vio8124 Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 (edited) cade relantiul la debraiere, din turatia de 2000...2500 cand o scot din viteza cade relantiul si chiar se opreste Edited March 12, 2010 by vio8124 Link to comment
Salex Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 Vezi ce s-a discutat =1">aici Link to comment
Lucian M Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 Ori e bulit IAC-ul, ori s-a facut vreun reset aiurea, ori mufa de la IAC e pusa aiurea (sau deloc). Am patit-o si eu in Piatra, nu mai tinea relantiul, stateam cu piciorul pe acceleratie non-stop. Am cumparat rapid o surbelnita, am desfacut IAC-ul, am bijuterit ceva pe acolo (nu mai retin ce, dar mi se pare ca se slabise un surub de prindere si tragea aer fals), am facut reset ECM si un scurt idle-learn si gata, nu l-am mai desfacut decat acum cateva zile, cand am curatat frenetic corpul clapetei si IAC-ul cu carb-cleaner. Mai bine zi-ne daca nu cumva ai umblat pe acolo si ai facut vreo boroboata... Link to comment
denes Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 spuneti-mi si mie ce este IAC-ul ,ECM,idle-learn ? Link to comment
denes Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 daca se poate da,va rog<br><br> Link to comment
denes Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 un radiator de clima mai ieftin stie careva?ptr aveo 1.4 Link to comment
Recommended Posts