Immortal Posted April 2, 2010 Share Posted April 2, 2010 (edited) Hiellou (muama de cand n-am mai deschis eu un topic)... Noi astia obisnuiti ca Sarbatorile sa pice'n seama 'mamelor' n-avem chef de curatenii, asa ca ne-ntrebam...avem cu cine? Sambata, 18.00 fics, Friends? "> Edited April 2, 2010 by Immortal Link to comment
sebian Posted April 2, 2010 Share Posted April 2, 2010 As veni si eu, cu Stimata Doamna, daca imi spuneti pe unde sunt Prietenii astia. N-am mai intrat pe topicul de intalniri de anul trecut asa ca nu stiu unde va mai vedeti Link to comment
yannlepantrec Posted April 2, 2010 Share Posted April 2, 2010 Lume noua, domnule sebian. E in spate la Sala Sporturilor, pe Decebal, peret in perete cu Domino. Eu vin caci nici eu nu fac curatenie. Link to comment
dreamlike Posted April 2, 2010 Share Posted April 2, 2010 Mi-am intrebat duhovnicul daca e crestineste sa te intalnesti cu frenjii in seara Invierii Domnului si a zis: fiule, daca dai si mata pentru biserica ceva acolo cat pentru vreo doua frapeuri poti sa te intalnesti si cu Sfantul Petru daca isi ia matiz ... asa ca, la bucatarie nu e randul meu, curatenie am facut de mi-au cazut unghiile, cauciucurile le-am schimbat si la masina si la bicicleta, deci ... intalnireeeeeeee! Incercam sa nu intarziem . Link to comment
free_spirit Posted April 3, 2010 Share Posted April 3, 2010 (edited) Salutare !! Sa aveti pofta, fratilor, la frappe-uri si la "suce" colorate. Sa aveti parte de sarbatori linistite si luminate. Toate cele bune si sa ne vedem sanatosi saptamana viitoare. Respect ! P.S. La multi ani, nene Sebiane !! Sa traiesti, sa fii sanatos si sa ai parte de toate bucuriile alaturi de cei dragi. Edited April 3, 2010 by free_spirit Link to comment
sebian Posted April 3, 2010 Share Posted April 3, 2010 Sar'na, Doamne ajuta! Numai bine la toata lumea Incercam sa ajungem si noi...inca n-am primit programul de la sefa cu activitatile de zilele astea asa ca nu stiu ce am de facut Link to comment
dreamlike Posted April 3, 2010 Share Posted April 3, 2010 Eu asteptam sa te felicit la fata loculului, dar daca zici ce e cu program cu de'astea ... "La multi ani!" numai bine sa traiesti sa'ntineresti . Link to comment
sebian Posted April 3, 2010 Share Posted April 3, 2010 Din pacate n-am mai apucat sa ajung, au inceput sa apara neamurile cu felicitationes & stuff Sar'na de urari "> Link to comment
Recommended Posts