Jump to content

A Doua Intalnire Nationala 28-30 Mai 2010

Recommended Posts

reintors si eu pe meleagurili romaniesti, paraca as veni si io la aceasta mica adunare, inca nu este nimic sigur deci inca nu ma trec pe lista, informativ, as gasi cu cine sa impart o camera? daca nu vin cu sacul de dormit si cu izoprenul din dotare, apoi de dormit gasesc eu unde sa-ma salasluiesc :P

Avans:

Salex 50 lei

Ami 50 lei

Vaxxi & Victimitza 50 lei

Alezz 50 lei

wolfman 100 lei

ado 150 lei

kumkum 150 lei

zmeu artist 50

blonda Liliana 50

Lym 50

xenna 50 lei

AB 50 lei

razor 50 lei

brainiac 50 lei

NFS 50 lei

laurentziu83 50 lei

uskat 50 lei

TOTAL 1100 lei

Trimisi!

Pana la sfarsitul saptamanii viitoare, sa spuneti care veniti mai devreme, sa aranjeze gazda camerele.

Edited by ileana

Noi plecam vineri seara pe la 5 juma din buc, nu stiu la cat ajungem, de 1 Mai am facut 6 ore pan acolo, sa speram ca mai repede de data asta.

Noi ne-am luat liber Vineri asa ca o sa plecam cu noaptea in cap. Sper sa evitam si aglomeratia si sa profitam de vremea buna ! Alezz-ule, daca te pune al micu' sa iti speli masina ...

Daca se prelungeste petrecerea de Joi seara/noaptea, probabil ca o sa prindem carbunii inca incinsi ;)

Eu unul s-ar putea sa ajung in zona de joi, intrucat joi trebuie sa ma prezint la Tulcea sa-mi reinnoiesc dovada inlocuitoare a permisului, si parca nu as avea chef sa platesc bacul de intors, mai degraba ma indrept spre Constanta. Cazarea insa o voi folosi doar de vineri, insa, joi seara voi dormi la Constanta.

Edited by ileana

Umplem topicul asta cu lisa copiata de enshpe mii de ori. Am zis in pagina precedenta sa posteze doar cei care vor maim multe sau mai putine noppti de cazare.

Fac rezumatul mai jos. Cine se incadraza schemei, sa se adauge.

Wolfman + staff - 3 camere de joi (3 nopti)

Uskt - 1 camera de joi (3 nopti)

Vaxxi - 1 camera de miercuri (minim 4 nopti)

Brainiac - 1 camera de joi (3 nopti)

Deci gazda trebuie sa pregateasca 5 camere incepand de joi si 1 incepand de miercuri.

Asa este mult mai usor sa vedeti cei care va intalniti de joi, ptr gratarul aferent.

• Like 1

Din pacate cele 20 procente lasate initial ca rezerva pt. participarea la nationala nu s-au lasat asteptate, asta seara am primit un mail de la job ca trebuie sa fiu in Dusseldorf pe 26, insa partea buna e ca am avion de intoarcere miercuri seara spre Bucuresti asa ca joi dimineata voi fi in drum spre mare. :lavolan: Sper sa nu mai apara vreun nor de cenusa deasupra Germaniei ca am pus-o, raman sa fac baie in Rin in week-end-ul ala! :mda:

Edited by Wolfman

Trebuie... trebuie... ete ca nu pot... nu pot sa spun. As veni de joi si as pleca luni, da' nu pot pentru ca sa promit. De ce?... parca mai conteaza... dormim pe plaja, asta e. Stiu doar ca vin sigur si am o singura pretentie: nu vreau reducere 25%... sunt bugetar si are grija guvernul sa nu duc lipsa de reduceri. Sa bem bine!

...informativ, as gasi cu cine sa impart o camera? ...

Poate daca il convingi pe Guru sa vina, ca deocamdata se da lovit ca l-a bagat teutonu' la gloaba...

Edited by RaZoR-07

Eu probabil ca voi merge de vineri seara, 2 nopti (sper sa nu apara ceva la job pana atunci sa nu pot pleca vineri in timp util).

Care mai merge vineri, sa ridice mana :)

1. laurentziu83

2. ileana

3. Zmeu_ + 1 + 1 (o camera)

4. Ami

5. NFS

6. draco 2 camere

7. Wolfman + staff 3 camere de joi (3 nopti)

8. Salex

9. Uskt

10. Vaxxi & Victimitza

11. blonda Liliana

12. RaZoR-07 +2

13. adostar

14. kumkum

15. ABx2

16. Xenna + Andrei

17. Brainiac

18. Alezz&Cristina o camera o noapte.

19. LYM+1

Total 22 camere rezervate

Eu probabil ca voi merge de vineri seara, 2 nopti (sper sa nu apara ceva la job pana atunci sa nu pot pleca vineri in timp util).

Care mai merge vineri, sa ridice mana :)

Noi merem si din cate am vazut mai sunt cativa.

Maine o sun pe gazda sa-i spun de camerele ocupate mai devreme. Deci ramane asa?

Vaxxi - 1 camera de miercuri (minim 4 nopti)

Wolfman + staff - 3 camere de joi (3 nopti)

Uskt - 1 camera de joi (3 nopti)

Brainiac - 1 camera de joi (3 nopti)

1 camera incepand de miercuri si 5 camere incepand de joi.

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...