ghery18 Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 Daewoo Espero 1.5 DOHC 16V,90cp Salutare!Va prezint si eu masinuta mea.Am doar 19 ani si sunt cam nou pe aici.Vreau si eu cateva pareri despre masina Link to comment
Mircea Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 Ai facut ceva la arcurile de pe fata? Pe pasajele rotilor ai rugina sau mi se pare mie? In fata stanga a fost lovita? Link to comment
Costi VLN Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 Bine ai venit.Frumoasa masina,felicitari,insa fa ceva cu rugina de la pasaje acum cat mai poti ca dupa trebuie sa inlocuiesti aripa cu totul. In rest multi km fara probleme si incidente iti doresc. Link to comment
ing3r Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 Frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos si fara probleme... Arcurile fata cel mai probabil (daca nu sunt sport) necesita inlocuire.Acelasi lucru iti sugerez si eu cu pasajele spate...Fa-le cat mai poti Alte poze ? Link to comment
ghery18 Posted March 5, 2010 Author Share Posted March 5, 2010 (edited) Suspensiile doar au fost lasate mai jos cand am cumparato.Am frecato pe jos de mai multe ori.Acuma e mai ridicata un pic de fata. In legatura cu rugina o sa fac eu ceva in vara,momentan nu permite bugetul o sa vin cu ceva poze noi. Fostul proprietar a zis ca a fost lovita da nu tare.nu se prea observa. Multumesc pentru pareri La fel va doresc si eu multi kilometri!!! Edited March 5, 2010 by ghery18 Link to comment
nfpetrovici Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 Frumoasa masina Multi kilometri cu ea si sa rezolvi si cu rugina. Link to comment
Recommended Posts