Jump to content

A Doua Intalnire Nationala 28-30 Mai 2010

Recommended Posts

Bai, cum am intrat iar in lista de gratar? Faceti misto de mine? Puteati zice de la inceput ca e obligatoriu. Dar vreau sa se calculeze in mod echitabil. Ileana sa imi numeri micii, ca nu ii platesc decat pe aia pentru care semnez!

OK, cu bauturile facem dupa cum urmeaza: Eu, Buflache si MOSul ne bagam la cca 150kg de beuturi :P . Revin in citeva minute cu lista exacta

LE: Am revenit ! Deci, dupa asta, pretind fara drept de apel titlul de Prim Paharnic al Clubului ... hic :drinkers:

Pe scurt, dupa un calcul rapid am ajuns cu toate bauturile la greutatea de 185 kg ... deci merge !

Ca atare, vreau comitet de primire intrucit MOSul va aduce TOATE BAUTURILE de pe lista Ilenei si chiar ceva in plus (dedicatie pentru Blonda ... nu am uitat cererea explicita !)

Propun, cu riscul de a supara colegii de sex masculin, ca la cumparaturile de carne+condimente+mustar+muraturi+etc sa PARTICIPE NEAPARAT si o colega ...

Edited by Salex

OK, cu bauturile facem dupa cum urmeaza: Eu, Buflache si MOSul ne bagam la cca 150kg de beuturi :P . Revin in citeva minute cu lista exacta

LE: Am revenit ! Deci, dupa asta, pretind fara drept de apel titlul de Prim Paharnic al Clubului ... hic :drinkers:

Avand in vedere ca bauturile alea nu cred ca le cumperi "la pahar", eu propun sa-ti acordam, pe merit, titlul de prim sticlar al clubului! Si inainte sa zici ceva, tine cont ca am fost gingas, berile vin la DOZE! > :)

MOSul va aduce TOATE BAUTURILE de pe lista Ilenei si chiar ceva in plus (dedicatie pentru Blonda ... nu am uitat cererea explicita !)

De cateva sticle de Stela fara alcool ai avea de unde sa te lipesti? (la doze nu exista). Vezi ca nu se gaseste in supermarketuri!!!

Berea fara alcool o sa fie in siguranta, de aia sigur nu ma lipesc. La propriu, desigur :P . De gasit, imposibil sa nu gasesc, deci vine !

In alta ordine de idei, ce bere sa fie ? In ultima vreme eu iau o bere la 1/2, bidon plastic cu dop (pet), 4,9% alc , pachete de cite 6 bucati. Ceva de genul :

schloss.jpg

Va astept cu propuneri/preferinte, berea fiind cam singurul articol la care se poate vota :)

De cateva sticle de Stela fara alcool ai avea de unde sa te lipesti? (la doze nu exista). Vezi ca nu se gaseste in supermarketuri!!!

Sa fie " cateva " plus una, te rog. :osanale:

Edited by xenna
  • Like 1

Va astept cu propuneri/preferinte, berea fiind cam singurul articol la care se poate vota :)

Din ce am vazut pana acum, se cam bea Ursus, Tuborg, Timisoreana. Eu, personal, as baga si Becks-ul pe lista, daca se poate :) . Si ceva beri "pt fete", gen Becks Lemon si/sau Redds. Dar astea sunt sugestii.

Eu as prefera BECKS/Heineken, iar daca se poate lua si 1-2 sticle de Cola ZERO (no sugar, don't worry :D ) ar fi perfect.

Edited by LYM

Alo ... am zis Prim Paharnic. NFS-ul a dat-o cotita si a iesit Prim Sticlar desi ati vazut cu totii ca a intentionat sa ma faca Dozar (sau Dozator :scarpin :) .

Deci ... io Prim Crasmar nu ma fac, asa ca gata cu pretentiile, am inteles ideea :D . Ursus, Tuborg, Timisoreana.

Am si eu o propunere, ma gindesc de multa vreme la asa ceva si se preteaza minunat la petreceri mari: mai exact, cu ar fi sa ne bagam la niste butoiase din alea la 5 litri :-? ?

Mai copii, voi stiti ca nu avem cum sa ne impacam toate gusturile. Suntem 40 de persoane si sunt sigura ca tot atatea preferinte. Daca e cineva care chiar nu poate bea ce bem de obicei, sa puna manutza si sa isi cumpere singur. Dupa ce ca s-a oferit sa ia toata bautura, il mai ametim acum si cu enspe mii de feluri de bere, vin sau sucuri!

Ia salexule ce gasesti bun si eventual la oferta, nu te pune sa alergi prin supermarketuri, fiindca sigur o sa golim toate sticlele pana duminica.

• Like 1

Nu pot ca sa las alesu' berii pe mana celor care vor "pentru fete". Am vazut ceva spoturi pe la televizor in care se zareau si niste... reprezentante, dar asta era doar de reclama... evident si chestia cu non-discriminarea :)

Daca vreti o parere ;) URSUS. E compromisul optim intre "la oferta" si calitate, in orice moment.

Cat priveste gratarul/consomatia confirm ca:

- cotizez: 100%

- consomez: 50-100%

- gratarez: 0-?%

Sincer, sper sa nu se intample ca anul trecut (fara comentarii).

sa puna manutza si sa isi cumpere singur

La capitolul alcool e cea mai indicata varianta :) .Sunt aprox 40 de persoane si tot atatea gusturi inpartite.Iar cu bauturile non alchool se poate rezolva si la fata locului...MiniMax si Penny in Mangalia sau Carfur in CT

La cantitatea vehiculata pentru NA, sunt destule magazinute si in Costinesti si, as putea baga mana in foc, ca nu se da lumea in vant pe acolo dupa asa ceva.

Pe principiul repartitoarelor de costuri si al apometrelor, as putea fi de acord si cu aprovizionarea cu bauturi "ad labam". - la propriu si la figurat :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...