yannlepantrec Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 Hai cu intalnirea de sambata ca s-a cam lipsit! Pai doar vorbe si nu fapte nu se poate. Doar nu suntem politicieni! Link to comment
yannlepantrec Posted March 13, 2010 Author Share Posted March 13, 2010 Daca se mai hotaraste cineva il asteptam. Nu mai rezerv masa caci cred ca ne descurcam. Link to comment
paul_marines Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 Intalnire cu participare restransa, dar la fel de plina in consumatie de bauturi si dialog. Link to comment
dreamlike Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 Imi pare rau ca nu am mai putut sa ajungem ieri dar, dupa ce m-am intors din tura, cam pe la 17.30, am fost aproape complet epuizat datorita efortului si frigului pe care l-am indurat pana aproape la Cheile Dobrogei si inapoi (a fost cam mult dupa o iarna asa de lunga) ... eram ca in experimentele de pe Discovery - creierul imi spunea sa ma ridic sa mergem la intalnire, dar corpul nu ma lasa sa plec nicaieri . Ma revansez sambata viitoare. Link to comment
paul_marines Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 Ma revansez sambata viitoare. Si mie imi pare rau, dar tortul de ciocolata se duse. Si cand ma gandesc cat de greu fuse sa-l aduc de la origini. Link to comment
Immortal Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 Am terminat si noi cu excursiunile...cel putin momentan, prin tarile lui Solomon, Pancarta-Voda, asa ca ne vom prezenta negresit, la orele 18.00fics (+ sfertul academic feminin) la locatia cunoscuta si ca fiind 'loc de afumat nefumatori'. "> Link to comment
Recommended Posts