yannlepantrec Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Veni si primavara si lucrurile incep sa infloreasca. Cine vine sambata la 18 la Friends? Link to comment
yannlepantrec Posted March 5, 2010 Author Share Posted March 5, 2010 Nu e nici un doritor? Hellllo !! Anybody heeeeere?? Link to comment
dreamlike Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Ba da, ba da bre, noi venim dar ar fi bine sa faci o rezervare la prietenul ala al tau, ca s-ar putea sa fie aglomeratie. Link to comment
yannlepantrec Posted March 5, 2010 Author Share Posted March 5, 2010 Pai eu fac dar sa stiu cati vin. Pana acum suntem 3. Altcineva. Link to comment
yannlepantrec Posted March 6, 2010 Author Share Posted March 6, 2010 Carevasazica am facut rezervare pentru 5-6 persoane. Asa ca ne mai trebuie vreo 2-3 oameni. Amatori? Link to comment
dreamlike Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Am vorbit acum cu Laurentiu care si-a anuntat intentia de a ne vizita diseara. Link to comment
Immortal Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Venim si noi, pentru cca. o ora... Link to comment
yannlepantrec Posted March 6, 2010 Author Share Posted March 6, 2010 Hai ca incet-incet se umplu locurile! Link to comment
Recommended Posts