kris Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Salut, fiind nou pe forum o sa incep a ma prezenta, ma numesc Cristi, sunt din Pitesti si de 2 ani sunt posesor de Chevrolet Aveo 1.2 4 usi.Pana acum nu am avut probleme notabile cu masina, dar ieri am observat ca aeroterma nu mai functioneaza decat in treapta a 4-a, restul treptelor fiind moarte. Daca s-a mai confruntat cineva cu aceasta problema as vrea sa stiu cum a remediato,daca a fost nevoie de interventie in service, cat a durat si cat a costat Va multumesc P.S. masina este inca in garantie Link to comment
Danny_198777 Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Salut, fiind nou pe forum o sa incep a ma prezenta, ma numesc Cristi, sunt din Pitesti si de 2 ani sunt posesor de Chevrolet Aveo 1.2 4 usi.Pana acum nu am avut probleme notabile cu masina, dar ieri am observat ca aeroterma nu mai functioneaza decat in treapta a 4-a, restul treptelor fiind moarte. Daca s-a mai confruntat cineva cu aceasta problema as vrea sa stiu cum a remediato,daca a fost nevoie de interventie in service, cat a durat si cat a costat Va multumesc P.S. masina este inca in garantie Salut, aceeasi problema a avut-o un coleg la un renault kangoo ii mergea aeroterma doar in treapta a4a si ia schimbat o rezistenta sau ceva de genu nu e ceva grav, doar o ai in garantie du-te si bate-i la cap sa ti-o schimbe. Link to comment
johnny72 Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Du-te in service si rezolva-o pe garantie.Eu am schimbat-o in garantie fiindca avea un zgomot de frecare. Nu era pe stoc si au comandat-o la reprezentanta in Ungaria.A durat o saptamana pana a venit. Link to comment
Mircea Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Vezi ca ai 2 sigurante, una pentru treptele 1-2-3 si respectiv treapta 4. Verifica-le mai intai. Link to comment
tobyas Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 salut.la mine ar fii o problema in sensul ca nu da aer cald in mod egal la picioare.pe dreapta da mai rece decat pe partea soferului.am un kalos in patru usi. Link to comment
tobyas Posted May 12, 2012 Share Posted May 12, 2012 va salut .cum se demonteaza aerisitorii din bord la chevy kalos?pentru ca vreau sa i curat.multumesc. Link to comment
Recommended Posts