Jump to content

Vand Daewoo Matiz.

Yaz

Recommended Posts

Vand Daewoo Matiz.

An fabricatie: 2004, euro 2.

Km: 146.100 reali.

Masina cumparata de noua, carte service la zi la reprezentanta Daewoo inclusiv distributia schimbata la 120.000 km si placutele de frana schimbate acum 1000 de km , se poate verifica istoricul masinii, sunt primul proprietar, masina condusa numai de mine (pe carte sunt 3 proprietari. firma de leasing prin care a fost luata, firma unde lucrez si de unde am cumparat-o si firma mea). A suferit 2 accidente minore, ITP valabil pana 11.2010, RCA valabil pana in iunie 2010, cauciucuri Sava in stare foarte buna, in pretul masinii dau si 2 cauciucuri de iarna Malatesta.

Masina are urmatoarele inbunatatiri:

-inchidere centralizata+alarma Pilot-2 telecomenzi.

- proiectoare ceata.

-eleron.

-paravanturi Szatuna la toate 4 usi.

- volan imbracat in piele.

-huse, cotiera, capace originale matiz.

-Mp3 Lg cu slot Usb plus 4 boxe.

-bandouri laterale.

-deschidere portbagaj din interior.

Masina este foarte ingrijita, nu mai necesita nici un fel de investitie, are husa originala Daewoo cu stingator, trusa medicala, vesta reflectorizanta nefolosite

ATENTIE:

-se ofera factura.

-pretul este usor negociabil sau daca nu, scadem 500 RON din pret si raman cu sonorizarea.

-nu accept nici un fel de schimb indiferent de natura lui, nu sunt samsar si nu ma grabesc sa vand masina.

-ignor comentariile de prost gust de genul "ca este scumpa sau ca la banii astia gasesc nu stiu ce".

-motivul vanzarii: vreau sa imi cumpar alta masina.

Multumesc.

On 4/26/2010 at 7:24 AM, Yaz said:

7500

Noul pret este cu sistemul audio sau fara? ma intereseaza in principiu fara sistemul audio sau cat mai putem sa discutam la pret. :) Astept un raspuns.

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...