andreiorga Posted April 3, 2010 Share Posted April 3, 2010 Indurare imparate! Nu stiam ca exista rubrica. Poate reusesc sa aflu ceva de pe acolo pentru ca nu s`a mai scris nimic de anu` trecut. Link to comment
kostyko Posted May 14, 2010 Author Share Posted May 14, 2010 Am intrat in criza si eu...nu cred ca voi mai face ceva la ele...si nici nu stiu pe care s-o vand...Asta e...macar sa-mi scot banii dati si om mai vedea. Oricum, raman la concluzia ca Espero e o masina eleganta, fiabila si respectabila! S-auzim de bine! Link to comment
Dj_Dark Posted May 25, 2010 Share Posted May 25, 2010 Aia din Germania o vreau eu . Daca te hotarasti sa o dai da-mi un semn si discutam. Link to comment
kostyko Posted May 25, 2010 Author Share Posted May 25, 2010 (edited) Buna, si daca eu am spus sincer si am si actele ca m-a ajuns 900, tu crezi ca imi vine sa o dau cu mai putin?...Stii ce frumos e interiorul...si ce bine miroase... )"> Daca intra in vigoare...plecarea din tara, atunci o sa ma decid,... Edited June 4, 2010 by EM!L Nu mai cita integral mesajul anterior! Foloseşte AddReply sau FastReply din partea de jos a paginii! Link to comment
Mircea Posted May 26, 2010 Share Posted May 26, 2010 Eh, va decideti voi pe PM sau la Bursa, ok? Link to comment
kostyko Posted June 3, 2010 Author Share Posted June 3, 2010 (edited) Iertare...am comutat pe bursa cu vanzarea, regula e regula...sa traiti! Edited June 4, 2010 by EM!L Nu mai cita integral mesajul anterior! Foloseşte AddReply sau FastReply din partea de jos a paginii! Link to comment
Recommended Posts