Jump to content

Intalnire De Sambata

Recommended Posts

Pai vinzi si Matizul? :D

Later edit : Da ca nu reusesti sa vinzi Kalosul de-a-ntregul poate e mai rentabil pe bucati... incep eu lista cu sondele lambda... :mrgreen:

Edited by MCojo

Salutare !!

Bag o bantuiala mica si daca ajung in timp util, parchez , impreuna cu doamna Voicu, pentru o racoritoare, fie ea si "safe sex". :) )

@ MCojo - Nene, eu o sa am dvd-urile la mine, in caz ca ajungi si matale. :)

@ Vector - Eheeee..., lume noua !!!

Respect !!

Edited by free_spirit

Salutare... , din nou !!

Ne intalniram in numar neasteptat de mare si m-am bucurat pentru revederea cu vechi prieteni,care nu au uitat sa ne viziteze si sa ne salute atunci cand ajung in zona noastra.

Desi eu si doamna mea nu am zabovit decat vreo juma'de ora, ne-am bucurat de atmosfera relaxata, care a completat dealtfel, atmosfera intregii zile.

Pun proba foto, desi...am cam "ars-o" din cauza setarii luminii prea puternice a blitz-ului. :D

Cred ca de la viitoare intalnire, ar trebui sa incepem discutiile de organizare a zilei de 1 Mai sau,daca vreti, sa facem o "incalzire"cu un gratar imediat dupa Paste. Locatii sunt , la alegere, incepand de la Olimp, pana la Vadu sau Sitorman.

Apropo's !!! Stiati ca la Cheile Dobrogei se percepe taxa daca vrei sa iti petreci ziua acolo la un gratar??

Respect !!

post-5843-126916294955_thumb.jpg

On 3/21/2010 at 9:16 AM, free_spirit said:

Cred ca de la viitoare intalnire, ar trebui sa incepem discutiile de organizare a zilei de 1 Mai sau,daca vreti, sa facem o "incalzire"cu un gratar imediat dupa Paste. Locatii sunt , la alegere, incepand de la Olimp, pana la Vadu sau Sitorman.

Respect !!

Didi, fain moment aseara, nici nu simtiram cum trecu timpul. Despre gratar, tare ar merge unul spre Mangalia sau spre Cobadin.

Ce albinosi suntem... :D

Cu foamea-n glanda, produsa de discutia de mai sus, si amintirea unei seri mai lungi ca de obicei, purced la cules informatii de pe un forum atat de drag mie...cu ani in urma. Ca cica, daca dau cu searchu, voi gasi... :D

Salutare baieti, din pacate nu am mai dat cu subsemnatul de mult pe la meeting-uri.

Sambata trecuta eu unul tocmai am inaugurat sezonul la gratare cu runda 1 - Fantanita.

Asadar va ofer inca o locatie posibila pentru un viitor gratar.

P.S. : Dane, de cand participi la intalnirile DWC si cum iti zice pe forum? Small world out there...

On 3/21/2010 at 9:16 AM, free_spirit said:

Salutare... , din nou !!

Ne intalniram in numar neasteptat de mare si m-am bucurat pentru revederea cu vechi prieteni,care nu au uitat sa ne viziteze si sa ne salute atunci cand ajung in zona noastra.

Desi eu si doamna mea nu am zabovit decat vreo juma'de ora, ne-am bucurat de atmosfera relaxata, care a completat dealtfel, atmosfera intregii zile.

Pun proba foto, desi...am cam "ars-o" din cauza setarii luminii prea puternice a blitz-ului. :D

Apropo's !!! Stiati ca la Cheile Dobrogei se percepe taxa daca vrei sa iti petreci ziua acolo la un gratar??

Respect !!

Salutare,

Ma bucur sa va cunosc ...chiar daca doar din poze ...Ma chinui de ceva timp sa ajung si eu la o intalnire a clubului, dar spre rusinea mea nu am ajuns niciodata. A-si da si eu o fuga sambata pentru a avea onoarea de a cunoaste cativa din membrii acestui club(cei prezenti bineneteles) .

Ca sa nu o mai lungesc atat ..imi spune si mie cineva unde ar trebui sa ajung ...din cate am citit pe aici ...intalnirea va avea loc in parcarea de la sala sporturilor,langa Marco Polo ...sper ca am inteles bine ...

In speranta ca de aceasta data am sa reusesc sa ajung ...O zi frumoasa la toata lumea !!!

Salutare Alin.

Te asteptam la intalnire.

De intalnit ne intalnim in parcarea de langa Sala Sporturilor dar in spatele ei, unde se infunda in strada Decebal.

Sunt niste trepte acolo si acolo ne gasesti.

Ora o stabilim in decursul spatamanii dar e de regula 18 sau 19 in timpul verii.

On 3/24/2010 at 9:50 PM, yannlepantrec said:

Salutare Alin.

Te asteptam la intalnire.

De intalnit ne intalnim in parcarea de langa Sala Sporturilor dar in spatele ei, unde se infunda in strada Decebal.

Sunt niste trepte acolo si acolo ne gasesti.

Ora o stabilim in decursul spatamanii dar e de regula 18 sau 19 in timpul verii.

Salutare,

Spre rusinea mea nici saptamana aceasta nu am ajuns la intalnirea de sambata ...ca o scuza am sa invoc faptul ca sunt in zugraveli si nu am reusit sa termin pana la ora intalnirii ...sper din toata inima ca la urmatoarea intalnire sa ajung si eu ...

O zi buna tuturor !!!

Mai baieti dar vad ca va chinuiti de vreo trei ani sa ajungeti la intalnire. Rugamintea noastra ar fi sa ne anuntati sigur cand ajungeti pentru a aduce instrumentele necesare pentru initializarea noilor membri pentru ca daca nu sunteti initializati la prima prezenta, data urmatoare va trebui sa faceti totul de doua ori si, credeti-ma, nu cred ca v-ar conveni.

Pana una-alta, fiti bineveniti!

P.S. Grebla si trafaletul stie cineva unde au ramas ultima data, cand nu se mai stia care cu ce a venit? Galeata si masina de slefuit sunt la mine.