ileana Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 (edited) Moamaaaa..ce uituci! E trecut de ora 19 si nimeni nu s-a gandit ca e Joi?! Rusine! Eu vin, sper sa nu inghete la noapte. Edited March 12, 2010 by ileana 1 Link to comment
Salex Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 (edited) Alo ! Bucurestenii !! Rusine bre, n-ati aparut niciunul in seara asta, v-a speriat zapada Ce-i drept, pe la 20:15 pe jos era sticla, m-am amuzat teribil de un BMW care se chinuia sa urce drumul (aproape negru) panta spre Polivalenta. Si mai avea si 2 impingatori . Cum nu am dat peste nimeni in parcare am dat o fuga sa bag niste benzina. La intoarcere, dupa un timp am dat peste NFS care, din motive bine intemeiate, nu a coborit la locul de intilnire. Am stat de povesti vreo jumatate de ora, cam ciupea frigul si cu destul de mare greutate reuseam sa ne tinem pe picioare si sa nu cadem pe patinoar. In parcare si-a facut aparitia la un moment dat un Matiz care a fost chinuit la greu de catre sofer, spre amuzamentul maxim al celorlalti 3 insotitori. Nu i-am identificat, nici ei pe noi, probabil nu aveau legatura cu clubul intrucit au trecut de vreo 2 ori pe linga noi fara sa zica nimic. Daca totusi ma insel, ii salut pe aceasta cale. A ... inca ceva ... Cu toate ca pe jos era sticla, cu foarte mica intirziere fata de ora anuntata si-a facut aparitia si Ileana. Mai exact doamna Ileana care, ca in fiecare Joi (cu mici exceptii ca, na, e si ea om) bate drumul de la Oltenita la Bucuresti pentru intilnirea DWC. Pai fratilor bucuresteni, dubla rusinica pentru faza asta . Daca ii mai zice careva altfel decit doamna Ileana, meritati sa luati ban pe perioada nedeterminata. PS: am uitat un aspect important. De fapt, am uitat cam multe in seara asta, motiv pentru care a trebuit sa merg de 2 ori la Polivalenta . A fost un fel de paradis al drifturilor . Inainte sa vina NFS am fost singur in parcare si am facut ceva sapaturi. In fata Polivalentei parca era concurs, nici nu stiti ce ati pierdut Edited March 11, 2010 by Salex Link to comment
Dj_Dark Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 Stim, de anul trecut sau acum 2 ani. Numai politia nu era acolo in rest, toata lumea baga. Am vrut sa vin din tot sufletul, nu pierdeam eu asa ceva, dar am fost retinut pana pe la 10 seara. Link to comment
Ami Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 Cu mare durere in suflet...si la burta cer scuze pentru absenta si mentionez - ca circumstante atenuante - ca o napraznica toxiinfectie alimentara m-a tintuit aproape de anumite facilitati ale caminului meu. Si cer invoire pentru blonda Liliana care a vegheat asupra mea si a Mitzei care nu mai avea cucine, dar mai ales cu ce sa vina... Scuze, copii, ma revansez... Link to comment
Recommended Posts