Jump to content

A Doua Intalnire Nationala 28-30 Mai 2010

Recommended Posts

Dedicatie pt Usktu.

Sa traiesti boierule...super reusite primele 2

Dar totusi...cum intram in posesia mai multor poze... le-a strans cineva pe toate?

Edited by uskt2005

Nu le-a strans nimeni... asteptam sa revina Vaxxi si sper sa ne puna la dispozitie un ftp pe care sa le incarcam. Acolo voi pune variantele fara resize ale pozelor de mai sus.

Buna mare si mult soare, aleasa si multa mancare,cu o mica precizare (sau mai multe):

1) Recomand tactica subversiv- colaborativa enuntata de Abram Burel, ca fiind extrem de profitabila! Astfel, dupa ce eu si adiminul ne-am imprastiat strategic unul la bucatarie si celalalt la gratar, am beneficiat de marfa de contrabanda, adica 2 mici plus 2 pulpe, o ceafa-scrumiera (cedata ca ofranda Reginei Contrabandei cu Carne ) pe care le-am consumat pe furis(pe coltul mesei), asta ca sa facem loc grupului de "artisti" proaspat sositi. SIIIIII pe langa acest festin, ne-am dedulcit la un neavenit castravecior , pe care NFS a incercat sa-l fotografieze ca proba incriminatoare, dar n-a reusit dupa cum se poate vedea :mrgreen:  . Promit ca data viitoare sa-i procur unul si lui Alezz (ca sa ma exprim asa), poate chiar varianta resize...

2) Cantitatea de carne cumparata de Ileana era calculata doar pentru prima seara , dar ne-a ajuns pentru 2 seri! Deci, i-am facut lui Alezz o economie de cel putin 50 RON > :)  Meritam felicitari pentru aceasta performanta!

Si cu acestea,sa ne vedem cu bine si cu maxima "sagalnicie" si la urmatoarele "jafuri organizate"...

Nu le-a strans nimeni... asteptam sa revina Vaxxi si sper sa ne puna la dispozitie un ftp pe care sa le incarcam. Acolo voi pune variantele fara resize ale pozelor de mai sus.

Vaxxi, ti-ai revenit? :D

Un ftp ceva? Ca nu am poze cu tine in costumul ala de terorist... ;)

O selectie ...

IMG_0001.jpgIMG_0002.jpgIMG_0003.jpg IMG_0004.jpg IMG_0005.jpg IMG_0007.JPG IMG_0006.JPG IMG_0008.JPG IMG_0009.JPG IMG_0010.JPG IMG_0011.JPG IMG_0012.JPG IMG_0013.JPG IMG_0014.jpg IMG_0015.jpg IMG_0016.jpg IMG_0017.jpg IMG_0018.jpg IMG_0019.jpg IMG_0020.jpg IMG_0021.jpg

IMG_0022.jpg

Mentiune: Poza anterioara nu a fost trucata si nici prelucrata :D . Sa fie niste umbre ... sa fie ceva pe perete ... sau sa fie chiar > :) ?

IMG_0023.JPG IMG_0024.JPG IMG_0025.jpg IMG_0026.JPG

IMG_0027.JPG

Edited by Salex

IMG_0022.jpg

Mentiune: Poza anterioara nu a fost trucata si nici prelucrata :D . Sa fie niste umbre ... sa fie ceva pe perete ... sau sa fie chiar > :) ?

Da, da!!!..e chiar Draco in persoana si cornite :D

• Like 1

Viorele, e trucaje. Nu suntem noi acolo, fiindca tu nu ai pus mana pe mine, eu nu ti-am bagat mana in buzunar si mai ales nu suntem free. Adica tu mai mult, ca eu inca mai beneficiez :D

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...