Shenck Posted April 4, 2004 Share Posted April 4, 2004 Gemurile din spate au inceput sa mi se deschida singure, probabil de la vibratii. Cum as putea sa le fac sa stea inchise? Am observat ca daca pun palma pe ele si apas in jos coboara citiva mm, insa macaraua nu se invirte mai usorsi nici nu are joc. Link to comment
Castravete Posted April 5, 2004 Share Posted April 5, 2004 Si eu patesc acelasi lucru. Cred ca se uzeaza ceva parti din plastic .. din sistemul macaralei. Nu am idee exact ce ca nu am dat pana acum niciodata panoul jos. Nu ma deranjeaza decat atunci cand ploua ... dar m'am obisnuit si cu asta .. de la stergatoare , ca de fiecare data cand dau fas fas pe parbriz .. o mare parte din lichid imi ajunge in buzunarul usii si plus de asta e super enervant cand ploua afara .. ca nu pot sa tin si eu geamul intredeschis ... ca ma fac ciuciulete ... misto ... cand sunt cu tico pe ploaie lansez o noua moda , uscat tot.. in afara de mana stanga care e leoarca Spor ... si btw daca aveti ceva solutii ... la treaba cu intratul apei .. sa impartasiti impresii .. ceva chedere suplimentare .. nusht .. numai sa stau si eu linistit cand ploua afara Link to comment
Shenck Posted April 6, 2004 Author Share Posted April 6, 2004 Mai e o kestie care ma deranjeaza. Maneta macaralei cind gemul e deskis complet mi-ar placea sa stea intors cu 180 grade, ca ma lovesc cu piciorul il el. O avea sistem anti-prost sau pot sal scot si sa-l pun invers? Link to comment
Castravete Posted April 7, 2004 Share Posted April 7, 2004 Mare problema nu ar trebui sa fie ... ca scoti surubu .. si repozitionezi maneta .. ... eu vreau in continuare chedere .. sau ceva orice care sa imi impiedice apa sa imi intre inauntru .. ca ieri iar am comis'oo mergeam cu vre'o 60km/h .. si ma pune dreaq sa imi spal parbreizu .. 60% din apa .. a venit inauntru . BTW , voi ce stergatoare aveti ? ca vad ca ale mele au cedat ( a imbatranit cauciucu si e tare vai de capu lui ) Spor Link to comment
Shenck Posted April 7, 2004 Author Share Posted April 7, 2004 era la un moment dat o moda cu aparatoare de plastic la dacie, dar erau asa urite... Parctice insa sint. Am vazut pus unu si puteam fuma fara sa se stinga tzigarea cind ploua insa tico respectiv era de firma si-i facusera destul de urit. E o varinta si alea dar cam arata masia a elefant , nu se potrivesc deloc pe tico. Link to comment
Castravete Posted April 7, 2004 Share Posted April 7, 2004 Eu am vazut prin Bucuresti , pus pe un opel corsa mai vechiut .. niste "deflectoare" d'alea si erau chiar finute, adica nu ieseau mult inafara si era un bleu frumos.. nimic tipator si batator la ochi. Tin minte ca pe vremea lu nea' ceasca era interzis sa pui d'alea masina si toti cei care aveau erau considerati " şmecheri" ca deh sfidau legea Link to comment
Shenck Posted April 7, 2004 Author Share Posted April 7, 2004 Se pind cu niste cleme urite rau. transforma Tico in Dacie usor usor. Da pe bune ca-s practice. Link to comment
alx Posted April 7, 2004 Share Posted April 7, 2004 Intr-adevar geamurile pe spate si la mine se deschid in timp. Io ma gandeam la niste geamuri electrice pe spate sa le tina in sus Iar cu chestia ca intra apa de la stergatoare in masina e f simplu. SA VA INVATS! SUNTETI ATENTI? DA? OK! Inainte de a actiona spre dvs maneta de stergatoare, puneti mana pe maneta de actionare geamuri, rotiti de dansa pana se inchide geamul, spalati parbrizul si apoi deschideti geamul... Link to comment
Shenck Posted April 7, 2004 Author Share Posted April 7, 2004 Inainte de a actiona spre dvs maneta de stergatoare, puneti mana pe maneta de actionare geamuri, rotiti de dansa pana se inchide geamul, spalati parbrizul si apoi deschideti geamul... E mai simplu cu un ac sa repositionezi scuipatoarea sa bata mai putin. Link to comment
zalmoxis Posted April 7, 2004 Share Posted April 7, 2004 da mai sau si mai bine nu mai dai deloc cu apa ... astepti ploaia...Adevarul e ca mai am impresia ca tare repede se duc litri aia de lichi am senzatia ca acele gauri de scuipat sunt cam larg calibrate !!! Link to comment
strumfuadi Posted April 13, 2004 Share Posted April 13, 2004 nu sunt prost calibrate, dar pompa are debit marishor, iar rezervorashul ala e cam micutz.. (mai ales la tine, deoarece din el se spala shi luneta...) Link to comment
Shenck Posted April 13, 2004 Author Share Posted April 13, 2004 nu sunt prost calibrate, dar pompa are debit marishor, iar rezervorashul ala e cam micutz.. (mai ales la tine, deoarece din el se spala shi luneta...) Daca nu bat bine ca sa obtii acelasi efect la spalare consumi mult mai mult lichid. Incerca sa le reglezi se regleaza foarte usor, cu un ac subtire. Link to comment
strumfuadi Posted April 13, 2004 Share Posted April 13, 2004 shtiu-shtiu... eu il tzin infipt in parasolar..daca e nevoie, shtiu de unde sa'l iau.. Link to comment
aladin Posted May 12, 2004 Share Posted May 12, 2004 Mai e o kestie care ma deranjeaza. Maneta macaralei cind gemul e deskis complet mi-ar placea sa stea intors cu 180 grade, ca ma lovesc cu piciorul il el. O avea sistem anti-prost sau pot sal scot si sa-l pun invers? Se poate scoate si pune in orice pozitie doresti. Eu le-am scos pe ale mele si le-am rotit. Trebuie insa sa ai grija cand tragi afara agrafa sa nu strici burduful ala de plastic sau panoul. Link to comment
Zetics Posted May 12, 2004 Share Posted May 12, 2004 Daca tot rotiti minerele alea, vedeti cum vin cind e geamul complet inchis...nu de alta, dar socoteste pe an cite zile mergi cu geamul complet inchis si cite cu el complet deschis... Link to comment
Recommended Posts