Axel7 Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 Va salut! Azi am facut o prostie. Am fost la o nunta si am legat un balon de antena masinii. Dupa cateva batai pe plafon, m-am oprit sa-l scot, pt ca flutura f tare. Surpriza: s-a slabit antenta din locasul ei, adica unde vine imbinarea pe plafon. Intrebare: cum o fac sa stea locului? Link to comment
Lucian M Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 Desfaci lampa de la plafoniera (soti intai plasticul translucid), iei o surubelnita in cruce, scoti cele doua surubele si apoi cu o cheie tubulara (de 10, parca) sau cu un patent strangi piulita care o vezi. Montezi inapoi si gata. Asta daca plafoniera nu e schimbata fata de matiz sau kalos. Link to comment
Axel7 Posted April 17, 2010 Author Share Posted April 17, 2010 Multumesc! O sa fac maine operatia asta. Link to comment
Lucian M Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 Sa ai la indemana o surubelnita cu varf drept si subtire, sa poti scoate usor gemuletul. Si nu ar fi rau sa tii radioul oprit cand strangi piulita. Ma rog, eu l-am avut inchis, am considerat ca e mai bine asa. Link to comment
Axel7 Posted April 18, 2010 Author Share Posted April 18, 2010 Gata, s-a rezolvat. Simplu si usor! Am mai pus o piulita in plus, ca sa nu se mai slabeasca. Multumesc. Link to comment
MCojo Posted April 19, 2010 Share Posted April 19, 2010 Am mai pus o piulita in plus... Daca piulita e grover nu mai ai treaba! Link to comment
MCojo Posted April 19, 2010 Share Posted April 19, 2010 (edited) Corect... dar cand dormi cu laptoapa in brate... Edited April 19, 2010 by MCojo Link to comment
Lucian M Posted April 19, 2010 Share Posted April 19, 2010 Nu-i problem! Este si piulita cu niste striatii pe una dintre baze, cu unghi crestat astfel incat sa nu se desfaca, insa tot saiba e sfanta. Sau iei bormasina, pui adaptor pentru chei tubulare, dai pe ultima treapta la ambreiaj si dai doua "scarturi"- garantat urmatorul care trebuie sa desfaca respectiva piulita va injura . Spor maxim si o saptamana cat mai frumoasa! Link to comment
Recommended Posts