misubedelici Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 Salutare tuturor! Am si eu o problema cu CD-ul de pe masina (Aveo 2007): am mers in week-end pana la tara si datorita drumului FFFFF prost (ca deh asa e la noi primavara ) nu imi mai citeste nici un cd si imi da acest mesaj : " No playable files on cd" si cred ca s-a miscat ceva prin el ca se aude miscandu-se in el ceva. Stie cineva cum se demonteaza de pe masina pt a-l duce la reparat, sau poate stie cineva defectul? Poate nu este de reparat, sper ... Multumesc anticipat! Link to comment
neliat Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 Sal! De obicei c-am asta e boala lor numai "vede" cd-ul!vad ca ai masina din 2007 inseamna ca ai garantie si se poate schimba pe garantie! radiocd-ul are o rama de plastic in forma de U in jurul lui,cu o surubelnita mica si lata incerci sa scoti intai capetele ramei de plastic cu grija ca ies c-am greu clipsurile de metal si apoi si restul ramei!succes desi cred ca ai rezolvat-o deja. Link to comment
Recommended Posts