Satori Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 Nu era curata. Erau alge si multe meduze decedate. Dar era placuta... te trezea Link to comment
Salex Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 Oricum era mult mai curata decit in sezon. La Cazino era lacrima, la fel si in Vama. Link to comment
victimitza Posted June 3, 2010 Share Posted June 3, 2010 Buna mare si mult soare, aleasa si multa mancare,cu o mica precizare (sau mai multe): 1) Recomand tactica subversiv- colaborativa enuntata de Abram Burel, ca fiind extrem de profitabila! Astfel, dupa ce eu si adiminul ne-am imprastiat strategic unul la bucatarie si celalalt la gratar, am beneficiat de marfa de contrabanda, adica 2 mici plus 2 pulpe, o ceafa-scrumiera (cedata ca ofranda Reginei Contrabandei cu Carne ) pe care le-am consumat pe furis(pe coltul mesei), asta ca sa facem loc grupului de "artisti" proaspat sositi. SIIIIII pe langa acest festin, ne-am dedulcit la un neavenit castravecior , pe care NFS a incercat sa-l fotografieze ca proba incriminatoare, dar n-a reusit dupa cum se poate vedea . Promit ca data viitoare sa-i procur unul si lui Alezz (ca sa ma exprim asa), poate chiar varianta resize... 2) Cantitatea de carne cumparata de Ileana era calculata doar pentru prima seara , dar ne-a ajuns pentru 2 seri! Deci, i-am facut lui Alezz o economie de cel putin 50 RON > Meritam felicitari pentru aceasta performanta! Si cu acestea,sa ne vedem cu bine si cu maxima "sagalnicie" si la urmatoarele "jafuri organizate"... Link to comment
Zmeul cel rau Posted June 3, 2010 Share Posted June 3, 2010 Si cineva sa ii explice ca micii sunt doar garnitura la bere. Pana mea... Link to comment
KumKum Posted June 3, 2010 Share Posted June 3, 2010 Nu le-a strans nimeni... asteptam sa revina Vaxxi si sper sa ne puna la dispozitie un ftp pe care sa le incarcam. Acolo voi pune variantele fara resize ale pozelor de mai sus. Vaxxi, ti-ai revenit? Un ftp ceva? Ca nu am poze cu tine in costumul ala de terorist... Link to comment
mirelutza Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 Salut! Avetzi aici un ftp, unde avetzi shi poze de anul trecut... ftp://ftp.oltenita.de Parola o luatzi de la Ileana... Bafta Link to comment
Salex Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 (edited) O selectie ... Mentiune: Poza anterioara nu a fost trucata si nici prelucrata . Sa fie niste umbre ... sa fie ceva pe perete ... sau sa fie chiar > ? Edited June 4, 2010 by Salex Link to comment
ileana Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 Mentiune: Poza anterioara nu a fost trucata si nici prelucrata . Sa fie niste umbre ... sa fie ceva pe perete ... sau sa fie chiar > ? Da, da!!!..e chiar Draco in persoana si cornite 1 Link to comment
uskt2005 Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 Scoate bre poza cu pestele ca acu sare Allezu ca el de ce nu a fost servit cu calcan !!! Link to comment
ileana Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 Hai cu pozele pe ftp, cu incredere ca mirelutza e frate-miu. 1 Link to comment
Wolfman Posted June 5, 2010 Share Posted June 5, 2010 Asta cand puiii mei ati facut-o, ca nu-mi aduc aminte? Ileano, tu stii ceva? Link to comment
ileana Posted June 5, 2010 Share Posted June 5, 2010 Viorele, e trucaje. Nu suntem noi acolo, fiindca tu nu ai pus mana pe mine, eu nu ti-am bagat mana in buzunar si mai ales nu suntem free. Adica tu mai mult, ca eu inca mai beneficiez 1 Link to comment
sebian Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 Mah da' ce-ati mai imbatranit de cand nu v-a mai vazut iuzeru' Link to comment
sebian Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 No problem ...numa' ca eu nu ma refeream neaparat la poza cu tine si cu Lupu' 1 Link to comment
Ami Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 Asta cand puiii mei ati facut-o, ca nu-mi aduc aminte? Ileano, tu stii ceva? A doua seara cand ne strangeam la mima... Link to comment
KumKum Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 Hai, mai pune cineva ceva poze pe ftp? Link to comment
Salex Posted June 12, 2010 Share Posted June 12, 2010 Hai ca am mai pus eu citeva poze. Cam tirziu ... dar mai bine decit deloc Link to comment
Recommended Posts