Costi VLN Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 Tinand cont ca am cam lipsit in ultimul timp ma sint putin dator catorva de pe aici. Drept urmare,joi,voi fi prezent in jur de 8 juma.Promit. Link to comment
Dj_Dark Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Prezent si eu. Daca nu vii nici de data asta la tine in poarta ma proptesc pe la 9 jumate asa cu flash-uri si claxoane. Promit! Link to comment
Salex Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Daca nu ninge, daca nu ploua, daca nu o sa fie prea frig, daca nu o sa fie prea cald ... vin si eu Link to comment
nfpetrovici Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Poate vin si eu, sa vad daca am timp. Pana pe la ce ora va mai pot gasi? Link to comment
Costi VLN Posted March 4, 2010 Author Share Posted March 4, 2010 On 3/4/2010 at 7:36 AM, Dj_Dark said: Prezent si eu. Daca nu vii nici de data asta la tine in poarta ma proptesc pe la 9 jumate asa cu flash-uri si claxoane. Promit! Am zis ca vin,vin.Chiar nu am putut datile trecute.Stii ca ti-am explicat. Link to comment
PetricaPTK Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 On 3/4/2010 at 10:03 AM, velican_costi said: Am zis ca vin,vin.Chiar nu am putut datile trecute.Stii ca ti-am explicat. apar si eu pe la 20:00 Link to comment
Costi VLN Posted March 5, 2010 Author Share Posted March 5, 2010 Fuse-fse si se duse.In afara de vremea de kko totul a fost ok. Link to comment
Dj_Dark Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Da. Ne-a plouat bine de tot, am vazut cum franeaza o punte de opel , cum se comporta o suspensie, cum se aude o statie JBL...etc. A fost frumos, a meritat. Link to comment
Salex Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 (edited) E a doua oara consecutiv cind vine Alezz-ul cu masina curata si ne ploua. Coincidenta, nu ? LE: Si cum ziceai Alezz-ule aseara, ca m-am uitat in directia gresita peste prognoza meteo ? Lapovita de afara ce parere are ? LE2: aaaa, scuzati ... am vrut sa zic NINSOAREA de afara ! Edited March 5, 2010 by Salex Link to comment
Recommended Posts