tickalosu Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 salutare tuturor. stie cineva cam cat costa un pivot la matiz? este greu de schimbat? Link to comment
Mircea Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 Nu se schimba pivot la matiz, se schimba cu tot cu brat. Link to comment
tickalosu Posted March 23, 2010 Author Share Posted March 23, 2010 (edited) si este mult de munca la schimbat? cam cat se ia ca sa il schimbe?la bani ma refer multumesc Edited March 23, 2010 by EM!L Nu mai cita integral mesajul anterior! Foloseşte AddReply sau FastReply din partea de jos a paginii şi majusculele acolo unde se impun. Link to comment
Mircea Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 Sunt 3 suruburi de desfacut, 1 la lonjeron, unul la pivot si unul la bara antiruliu. Astea pe bascula. Apoi mai ai alte 4 la bara antiruliu care trebuie desfacute, daca mai norocul de e vreunul intepenit. Habar n-am cat se cere, dar eu fara 100 ron nu m-as apuca de asa ceva. In plus dupa operatie trebuie refacuta geometria directiei. Link to comment
tickalosu Posted March 23, 2010 Author Share Posted March 23, 2010 inseamna ca am ceva bani de dat. multumesc mult Link to comment
Recommended Posts