guru Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 (edited) Dupa lungi framantari, am decis: Volkswagen Polo, 1,2 70cp, echipare Confortline, pachet Attractive, culoare rosie. Lista cu dotari, cam asta ar fi: Dotari standard *Oferta speciala Polo Attractive 3 tetiere spate 4 incinte acustice 4 usi cu geamuri electrice fata Aer conditionat Climatic,inclusiv torpedou cu sistem de racire interior si filtru de particule cu carbune activ Airbag sofer si pasager Airbaguri laterale fata pentru cap si torace Antena Anvelope 175/70 R14 Asistent urcare panta Bancheta spate,rabatabila nefractionat Bare de protectie in culoarea caroseriei Bricheta si scrumiera in consola centrala Caroserie in 4 usi Centuri de siguranta pentru toate locurile,in fata cu reglaj pe verticala Cheie de contact cu imobilizator electronic Filtru de praf / polen folie partiala protectoare pt. transport Geamuri fata actionate electric Geamuri laterale si spate termoizolante in tenta verde Inchidere centralizata Instalatie de ventilatie in 4 trepte Jante de otel 5Jx14 Lampa ceata spate Literatura de bord in limba romana Lumini de drum permanente cu intensitste redusa Oglinda retrovizoare interioara cu sistem manual antiorbire Oglinzi exterioare reglabile din interior Oglinzi make-up stanga/dreapta Prindere ISOFIX pt.2 scaune copil Priza in portbagaj 12V Radio "RCD 210" roata de rezerva normala si trusa de scule Scaun sofer cu reglaj pe verticala Servodirectie electro-hidraulica reglabila in functie de viteza Sistem electronic de mentinere a stabilitatii masinii inclusiv asistent urcare panta Stergatoare parbriz/luneta cu temporizator Tapiterie scaune "Metric" din stofa Triunghi reflectorizant Volan in 3 spite cu reglaj axial si vertical Masina este rezervata, sta cuminte in curtea dealerului, si ma asteapta Banca a acceptat creditul, acum urmeaza ca Ministerul sa valideze cupoanele Rabla. Dupa acest pas, pot pleca de mana cu nemtoaica. Pana la emotionantul moment, mai am de asteptat cam doua saptamani...grele Edited March 31, 2010 by guru Link to comment
Salex Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 Fainut ! Arata foarte fioros din fata. La multi km impreuna Link to comment
KumKum Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 Sa o stapanesti sanatos si...rabdare Link to comment
Banderas_232003 Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 (edited) Nu cred ca exista o culoare mai potrivita pentru masina asta decat cea rosie. Arata foarte bine masina, bravo. Asteptare usoara...o sa merite. LE: @zenezeu - as putea spune si eu ca gri metalizat da bine,vezi avatar Luand masina sh nu am avut de ales, dar as merge pe o asemenea nuanta de rosu oricand. Am o slabiciune pt rosu/visina putreda, mmm Edited March 31, 2010 by Banderas_232003 Link to comment
zeneseu Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 (edited) In sfarsit un polo care arata bine. Sa-l folositi sanatosi pana va plictisiti de el. @ Banderas La fel de bine arata si daca e alba. Edited March 31, 2010 by zeneseu Link to comment
Salex Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 Nu prea cred ca ar da bine pe alb ... o partida de pescuit Link to comment
Costi VLN Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 Moama,dar ce bine arata noul Polo.Bravos,inteleapta alegere.Sa-l folosesti sanatos si fara incidente neplacute. Culoarea e perfecta,cu toate ca si pe negru cred ca ar da mortal.Felicitari si sa te multumeasca in toate privintele. Link to comment
guru Posted March 31, 2010 Author Share Posted March 31, 2010 Multumesc pentru urari. Da, chiar mi-am dorit culoarea rosie, insa depindea de stocuri. Intamplarea a facut sa existe pe stoc chiar configuratia pe care mi-o doream. Rosu a costat inca 109 euro. Culori standard erau alb si albastru. Toate celelalte culori sunt taxate cu 250 de euro. Daca as fi ales o configuratie care nu era in stocul dealerului, asteptarea ar fi durat intre 2-4 luni. Insa am avut noroc sa gasesc "in raft" exat ceea ce -mi doream. Masina are in plus fata de lista, cotiera centrala, taxata cu 98 de euro. Bine ca e acolo, de la mama ei, orcum as fi pus ulterior. Link to comment
andreiorga Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 (edited) Foarte! Foarte frumoasa masina. Nu stiam ca poate arata frumos o masina rosie. ...dar totusi dezamagit pt. ca zilele trecute am "ars" un coca`lar care se credea in cel mai tare aspirator de femei. Eu credeam ca au motorizari de cel putin 75 de cai ca "regina" mea ). mama...1.6km? fara numere? adica tu nici macar nu i`ai rupt dintzii la masina si te`ai apucat sa`i faci poze? APRECIEZ...ca o apreciezi Edited March 31, 2010 by andreiorga Link to comment
Yaz Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Sa o stapanesti sanatos si fara incidente. Link to comment
guru Posted April 1, 2010 Author Share Posted April 1, 2010 mama...1.6km? fara numere? adica tu nici macar nu i`ai rupt dintzii la masina si te`ai apucat sa`i faci poze? APRECIEZ...ca o apreciezi Da, 1,6 km Se pare ca doar a fost urcata si coborata de pe trailer. Pai, atata timp cat e sechestrata in curtea dealerului ce pot sa-i fac altceva decat poze? Deocamdata nici nu are codurile memorate, la inchidrea centralizata si la cd-player. Usile din fata se deschid doar cu cheia, iar cele din spate si hayonul, nu se deschid deloc, pana nu invata telecomanda codul masinii. Spre deosebire de masina expusa in showroom, care este echipata cu anvelope Dunlop, Teutonul Rosu este incaltat cu Michelin. Link to comment
Wolfman Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Faina, s-o porti sanatos! Halatul cat fu? Link to comment
RaZoR-07 Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Grea asteptarea, ca sa nu zic gestatia... dar numai eu stiu cat a durat conceptia, cat m-a (cuvant urat) la cap maestrul Guru, ca vrea de-aia, ca vrea de-ailalta... cate ore petrecute in diverse showroom-uri, cati km de test drive cu fel si fel de modele si motorizari, cata durere in suflet cand l-am convins sa tradeze coreencele si suratele lor GM... Dar merita. La Multi Kilometri, Maestre! Link to comment
VAXXi Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 S-o stapanesti sanatos bre ! arata fioros Link to comment
EM!L Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 4 usi cu geamuri electrice fata Parcă am văzut 4 butoane pentru comanda geamurilor Servodirectie electro-hidraulica reglabila in functie de viteza Ah, deci asta se întărea... Link to comment
guru Posted April 1, 2010 Author Share Posted April 1, 2010 Multumesc pentru urari. Geamurile electrice sunt pe toate usile. Lista de mai sus e un copy-paste din oferta dealerului, si contine cateva mici greseli, unele elemente din echiparea Confortline se suprapun cu oferta Attractive. O alta greseala pe care am sesizat-o, ar fi dimensiunea pneurilor-175 in lista, in realitate e 185. Link to comment
madkat Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Te-ai indragostit tare de masini in trei cilindri vad. Da, intr-adevar - primul polo care arata bine dupa ani buni. Link to comment
guru Posted April 1, 2010 Author Share Posted April 1, 2010 Cam in aceeasi bani, as fi putut opta pentru motor in 4 cilindrii 85 cp, caroserie in 2 usi -mi-ar fi facut cu ochiul varianta asta, dar desi caroseriile in 3 usi sunt pe gustul meu, au problemele lor de confort si valoare mica la revanzare. In afara de asta, timpul de asteptare ar fi fost 3 luni. Motorul in trei cilindri nu m-a deranjat la Matiz. La test-drive, am observat ca motorasul asta in trei cilindrii de la Vw e mai silentios si demarajul e mai bun decat la Matiz. Facand o comparatie greutate per cal putere, a rezultat ca un calut de Matiz euro4 are o povara de 18 kg, iar un ponei de VW zburda cu 15 kg in spinare Link to comment
smailmiami Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 S-o stapanesti sanatos. Frumos Polo asta. Iar pe rosu e chiar superb. Link to comment
AmunDei Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Faina masina, si mie imi place culoarea. De asemenea, asta si cu noul ibiza pot spune ca sunt hatch-urile care chiar arata bine privite din spate. Chiar ieri ma uitam pe site la ei sa vad ce motoare au pe polo si era dezamagit ca nu au pus 1.4 TSI, iar din restul motorizarilor as opta decat pt 1.2 TSI. Dar stii cum e, fiecare isi cunoaste prioritatile asa ca daca ai facut test-drive si esti multumit de masina nu pot decat sa-ti urez multi km si sa fie ferita de incidente Link to comment
ileana Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Oltene, s-o stapanesti sanatos! ..si sa vii s-o uzi la prima nationala Link to comment
tolin Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 (edited) Cea mai intalnita postare pe acest forum: "sa te bucuri de ea si ea sa te poarte sanatos cati mai multi km !" PS: "cat prinde la ora si cat ia la suta ?" Edited April 1, 2010 by tolin Link to comment
AmunDei Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Vreo 160 si in vreo 14 secunde as zice eu, e o idee mai grea decat un logan 1,4 si cu 5 cai motor mai slab. Link to comment
hepea Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Mai AmunDei, tu ai Logan, bag sama ) Da, da... felicitari . Da' cat e halatu? Link to comment
AmunDei Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Am logan da nu 1.4, al meu e tractor de nouaj' de cai "> Da ma uitasem pe site la VW si imi pare ca alea sunt datele aproximative. Link to comment
Recommended Posts