Dragos91 Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 Am vb cu un baiat si poate sa imi colanteze masina negru mat toata, problema este ce trb sa fac acuma , trb sa schimb certificatu (oare imi accepta colantarea ) asigurare tot la masina ? Niste sfaturi .Multumesc anticipat Link to comment
Salex Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 (edited) Din cite stiu, nu ai voie sa colantezi mai mult de 30% (sau 40% ?? ) din toata masina, evident daca nu o imbraci in folie transparenta sau daca folia este de aceeasi culoare cu culoarea din cartea de identitate. Ma rog, nu ai voie in sensul ca trebuie sa "faci o vizita la RAR". Ca de interzis nu iti poate interzice nimeni sa o faci. Ce se intimpla daca te opreste un nene cu chipiu, e partea a doua Edited April 14, 2010 by Salex Link to comment
Dragos91 Posted April 14, 2010 Author Share Posted April 14, 2010 deci daca vreau sa fac asta trb sa dau o fuga la rar sa schimb certificatul din bej in negru mat ? Link to comment
Mircea Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 Ca sa nu schimbi certificatul de inmatriculare si sa nu treci pe RAR nu trebuie sa depasesti 1/3 din suprafata masinii. Daca vrei sa o colantezi toate, trebuie sa schimbi talonul, sa mergi la RAR si atat. N-are treaba cu asigurarea. Link to comment
sorin1983 Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 (edited) Raspunsese Mircea. Edited April 14, 2010 by sorin1983 Link to comment
Recommended Posts