Andutul Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 Deci am umblat la clapeta de accelaratie, ca sa o curat si are 2 tevusti acolo in care ar trebui sa intre vacumuri ceva si nu intra nimic,dar daca pun mana acolo imi trage putin degetul.Furtunele care le am eu sunt,acelea 2 mari de antigel,egr si 2 vacumuri,unu pe lateral si unul jos.Ce ar mai trebui sa am?Mai tarziu o sa pun si o poza sa va arat ce vreau sa zic Link to comment
Andutul Posted April 18, 2010 Author Share Posted April 18, 2010 (edited) Atasesz si o poza,poate totusi ma ajuta si pe mine cineva.In cele de jos incercuite nu intra absolut nimic,si cel de sus este blocat de un plastic http://forum.4tuning.ro/attachment.php?attachmentid=1426530&d=1271593576 Edited April 18, 2010 by Andutul Link to comment
Andutul Posted April 18, 2010 Author Share Posted April 18, 2010 Chiar nimeni dupa forumul acesta nu a avut tangente cu asa ceva,chiar nu stie nimeni?As avea mare nevoie de un sfat ca am cateva drumuri mai lungi de facut Link to comment
danutza Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 Daca stiu bine acolo nu se cupleaza nimic si alea erau acoperite cu niste capace de cauciuc sa nu traga aer fals. Link to comment
Recommended Posts