5orin Posted April 2, 2010 Share Posted April 2, 2010 Vind Espero 1.5 GLX 1996, pret: 1500 eur negociabil. > Caracteristici ale masinii: - Espero model GLX. - culoare: rosu rubin - motor de 1.5, benzina - cutie de viteze manuala - aer conditionat manual. - inchidere centralizata (fara telecomanda) - tapiterie textil. - geamuri actionate electric - 4 - oglinzi electrice si incalzite - proiectoare de ceata - radiocasetofon original. - RULAJ: 120.000 km - CONSUM: 10-10,5% in oras (Brasov) si 5,5-6% afara, sub 110 kmh > Proprietar: - masina este AF 1996. - eu sint proprietarul masinii, de acum 5 ani => nu sint samsar. O vind pentru ca nu am de gind sa tin doua masini. - cind am luat-o, avea pe bord 70.000 de km. - nu a fost folosita pentru taximetrie, carat, offroad, etc > Stare tehnica: - stare tehnica buna, insemnind ca totul este functional pe masina. (se subintelege ca masina in sine e in stare de functionare) Ce e ok: - motorul merge rotund, - directie, frine, cutie de viteze / ambreiaj fara probleme. - nu papa ulei. - suspensia in stare buna (nu troncane, nu e foarte barca). Amortizoarele au fost schimbate cam acum 2 ani, dar nu mai stiu exact. - tobele ok. - luminile, partea electrica in general in stare foarte buna. - toate comenzile de actionare a geamurilor, luminilor, AC, radio casetofon, etc din bord functioneaza. - aerul conditionat functioneaza ok, desi nu i-am schimbat freonul niciodata. - geamurile electrice, oglinzile, incalzirea lunetei, blocarea usilor, etc functioneaza. - incalzirea functioneaza. - spalatorul de parbriz functioneaza. - radiocasetofonul functioneaza. - tapiteria / interiorul in general ok. Ce nu e ok: - caroseria prezinta urme de rugina, asa cum am incercat sa arat si in pozele atasate. - rugina la pasajele rotilor, partea de jos a usilor. - masca din fata (partea de tabla dintre faruri) prezinta ciupituri de la pietricelele din asfalt) - pe usi sint zgirieturi facute de tot felul de giboni prin parcari de supermarketuri. - un proiector nu merge (bec ars) - antena electrica nu functioneaza (nu se ridica/coboara automat) - are usoare pierderi de antigel, cred ca printr-un por din radiator. - nu are alarma, inchidere din telecomanda. - husa de la scaunul soferului usor descusuta - poate si alte maruntisuri, nu-mi vin in minte acum IMPORTANT: - Cit timp am detinut-o eu, masina nu a suferit niciun accident major. Inainte de a o avea eu, a fost lovita usor doar aripa din dreapta fata. Asta inseamna ca vopseaua e originala pe masina, cu exceptia unei parti din aripa dreapta fata. - As da-o cu tot cu un set de cauciuri de iarna (Montana, ce-i drept, dar care isi fac treaba f. bine) Ce s-a schimbat relativ recent la ea: - amortizoare - discuri frina, placute - tambur roata dr. spate - furca ambreiaj, rulment de presiune - sonda benzina - delcou, fise bujii - timonerie cutie viteze. > ITP: are verificarea facuta in decembrie '09, deci e valabila pina in decembrie 2011. > Unde poate fi vazuta: Brasov / variante la <100 km. Link to comment
5orin Posted April 7, 2010 Author Share Posted April 7, 2010 1250 Euro - tot negociabil... Link to comment
boggi Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 1250 Euro - tot negociabil... mai este valabil? Link to comment
Recommended Posts