yannlepantrec Posted March 18, 2010 Share Posted March 18, 2010 Immortal si jumatatea am inteles ca se prezinta. Alti doritori? Link to comment
paul_marines Posted March 18, 2010 Share Posted March 18, 2010 Ajung si eu daca pana atunci nu se vinde Kalosul Link to comment
MCojo Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 (edited) Pai vinzi si Matizul? Later edit : Da ca nu reusesti sa vinzi Kalosul de-a-ntregul poate e mai rentabil pe bucati... incep eu lista cu sondele lambda... Edited March 19, 2010 by MCojo Link to comment
paul_marines Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 Nuu, Matizelul astazi isi schimba distributia si curelele, vorba cantecului: roata si cureaua lata ... ce gigant eram odata... Din foto se poate observa ca il tratez cu aceleasi consumabile ca si Chevroletul. Link to comment
VECTOR Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 E posibil sa ajung in week-end-ul asta si eu in Constanta, si implicit la intalnire. Numai sa imi spuneti unde e Friends asta ca nu mai sunt la curent. La mine e in D:Filme ) Link to comment
paul_marines Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 On 3/19/2010 at 7:48 AM, VECTOR said: Numai sa imi spuneti unde e Friends asta ca nu mai sunt la curent. Daaa, serios? Doar daca faci cinste cu un safe sex. Link to comment
dreamlike Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 De data asta nu o sa ma mai dea gata nici vremea rea nici bicicleta ... asa ca suntem pe baricade la ora 18.00, in parcarea dintre Sala Sporturilor si Marco Polo . Link to comment
yannlepantrec Posted March 19, 2010 Author Share Posted March 19, 2010 Dar in partea dinspre strada Decebal a parcarii, chiar langa scari. Te asteptam, Teo! Link to comment
free_spirit Posted March 20, 2010 Share Posted March 20, 2010 (edited) Salutare !! Bag o bantuiala mica si daca ajung in timp util, parchez , impreuna cu doamna Voicu, pentru o racoritoare, fie ea si "safe sex". ) @ MCojo - Nene, eu o sa am dvd-urile la mine, in caz ca ajungi si matale. @ Vector - Eheeee..., lume noua !!! Respect !! Edited March 20, 2010 by free_spirit Link to comment
free_spirit Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 Salutare... , din nou !! Ne intalniram in numar neasteptat de mare si m-am bucurat pentru revederea cu vechi prieteni,care nu au uitat sa ne viziteze si sa ne salute atunci cand ajung in zona noastra. Desi eu si doamna mea nu am zabovit decat vreo juma'de ora, ne-am bucurat de atmosfera relaxata, care a completat dealtfel, atmosfera intregii zile. Pun proba foto, desi...am cam "ars-o" din cauza setarii luminii prea puternice a blitz-ului. Cred ca de la viitoare intalnire, ar trebui sa incepem discutiile de organizare a zilei de 1 Mai sau,daca vreti, sa facem o "incalzire"cu un gratar imediat dupa Paste. Locatii sunt , la alegere, incepand de la Olimp, pana la Vadu sau Sitorman. Apropo's !!! Stiati ca la Cheile Dobrogei se percepe taxa daca vrei sa iti petreci ziua acolo la un gratar?? Respect !! Link to comment
paul_marines Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 On 3/21/2010 at 9:16 AM, free_spirit said: Cred ca de la viitoare intalnire, ar trebui sa incepem discutiile de organizare a zilei de 1 Mai sau,daca vreti, sa facem o "incalzire"cu un gratar imediat dupa Paste. Locatii sunt , la alegere, incepand de la Olimp, pana la Vadu sau Sitorman. Respect !! Didi, fain moment aseara, nici nu simtiram cum trecu timpul. Despre gratar, tare ar merge unul spre Mangalia sau spre Cobadin. Link to comment
Immortal Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 Ce albinosi suntem... Cu foamea-n glanda, produsa de discutia de mai sus, si amintirea unei seri mai lungi ca de obicei, purced la cules informatii de pe un forum atat de drag mie...cu ani in urma. Ca cica, daca dau cu searchu, voi gasi... Link to comment
andrew Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 Salutare baieti, din pacate nu am mai dat cu subsemnatul de mult pe la meeting-uri. Sambata trecuta eu unul tocmai am inaugurat sezonul la gratare cu runda 1 - Fantanita. Asadar va ofer inca o locatie posibila pentru un viitor gratar. P.S. : Dane, de cand participi la intalnirile DWC si cum iti zice pe forum? Small world out there... Link to comment
yannlepantrec Posted March 22, 2010 Author Share Posted March 22, 2010 Nu participa de obicei, Andrew. Eu l-am invitat, fiind fosti colegi de liceu. Nu e inca membru. Link to comment
paul_marines Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 On 3/22/2010 at 6:15 PM, yannlepantrec said: Nu e inca membru. Nu este inca tarziu, nu cumpara un Kalos pe post de bilet de intrare ? Link to comment
andrew Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 Are bilet de intrare... da' e mic mic mic Link to comment
alin.giga Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 On 3/21/2010 at 9:16 AM, free_spirit said: Salutare... , din nou !! Ne intalniram in numar neasteptat de mare si m-am bucurat pentru revederea cu vechi prieteni,care nu au uitat sa ne viziteze si sa ne salute atunci cand ajung in zona noastra. Desi eu si doamna mea nu am zabovit decat vreo juma'de ora, ne-am bucurat de atmosfera relaxata, care a completat dealtfel, atmosfera intregii zile. Pun proba foto, desi...am cam "ars-o" din cauza setarii luminii prea puternice a blitz-ului. Cred ca de la viitoare intalnire, ar trebui sa incepem discutiile de organizare a zilei de 1 Mai sau,daca vreti, sa facem o "incalzire"cu un gratar imediat dupa Paste. Locatii sunt , la alegere, incepand de la Olimp, pana la Vadu sau Sitorman. Apropo's !!! Stiati ca la Cheile Dobrogei se percepe taxa daca vrei sa iti petreci ziua acolo la un gratar?? Respect !! Salutare, Ma bucur sa va cunosc ...chiar daca doar din poze ...Ma chinui de ceva timp sa ajung si eu la o intalnire a clubului, dar spre rusinea mea nu am ajuns niciodata. A-si da si eu o fuga sambata pentru a avea onoarea de a cunoaste cativa din membrii acestui club(cei prezenti bineneteles) . Ca sa nu o mai lungesc atat ..imi spune si mie cineva unde ar trebui sa ajung ...din cate am citit pe aici ...intalnirea va avea loc in parcarea de la sala sporturilor,langa Marco Polo ...sper ca am inteles bine ... In speranta ca de aceasta data am sa reusesc sa ajung ...O zi frumoasa la toata lumea !!! Link to comment
yannlepantrec Posted March 24, 2010 Author Share Posted March 24, 2010 Salutare Alin. Te asteptam la intalnire. De intalnit ne intalnim in parcarea de langa Sala Sporturilor dar in spatele ei, unde se infunda in strada Decebal. Sunt niste trepte acolo si acolo ne gasesti. Ora o stabilim in decursul spatamanii dar e de regula 18 sau 19 in timpul verii. Link to comment
alin.giga Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 On 3/24/2010 at 9:50 PM, yannlepantrec said: Salutare Alin. Te asteptam la intalnire. De intalnit ne intalnim in parcarea de langa Sala Sporturilor dar in spatele ei, unde se infunda in strada Decebal. Sunt niste trepte acolo si acolo ne gasesti. Ora o stabilim in decursul spatamanii dar e de regula 18 sau 19 in timpul verii. Salutare, Spre rusinea mea nici saptamana aceasta nu am ajuns la intalnirea de sambata ...ca o scuza am sa invoc faptul ca sunt in zugraveli si nu am reusit sa termin pana la ora intalnirii ...sper din toata inima ca la urmatoarea intalnire sa ajung si eu ... O zi buna tuturor !!! Link to comment
MCojo Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 Pai la intalnirea cu un nou membru e foarte simplu... venim cat mai multi caci el plateste! Link to comment
MCojo Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 On 3/30/2010 at 8:12 PM, MaxiTechnicus said: ...ca e vb doar de cico, nu? Cum vrei sa-i spui matale, numai "safe sex" sa fie... Link to comment
dreamlike Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 Mai baieti dar vad ca va chinuiti de vreo trei ani sa ajungeti la intalnire. Rugamintea noastra ar fi sa ne anuntati sigur cand ajungeti pentru a aduce instrumentele necesare pentru initializarea noilor membri pentru ca daca nu sunteti initializati la prima prezenta, data urmatoare va trebui sa faceti totul de doua ori si, credeti-ma, nu cred ca v-ar conveni. Pana una-alta, fiti bineveniti! P.S. Grebla si trafaletul stie cineva unde au ramas ultima data, cand nu se mai stia care cu ce a venit? Galeata si masina de slefuit sunt la mine. Link to comment
dreamlike Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 Stai linistit alea nu sunt pentru nou veniti. Pentru voi avem drujba, bormasina si ciocanul pneumatic . Link to comment
Recommended Posts