AND Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Asa arata varianta finala a limuzinei Citroen , care nu mai este doar un concept! Insa nu m-am interesat cand va aparea pe piata: http://www.km77.com/marcas/citroen/c6_05/0...era/galeria.asp Parerea mea (am fost intotdeauna fan Citroen) este ca bate din punct de vedere al stilului si al bunului gust orice alta limuzina! Ce parere aveti? Link to comment
Satori Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Ahhhhh... NU! Cand ma gandesc la limuzina ma gandesc la ceva cu aspect traditional, nu la "fashion-weeku'" asta! Link to comment
NFS Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Seamana cu Citroenu ala vechi, lasat de spate si care avea oglinda pusa pe bord, nu pe parbriz. Link to comment
DANNY WOO Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 S-ar putea sa aiba impact in clasa ei sau nu.Pentru ca in clasele superioare de regula nu prea se accepta design-ul avangardist.Oricum mie nu-mi place prea exagerat,parerea mea!!! >- Link to comment
remix Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 Slabutz. Pe langa C-urile mai mici care sunt chiar reusite asta e de-a dreptul... ca Megane 2 - iti place sau nu. Respectele mele in aceasta privinta, bravo lor ca isi permit sa mearga pe muchie de cutit. Mie NU-mi place si as prefera un 407SW sau un 607 la orice ora. Pana una alta merg cu Tico meu care este in acelasi stil facuta : 2 volume, 4+1 usi, stopuri dispuse pe verticala, faruri cu un singur bec etc. Link to comment
Recommended Posts