andreib Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 In urma constatarilor mele ca suiera vantul prin chederul de la usa soferului astazi am constatat ca acea portiera este mai distantata fata de caroserie decat cea din dreapta(care nici aia nu este reglata klumea ca iese putin mai inafara decat cea din spate). De aici deriva topicul nou: stie cineva cum se regleaza portierele ca sa iasa perfect? Metoda trial and error sare din discutie ca nu vreau sa ma ia vantul din masina dupa ce le reglez aiurea. Stiu ca la inelul de pe caroserie de care se prinde incuietoarea este reglabil dar pe mine nu ma ajuta decat la usa din dreapta, cea din stanga trebuie adusa numai partea de sus mai aproape de caroserie . Link to comment
Pedala Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 Am reglat usile la un VOlvo 850 cu urmatoarea metoda: 1. Tre' sa fie doi oameni 2. Se desfac suruburile la balamale 3. Se strange usor unul cele doua suruburide la fiecare balama. 4. Se regleaza balamaua de sus prin impingere sau tragere stanga- dreapta sus-jos 5. Se strange si al doilea surub de la balamaua de sus usor 6. Se repeta pt. partea de jos 7. Se mai strang un pic suruburile 8. Test 9. Se reia de ce este nevoie de corecturi 10. Se strang bine suruburile Obs.: Cand se regleaza un om sustine portiera si celalalt face reglajele Link to comment
Recommended Posts