Ami Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 Cica se incalzeste, asa ca nu aveti nici o scuza! Link to comment
Salex Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 (edited) Eu sint destul de sigur ca vin, pe mine nu vremea de afara ma sperie ci vremea care se scurge incet dar sigur . De data asta insa nu sint in criza de timp, asa ca, 99% sint prezent. Da, sa fie clar, la Daimon o dau pe bere (fara alcool, desigur!) ... prietenii stiu de ce ! @Ileana: azi am fost nevoit sa fac un drum pe Sos. de Centura si apoi prin Popesti. Mamaaaaaa, mamaaa . Daca iti faci drum Joi, iti recomand sa incerci alt traseu : Oltenita, dreapta pe Sos.Centura, Stinga pe linga Dimbovita. Sos de Centura e OK pe bucata aia, usor sparta la podul peste Dimbovita iar apoi drumul e bun Edited March 17, 2010 by Salex Link to comment
ileana Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 Sa intru in Bucuresti pe acolo de unde incepe autostrada?..nu situ cum ii zice zonei Link to comment
Salex Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 Mergi prea departe ... practic faci stinga imediat dupa Dimbovita, chiar pe pod. Link to comment
GeorgeParaschiv Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 cred ca ma ma prezint si eu maine Link to comment
ileana Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 Mergi prea departe ... practic faci stinga imediat dupa Dimbovita, chiar pe pod. Da, pe acolo. Prin Catelu. Link to comment
Salex Posted March 18, 2010 Share Posted March 18, 2010 Inca mergi prea departe, eu iti recomand sa fac stinga chiar dupa podul Dimbovitei. Iete o poza Tu zici de bucatica aia rosie si apoi sa intri la capatul autostrazii. Eu iti recomand sa mergi chiar pe linga Dimbovita, pe traseul marcat cu albastru. Bacatica desenata cu rosu e praf, sint vreo 2 portiuni unde nu mai exista deloc asfalt (trecut ieri pe acolo). Incearca varianta pe care ti-am recomandat-o, in mod normal vei scurta din timp cu cel putin 10 minute. Dat fiind ca o sa ajungi noaptea, mergi cu grija pina cind "inveti" drumul, mai sar ciini (nu ca prin alte parti nu ar sari ...) Link to comment
Dj_Dark Posted March 18, 2010 Share Posted March 18, 2010 Prezent si eu sa ma laud cu noua patanie . O sa fie interesant cum bate farul meu stanga in noua pozitie. Link to comment
madkat Posted March 18, 2010 Share Posted March 18, 2010 Stiu ca nu ma mai crede nimeni cand spun ca o sa vin. Link to comment
NFS Posted March 18, 2010 Share Posted March 18, 2010 Si eu prezent, dar am o rugaminte. Daca printre cei care apar azi e cineva care imi poate imprumuta vreo 2 zile o placa video pe AGP, il rog sa ma ajute. De dimineata am observat ca mi-a crapat calculatorul si suspectez placa video. Nu trebuie sa fie cine stie ce bestie (actualmente am un 6600 GT), nu ma bag in jocuri cu ea, vreau doar sa vad ca merge ca sa stiu daca de-acolo e buba. Multumesc dinainte, cu anticipaţiune! Link to comment
Salex Posted March 18, 2010 Share Posted March 18, 2010 Un X1650 PRO, AGP 8x iti pot oferi. Te coafeaza ? Link to comment
GeorgeParaschiv Posted March 18, 2010 Share Posted March 18, 2010 Si eu prezent, dar am o rugaminte. Daca printre cei care apar azi e cineva care imi poate imprumuta vreo 2 zile o placa video pe AGP, il rog sa ma ajute. De dimineata am observat ca mi-a crapat calculatorul si suspectez placa video. Nu trebuie sa fie cine stie ce bestie (actualmente am un 6600 GT), nu ma bag in jocuri cu ea, vreau doar sa vad ca merge ca sa stiu daca de-acolo e buba. Multumesc dinainte, cu anticipaţiune! Un GeForce FX 5200? Link to comment
Ami Posted March 18, 2010 Author Share Posted March 18, 2010 fftopic: Bravo, varu', uite cate oferte ai...Vezi ce inseamna sa stii ce sa ceri... Link to comment
NFS Posted March 18, 2010 Share Posted March 18, 2010 Un X1650 PRO, AGP 8x iti pot oferi. Te coafeaza ? Un GeForce FX 5200? Asta-i ca-n bancul cu fetitza si pitonul. Desi cled ca pe calculatolul meu l-al coafa mai bine Gi-folsu! 2 Link to comment
xenna Posted March 18, 2010 Share Posted March 18, 2010 Ia spuneti, oameni buni, aveti de gand sa stati afara, la caldura, toata seara? Intreb, sa stiu, daca merita sa ma deplasez... 1 Link to comment
xenna Posted March 18, 2010 Share Posted March 18, 2010 (edited) @Nfs:Tare? Intreb sa stiu daca regret sau nu @Ileana: Hmmmm Aceste cuvinte ma doare, foarte tare!! Edited March 18, 2010 by xenna 1 Link to comment
Al lu' Xenna Posted March 18, 2010 Share Posted March 18, 2010 ileana , vii tu sa ma iei ? ca nu cred ca mai gasesc masina diseara...ca eu vin...doar pentru tine Link to comment
Depecher Posted March 18, 2010 Share Posted March 18, 2010 Deci se anunta ceva lume.Imi place asta. Link to comment
Alezz Posted March 18, 2010 Share Posted March 18, 2010 Venim si noi sa stam putin la aer . Link to comment
Salex Posted March 18, 2010 Share Posted March 18, 2010 Sper ca nu ti-ai spalat masina si nici nu o sa o speli ! Link to comment
Alezz Posted March 18, 2010 Share Posted March 18, 2010 O spal inainte sa ajung la poli opresc 5 min la un OMV. Link to comment
Recommended Posts