Gabriel23 Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 Astazi am vrut sa imi schimb fetele usilor fata, de la SL-ul meu cu niste fete de SX care au in plus plasticul acela ca sa nu se mai vada tabla si buzunare de plastic. Am desfacut surubul de la deschizatoarea de plastic apoi cele 2 suruburi de la maner si am bagat mana usor si am desfacut toate ,,clipsurile" tapiteriei dar cand am incercat sa scot toata fata ,,m-a deranjat" manivela geamului. Nu am reusit sa o demontez. Am incercat sa fortez un pic dar fara rezultatele dorite. Asa ca am intrat repede in casa si m am gandit sa va cer ajutorul. Astept cu nerabdare idei cum sa demontez manivela. Multumesc anticipat. Link to comment
Mircea Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 Cu o carpa bagata intre manivela si tapiterie si fortata un pic pana agata siguranta, sau cu o ansa cu varful carlig si o spatula subtire. Link to comment
Gabriel23 Posted March 14, 2010 Author Share Posted March 14, 2010 Am sa incercat. Poate nu am fost destul de insistent. Va anunt cand reusesc. Multumesc frumos Link to comment
Mircea Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 Ridica aparatoarea aceia ca un burduf cu varful unei surubelnite si vezi cum arata siguranta, apoi agat-o cu o ansa cu varful indoit. Link to comment
Gabriel23 Posted March 14, 2010 Author Share Posted March 14, 2010 Maine la prima ora asta am sa incerc. Trebuie sa ii dau eu de cap. Mersi mult. Link to comment
Gabriel23 Posted March 30, 2010 Author Share Posted March 30, 2010 Am fost prins cu treaba dar am reusit sa demontez usile. Acum nu se mai vede tabla ca la conserve )"> Link to comment
cernobal Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Ridica aparatoarea aceia ca un burduf cu varful unei surubelnite si vezi cum arata siguranta, apoi agat-o cu o ansa cu varful indoit. salut...de scos te chinui sa o scoti dar cum o pui la loc? si eu am incercat sa scot fetele de usi interioare si nu am reusit din cauza manivelei de geam! Numai bine! Link to comment
augustinionut Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Ansa cu varful indoit poate fi o iglitza/crosheta. De pus inapoi, siguranta se monteaza pe maner, care se impinge la locul lui pe ax. Link to comment
CatalinC Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 io am scos siguranta cu o lamela bagata in siguranta si rotind de manivela sus sau jos, pana nimereste lamela in marginea sigurantei si o impinge afara. Link to comment
Recommended Posts