yannlepantrec Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 Ora 18.00 fics. Asteptam cu mic-cu mare pe toti si toate doritoare. Link to comment
sebian Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 (edited) Prima oara citisem titlul topicului "Sambata asta Lesin la Friends" si ma gandeam de unde atata emotie pe tine Edited April 16, 2010 by Sebian 1 Link to comment
alin.giga Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 Salutare , Sper sa reusesc sa ajung si eu ... ca ma tot chinui sa ajung si nu reusesc. Sper sa fie sambata asta !! Weekend placut tuturor !! Link to comment
yannlepantrec Posted April 16, 2010 Author Share Posted April 16, 2010 @Sebian- Sunt bucuros ca a venit primavara. @alin- Te asteptam! Link to comment
yannlepantrec Posted April 16, 2010 Author Share Posted April 16, 2010 In spatele Salii Sporturilor, pe str. Decebal. In fata intrarii barului Friends, care e perete in perete cu Domino. Link to comment
dreamlike Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 Ca de obicei, noi vom fi prezenti fara prea multe pretentii si nazuri . Link to comment
Immortal Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 Si noi, cu multe pretentii si nazuri. Una din pretentii e cea legata de 1mai. Ca numa' maine nu-i poimaine... Link to comment
free_spirit Posted April 21, 2010 Share Posted April 21, 2010 (edited) ... Una din pretentii e cea legata de 1mai. Ca numa' maine nu-i poimaine... Salutare !! Da, nene, o discutaram dar nu ajunseram la nici o concluzie. )"> Eu vin cu doua propuneri; prima la Olimp, unde se stie deja locatia si unde am "comis-o" anul trecut cu rezultate pozitive ( chiar si la alcool test ) ,si a doua, la Sitorman , la 30 km de Constanta, loc unde nu garantez ca vom fi singuri, dar cu siguranta nu va fi inghesuiala de la Cheile Dobrogei, de exemplu. Pun spre exemplificare cateva poze facute chiar duminica ce-a trecut,din cele doua locuri de la Sitorman+ o poza de pe Google Earth, unde cifrele de jos indica exact locatia nr.1. Din nefericire, deasupra locatiei nr.2 este un nor, dar am poza facuta de mine. Inca o data vreau sa va spun ca acestea sunt doar niste propuneri si nicidecum nu impun eu locatia unde am putea sa ne intalnim pentru un fum mic de mici. Orice alta propunere pentru locatie va fi binevenita si vom merge acolo unde vom cadea de comun acord. Respect !! Edited April 21, 2010 by free_spirit Link to comment
Recommended Posts