ionut.tanase Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 (edited) SAlutare, As dori sa schimb un FORD Focus cu un Cielo + 3000 euro diferenta. Detalii Ford Focus: - proprietar in acte : EU; - al doilea proprietar in acte, "primul" fiind firma nasului meu, firma prin care am cumparat masina in leasing . - caroserie: hatchback. - an de fabricatie : 2003 (inmatriculata in noiembrie 2003). - culoare: gri metalizat (moondust silver); - AC, ABS. - geamuri electrice; - km REALI: 72.900 REALI!! Se poate demonstra la service si dupa aspect si uzura masinii . - impecabila din toate punctele de vedere; - functionala 100%!! Nu are nici un defect sau ceva nefunctional! - 2 alarme; una a masinii din fabrica si una pusa la momentul achizitionarii (alarma + inchidere + imobilizare motor in caz de tentativa furt ) - consumabile schimbate la timp: ulei, filtre (totul trecut in agenda, data ... pret ... produs tot tot ). S-au folosit numai piese de origine! - baterie cumparata in anul 2009. - rugina: sper ca nu e cazul sa spun ca nu are asa ceva . - placute de frana schimbate in decembrie 2009 la Royal Motors Pitesti (factura + garantie). - masina foarte intretinuta. - nu a fost lovita niciodata! Doresc schimb cu un CIELO care sa indeplineasca OBLIGATORIU urmatoarele cerinte: - IMPECABIL din toate punctele de vedere! - exclus culoarea galben; - sa nu fi fost rulat TAXI never ever! - sa aiba GPL omologat! - sa aiba AC! - sa nu aiba rugina! - intr-un cuvant sa fie IMPECABIL la fel cum este si Fordul pe care il ofer la schimb. - doritorul sa mai dea 3000 euro diferenta! - discut numai cu proprietarul masinii! Nu doresc intermediari! De preferat ar fi sa nu fie "N" proprietari Motivul acestui schimb este ca vreau sa achit integral un credit! Nu sunt dispus sa negociez! Stiu ce vand (stiu ce masina am) si tocmai de aceea cerintele sunt EXACTE iar diferenta este FIXA! Rog seriozitate! Pretul de vanzare este 5.000 euro! Pret Fix platibil in LEI la cursul zilei cand se vinde masina! Contact: 0763633189 sau mail ionut.tanase@yahoo.com. Sunt din Pitesti! Poze la cerere. Edited March 26, 2010 by ionut.tanase Link to comment
ionut.tanase Posted March 27, 2010 Author Share Posted March 27, 2010 am uitat sa precizez ca e masina de nefumator si nu s-a fumat NICIODATA in ea . Am atasat si o poza. Link to comment
silviu4you2003 Posted April 5, 2010 Share Posted April 5, 2010 (edited) Buna ziua si Hristos a Inviat! Deci daca vrei un cielo plus 3000 diferenta dar cash vrei 5000 pe ea, inseamna ca cielo tre sa faca 2000 euro, asai? In cazul asta nu cred ca ai sa gasesti Cielo impecabil si cu GPL si fara N proprietari la 2000 euroi ) Sincer iti spun din experienta! Edited April 5, 2010 by silviu4you2003 Link to comment
Wallkhoff93 Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 Greu de gasit cu atatea pretentii. Link to comment
TLGTLC Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 Nu am vazut sa scrii pe undeva de motorizare! Link to comment
Recommended Posts