martinelutu Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 execut lucrari de mecanica pentru cei interesati de pe forum au reducere 5% la manopera. pot aduce si piese noi la comanda. Iata si cateva preturi informative la manopera pentru a va putea face o idee Ulei+filtru ulei = 30 ron Filtre ( toate) = 70 ron Placute = 70 ron Bujii = 40 ron Ulei cutie = 50 ron Radiator racire = 80 ron Antigel =40 ron Curele + Role = 90 ron Alternator = 65 ron Rulmenti = 70 ron/ buc Capete de bara = 35 ron/ buc Pivoti = 35 ron / buc Bascula completa = 70 ron Termostat = 50 ron Pompa apa = 80 ron Kit Ambreiaj = 250 ron Amortizoare fata = 80 ron Amortizoare spate = 60 ron Grup = 150 ron Flansa cardan = 50 ron Tampoane motor = 45 ron / buc Tampoane cutie = 15 ron /buc Compresor clima = 80 ron Aeroterma = 150 ron Interior ( scaune+banchete+fete de usi ) = 150 ron Debitmetru = 30 ron Caseta de directie = 150 ron Pompa servo = 150 ron Capota motor = 50 ron Grile = 50 ron Faruri = 50 ron Montat demontat motor = 600 ron Locatie GARAJ IN ZONA COLENTINA -VOLUNTARI. Pentru mai multe detalii pot fi contactat si la urmatoarele numere de tel: 0721.896.366 / 0760.313.543 / 0771.055.486 sau id martinelutu Link to comment
Tommy Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 Placute doar fata 70 ron sau fata-spate? Link to comment
Breath Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 Cam scumput pentru schimbat niste amarate de buji 40 ron... era culmea sa ceri per bucata ) Sa nu vorbim de schimbat antigelul, care este o treaba de 4-5 minute undeva in fata blocului Eu zic sa mai lucrezi ceva la preturile astea extrem de exagerate! Totusi e criza Link to comment
Englishman Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 (edited) Eu cred ca a gresit omul. Cred ca preturile de mai sus se refera la PIESELE pe care le vinde, nu la manopera /service. Nu cumva locul acestui topic e la bursa? Edited March 3, 2010 by Englishman Link to comment
Lucian M Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 Ca sa nu fiu rautacios, in Piatra, la autostefan, daca iei uleiul de la unul din magazinele lor, schimbul e gratis, iar pentru filtru se percepe manopera 5 lei. Masina nu e ridicata pe elevator, ci e trasa pe un canal. Poate faptul ca elevatorul consuma curent iar canalul nu - ii face pe cei din service sa taxeze asa de ieftin. Bujiile 40 de lei- mi se pare scump. Sper ca omul are cheie dinamometrica, altfel mi le schimb eu, gratis. Si-mi fac schimbul responsabil, nu trag de fise (cum fac altii) si suflu pe langa bujii, sa nu intre mizerie in motor. Ma rog, omul are oferta, sunt preturile lui. Link to comment
Recommended Posts