-Beni- Posted February 27, 2010 Share Posted February 27, 2010 De multe ori mi-am pus intrebari cu privire la scopul vietii: pentru ce ne nastem, traim printre dureri si bucurii iar apoi murim? Ce scop are viata? Se merita sa o traiesti, in conditiile in care stii cate ai de indurat? Link to comment
Tommy Posted February 27, 2010 Share Posted February 27, 2010 Se merita. Bei, mananci, footi, de distrezi. Cum drequ sa nu merite? Tu cu ce-ti omori timpul? ) Link to comment
tolin Posted February 27, 2010 Share Posted February 27, 2010 (edited) Vorba aceea: "din viata ramai cu 2 lucruri, ce bagi pe gura si ce tragi pe p.la " ! Edited February 27, 2010 by tolin Link to comment
hitman Posted February 27, 2010 Share Posted February 27, 2010 Beni, te-a lovit pala nihilismului? Link to comment
tolin Posted February 27, 2010 Share Posted February 27, 2010 (edited) Nu se mai cheama nihilism, se zice balanelism, tot asa cum visele lascive poarta numele dupa Lascivus, primul roman care a avut vise lascive. Edited February 27, 2010 by tolin Link to comment
Tommy Posted February 27, 2010 Share Posted February 27, 2010 Barbat sau femeie fu? Imi suna a suicide girls. Link to comment
tolin Posted February 27, 2010 Share Posted February 27, 2010 Lascivus a fost cartograf, facea harti pe matase alba. Link to comment
laurentziu83 Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 Zi repede, iti raspund aici, sau aici ? Link to comment
hitman Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 Laurentiu83, daca vrei poti sa raspunzi si aici sau aici ca nu se supara nimeni! Link to comment
andreib Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 Bre, eu zic ca aici Beni a primit cele mai on-topic raspunsuri din toate forumurile! Eu zic ca ar trebui dezvoltat, aprofundat si descifrat metafizicul spuselor lui tommy )"> Link to comment
Aty Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 No...asta-i Mitos Beni...m-am gandit! Tu sigur tu nu ai pentru ce...altfel nu te-ai trezi "internaut-filosof" peste noapte! Link to comment
Lucian M Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 Asta-i spammer din ala inflacarat. O fi de la energia violet? Link to comment
Aty Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 Daca-i spammer la ce-i foloseste?!....ca tot pentru noi facem trafic si posturi, aici, ca acum, de exemplu! Link to comment
tolin Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 Daca-i spammer la ce-i foloseste?!.... La ce-i foloseste unuia sa-si ia drept pseudonim numele unui romm care s-a facut manga intr-o noapte sa se duca la ciordit prin Primaverii si sa sfarseasca cu o magazie de alice in cap de la un aviator dotat corespunzator ? Link to comment
Englishman Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 Dupa ce trece de pubertate, o sa se prinda. Si va rog io`, tratati omu` mai cum trebuie, poate mai face pozne si-l vedem la obituaries din cauza indiferentei semenilor. Link to comment
tolin Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 ... va rog io`, tratati omu` mai cum trebuie ... Nu-i de competenta noastra sa tratam. Link to comment
florinbad Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 (edited) Eu zic ca ar trebui dezvoltat, aprofundat si descifrat metafizicul spuselor lui tommy )"> Iar eu zic ca Tommy s-a luat dupa Ecclesiast (sau Ecclesiatul dupa Tommy ) care, dupa ce-a descifrat toate tainele lumii, s-a dumirit ce vrea Dumnezeu de la noi: "Omule, bea, manca, fa sex, du-te la Marmaris sau la Nei Pori sau in Creta, ca asta ti-a dat Dumnezeu pe Pamânt." Dixit. Vezi aici: http://www.bibliaortodoxa.ro/vechiul-testament/18/Ecclesiastul Tot asa, subsemnatul dupa anii de nebunie de aici: http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showtopic=21630 a fost trezit brusc din visarea dulce de catre Ecclesiast, spre supararea lui Tolin , care ma vedea un om citit, cult, culturalizat, culturalist sau culturist . Edited March 2, 2010 by florinbad Link to comment
Recommended Posts