Jump to content

Joi, 18.03.2010

Recommended Posts

Eu sint destul de sigur ca vin, pe mine nu vremea de afara ma sperie ci vremea care se scurge incet dar sigur :( . De data asta insa nu sint in criza de timp, asa ca, 99% sint prezent. Da, sa fie clar, la Daimon o dau pe bere (fara alcool, desigur!) ... prietenii stiu de ce !

@Ileana: azi am fost nevoit sa fac un drum pe Sos. de Centura si apoi prin Popesti. Mamaaaaaa, mamaaa :shock: . Daca iti faci drum Joi, iti recomand sa incerci alt traseu : Oltenita, dreapta pe Sos.Centura, Stinga pe linga Dimbovita. Sos de Centura e OK pe bucata aia, usor sparta la podul peste Dimbovita iar apoi drumul e bun

Edited by Salex

Inca mergi prea departe, eu iti recomand sa fac stinga chiar dupa podul Dimbovitei. Iete o poza

Drum.JPG

Tu zici de bucatica aia rosie si apoi sa intri la capatul autostrazii. Eu iti recomand sa mergi chiar pe linga Dimbovita, pe traseul marcat cu albastru. Bacatica desenata cu rosu e praf, sint vreo 2 portiuni unde nu mai exista deloc asfalt (trecut ieri pe acolo). Incearca varianta pe care ti-am recomandat-o, in mod normal vei scurta din timp cu cel putin 10 minute. Dat fiind ca o sa ajungi noaptea, mergi cu grija pina cind "inveti" drumul, mai sar ciini (nu ca prin alte parti nu ar sari ...)

Si eu prezent, dar am o rugaminte.

Daca printre cei care apar azi e cineva care imi poate imprumuta vreo 2 zile o placa video pe AGP, il rog sa ma ajute. De dimineata am observat ca mi-a crapat calculatorul si suspectez placa video.

Nu trebuie sa fie cine stie ce bestie (actualmente am un 6600 GT), nu ma bag in jocuri cu ea, vreau doar sa vad ca merge ca sa stiu daca de-acolo e buba. Multumesc dinainte, cu anticipaţiune! :)

Si eu prezent, dar am o rugaminte.

Daca printre cei care apar azi e cineva care imi poate imprumuta vreo 2 zile o placa video pe AGP, il rog sa ma ajute. De dimineata am observat ca mi-a crapat calculatorul si suspectez placa video.

Nu trebuie sa fie cine stie ce bestie (actualmente am un 6600 GT), nu ma bag in jocuri cu ea, vreau doar sa vad ca merge ca sa stiu daca de-acolo e buba. Multumesc dinainte, cu anticipaţiune! 10000000.gif

Un GeForce FX 5200?

Un X1650 PRO, AGP 8x iti pot oferi. Te coafeaza ?

Un GeForce FX 5200?

Asta-i ca-n bancul cu fetitza si pitonul. =)) Desi cled ca pe calculatolul meu l-al coafa mai bine Gi-folsu!

• Like 2
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...