sorin1983 Posted April 21, 2010 Share Posted April 21, 2010 Clar creste nivelul spagii O sa te opreasca acum doar ca sa sufli . Link to comment
mihai72ro Posted April 21, 2010 Share Posted April 21, 2010 (edited) Am vota punctul 3. Categoric nu; dealtfel eu nu consum decat seara, acasa si numai acasa, la masa si asta dupa ce m-am asigurat ca restul familiei (nevasta+copii) sunt acasa si nu trebuie sa ii mai recuperez din oras sau de pe la neamuri. Sigur, am si o solutie de back-up (sotia are permis de mult tip) si daca este nevoie...Dar nu v-am spus ce bine merge Colin McRae Dirt/DirtII sau NFS Shift cu "nitro" on board! Edited April 21, 2010 by mihai72ro Link to comment
andreiorga Posted April 21, 2010 Share Posted April 21, 2010 Am un volan p`acasa. Pentru cei care vor sa conduca beti, le pot inchiria volanul meu cu conditia sa bage benzina ) Am revenit cu poze. Volan sport cu smecherii ( a se vedea poza ) Airbag`ul l`am dat, dar pot sa va dau un balon. Asadar... poze cu volanul a se vedea modul in care se poate "mangaia" volanul. Este foarte confortabil! L`am incercat insa fara alcool ) si poza BONUS Link to comment
mihai72ro Posted April 21, 2010 Share Posted April 21, 2010 andreiorga: imi amintesc de pe vremea cand am avut in magazin o promotie la Microsoft Windows XP: pe langa pretul licentei, era un volan PC de la Logitech, middle level, design foarte dragut si la jumatate de pret. Un client a intrebat, NU GLUMESC, daca poate fi adaptat la Cielo; i-am explicat ca este only PC, mi-a aratat banii, ca venise hotarat, dar pentru acest impediment a renuntat. Am ras cu lacrimi... Link to comment
andreib Posted April 21, 2010 Share Posted April 21, 2010 Clar creste nivelul spagii O sa te opreasca acum doar ca sa sufli . Ete fas... Creste nivelul spagii pentru ca e plin de indivizi care au instalat modul de drunk-driving. Eu de cand am carnet nu am fost oprit niciodata ca sa suflu in fiola... Link to comment
Zmeul cel rau Posted April 21, 2010 Share Posted April 21, 2010 Eu am suflat intr-o noapte inspre politist. Mancasem si o saromja inainte dar, daca e ordin, cu placere. Link to comment
laurentziu83 Posted April 21, 2010 Share Posted April 21, 2010 (edited) Ete fas... Creste nivelul spagii pentru ca e plin de indivizi care au instalat modul de drunk-driving. Eu de cand am carnet nu am fost oprit niciodata ca sa suflu in fiola... Eu doar o singura data am suflat, sambata trecuta, ca asa era procedura. Chiar i-am zis politistului ca e prima oara in 8 cand suflu in asa ceva. Din partea mea sa creasca nivelul spagii cat or vrea politistii. Unii chiar nu se pot abtine. Edited April 21, 2010 by laurentziu83 Link to comment
andreiorga Posted April 21, 2010 Share Posted April 21, 2010 andreiorga: imi amintesc de pe vremea cand am avut in magazin o promotie la Microsoft Windows XP: pe langa pretul licentei, era un volan PC de la Logitech, middle level, design foarte dragut si la jumatate de pret. Un client a intrebat, NU GLUMESC, daca poate fi adaptat la Cielo; i-am explicat ca este only PC, mi-a aratat banii, ca venise hotarat, dar pentru acest impediment a renuntat. Am ras cu lacrimi... Pai si eu cand am gasit volanul asta voiam sa`mi pun volanul asta pe masina dar am realizat ca nu mai am claxon. Oricum am constatat ca e bun de condus at. cand esti beat ) Link to comment
Budan Catalin Posted May 1, 2010 Share Posted May 1, 2010 Eu am avut noroc destul de des de suflat in etiloteste,dar am fost curat mereu,dar stiu destui care umbla cu masina dupa ce au servit ceva,ma irita chestia asta dar nu am ce face.Sunt clar impotriva condusului ametit de orice nu doar de alcool. Link to comment
DGT Posted May 1, 2010 Share Posted May 1, 2010 (edited) Sunt oprit destul de des de politie dar niciodata nu m-au pus sa suflu in fiola. Cele mai aspre pedepse pentru asa ceva! Edited May 1, 2010 by DGT Link to comment
DarkAngeL Posted May 24, 2010 Share Posted May 24, 2010 La volan e necesar sa gresesti o data...si bine! Nu la orice ce poate sa mareasca sansele sa gresesti...cati au murit degeaba pt un paharel? Link to comment
DGT Posted May 24, 2010 Share Posted May 24, 2010 Problema grava e ca se inmultesc cei ce gresesc o data... si bine si n-au baut alcool in viata lor. Grav! Link to comment
ilie_v Posted May 27, 2010 Share Posted May 27, 2010 Categoric nu,asta e parerea mea.Vrei sa bei,ia tati taxiul nu omora oameni nevinovati,eventual mori tu ca esti p..st. Auzisem zilele astea ca au propus in "Sparlament" o lege care zice asa. -Daca vei fi prins baut la volan 5 ani fara drept de circulatie -Daca vei fi prins baut la volan si ai facut accident 10 ani fara drept de circulatie. -Daca vei fi prins baut la volan si ai facut accident cu victime omenesti fara drept de circulatie definitiv,pe viata. Eu sant de acord,voi nu?Sper sa se voteze. Categoric - alcol 0 la volan si pedepse pe masura! Link to comment
DarkAngeL Posted May 29, 2010 Share Posted May 29, 2010 Categoric nu,asta e parerea mea.Vrei sa bei,ia tati taxiul nu omora oameni nevinovati,eventual mori tu ca esti p..st. Auzisem zilele astea ca au propus in "Sparlament" o lege care zice asa. -Daca vei fi prins baut la volan 5 ani fara drept de circulatie -Daca vei fi prins baut la volan si ai facut accident 10 ani fara drept de circulatie. -Daca vei fi prins baut la volan si ai facut accident cu victime omenesti fara drept de circulatie definitiv,pe viata. As vota si eu asta, numai sa se aplice Link to comment
madkat Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Este hilar cum cineva a votat prima varianta Link to comment
Recommended Posts