Jump to content

Semnalizatoare Transparente Tico

Recommended Posts

Salut!

Sunt nou venit pe acest forum... am si eu Tico destul de aranjat :P ... dupa parerea mea... dar stiti cum e... nebunia nu se opreste devreme si am tot felul de idei pe acre vreau sa le aplic! Una dintre ele este sa-mi fac semnalizatorele din bara fata transparente! Am vazut la un Tico de afara si ii statea foarte bine!

Vreau sa stiu daca e cineva care a incercat asta sau care si-a facut!

P.S.: Aici e si o poza cu mititelul meu!...

post-1052-1112039229_thumb.jpg

Edited by Nos

Folia din pacate e din targ, dar pleoapele sunt productie proprie si nu sunt abtzipilduri, sunt din fibra, si sunt si pe pozitie.

Poza e mai de mult - pe atunci nu aveam jante si inca cateva chestii dar in mare cam asta e.

masina in poza aia ... avea zapada pe capota si nu prea era spalata :) .... am pus aici o poza mai recenta cu masina... modificari la motor nu am facut... dar ma bate gandu la o toba Borla! ...

post-1052-1112040517_thumb.jpg

post-1052-1112040866_thumb.jpg

Edited by VAXXi

Jantele sunt de 12, iar cauciucurile au dimensiunea 155/70/R12. Motivul pentru care ma gandesc la o Borla este pretul, care la o toba Remus este ceva mai piperat! In schimb, daca stiti vreun importator de Remus la preturi apropiate de Borla as vres sa aflu si eu! :)

Pe etriere si pe tambur am dat cu vopsea rosie cu pensula! Vopseaua am luat-o de la un centru din asta de vopsele auto si nuanta e Rosu 270! Nu e mult si poti sa iei cat vrei, eu mi-am luat 100 ml...

Dar de ce ti se pare ca nu a iesit bine?! :) Mie mi se pare ca a iesit kiar foarte bine, mai ales ca nici nu se vede ca a fost dat cu pensula pentru ca am curatat foarte bine inainte etrierii si tamburul... iar rosul e foarte aprins... poate nu a iesit in poza dar in realitate arata chiar ok! :P

@silviu bai nene am intrat la pretenu' tau cu semnale albe pe mess-era on-line da' nu prea sa sinchisit sa-mi raspunda daca asa face el afaceri inseamna ca omul e la gara :dizzy:

post-941-1112334627_thumb.jpgpost-941-1112334642_thumb.jpgpost-941-1112334627_thumb.jpgpost-941-1112334642_thumb.jpgIata si pozele.

Pentru Matiz sapt. viit.

In curand triple pentru tico si matiz.

Cine e interesat gaseste mail-ul mai sus.

Apropo, prietenul ala "de la gara" sunt chiar eu.

Am avut treaba la servici si am lasat msg deschis.

Inainte sa ajung eu l-a inchis un coleg, asa ca nu stiu cine mi-a scris intre timp.

Nu te grabi sa tragi concluzii ...

NFS: Te rugam, nu mai posta de 2 ori consecutiv, ai posibilitatea sa-ti editezi mesajul (intr-un interval de 24 ore)

Edited by NFS

post-941-1112950947_thumb.jpgpost-941-1112950959_thumb.jpgAu aparut si semnalele albe pt. matiz.

Cei interesati ma pot contacta pe mail sau msg: sile_cotta

Apropo prietenul cu matiz-ul se ocupa de tel. mobile

Pt. contact msg: galea_mircea

Edited by Silviu
  • 2 years later...

@Nos Unde ai gasit jantele si cat ai dat pe ele? Ce model sunt? Sunt mai grele decat cele stock?

@Silviu Semnalizarile de tico, cam cat ar costa? Si cum ar putea ajunge la timisoara?

Edited by Venom
  • 1 month later...

topser unde gasesc semnalizarile albe putin fumurii cum ziceai intr-un post anterior ? ma intereseaza si lucasurile de nubira 2 transparente, care sunt identice cu cele de la matiz din cate stiu.

• 1 year later...
  • 2 months later...