dan_m Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Cred ca s-a mai discutat vag subiectul dar aici am ceva concret. Am achizitionat de la magazinul Daewoo de la Cutitul de Argint (zona Belu / Eroii Revolutiei) 2 buzunare (erau de Tico dar aveau si de Matiz). Atasez poze mai jos. Pret 150.000 ROL bucata. Sper sa le montez in week-end (nu mi-au dar si suruburi ceva ). Buzunarele de Tico au avantajul fata de cele de Matiz ca sunt mai late su sunt interschimbabile (le poti pune si pe dreapta si pe stanga) - cele de Matiz au o alta forma (apropiata dar ne simetrica) si sunt mai inguste. Link to comment
dan_m Posted March 30, 2005 Author Share Posted March 30, 2005 (edited) Mai am o poza care nu a incaput. Edited March 30, 2005 by dan_m Link to comment
ticolino Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 pai si astea cum se prind? se dau gauri in usa? Link to comment
aztec Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 gaurile deja exista pe placajul de la usa, nu e strapunsa musamaua aia. la sofer poti pune fara probleme, dar in stanga trebuiesc redate 2 gauri.. am mai spus parca la tunning tico povestea asta.. Link to comment
tribunul Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Cum stii care este pozitia buzunarului pe usa? ca sa stii pe unde sa strapungi "musamaua". Ce fel de suruburi folosesti? Astept sa ti le montezi ca vreau si eu sa-mi pun, iarna merg cu laveta si chestia de dat gheata jos pe bord. E mic dar pare util. Link to comment
aztec Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 zic inca o data... demontezi fata de usa gaurile sant deja date pe partea soferului la fata de usa... la fel ca si pe partea opusa dar se potrivesc decat 2 iei 4 holjurube' si le infigi in gauri.. so' ...ai rezolvat Link to comment
dan_m Posted March 31, 2005 Author Share Posted March 31, 2005 Eu insa am luat de Tico si o sa incerc sa le pun pe Matiz asa ca voi face niste masuratori inainte de a da gauri. Gaurile din buzunar nu au filet deci banui ca se vor autofileta cu suruburile. Link to comment
bobocbogdan Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 vreau si eu... da-ne mai multe detalii despre magazinul asta...eventual program, o adresa mai exacta etc etc si eu sunt interesat, am un Tico si cand le montezi, la fel, da*ne detalii multumesc Link to comment
pesteimputit Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 am luat azi unu si l-am montat in dreapta(in stg aveam din fabrica) cost 135k durata montaj 20 min magazin : repr daewoo de la intersectia grivita cu 1mai mai aveau vreo 4-5 bucati Link to comment
dan_m Posted April 1, 2005 Author Share Posted April 1, 2005 Pun o poza cu zona. Bulina rosie e magazinul. Link to comment
bobocbogdan Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 am luat azi unu si l-am montat in dreapta(in stg aveam din fabrica)cost 135k durata montaj 20 min magazin : repr daewoo de la intersectia grivita cu 1mai mai aveau vreo 4-5 bucati <{POST_SNAPBACK}> la magazinul Daewoo de la Piata Chibrit ? (parca asa se cheama) Link to comment
john Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 Puneti si voi o poza aici sa vedem si noi cum arata montate (in special la Matiz) pls. Link to comment
Maniaku Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 Daaaaaaaaaaa plz sa vad si io' daca ma bag sau nu la ele Link to comment
aztec Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 (edited) pt a vedea cum arata buzunarele la tico pe usa stanga si dreapta, urmati linkul urmator( am spus eu ca am mai postat) http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showtopic=75&st=60 Edited April 2, 2005 by aztec Link to comment
nicubarbu Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 (edited) buzunare usa fata stg Tico Buzunarul de usa fata stg Tico poate fi montat si pe partea dreapta (pentru ca e simetric). Atentie la culoare pentru ca sint doua nuante de gri la Tico (unul e f inchis - bate spre negru). buzunar usa fata stg Matiz Pentru usa fata drepata Matiz nu se prea gasesc buzunare (nu se poate folosi cel din stinga datorita formei sale). In caz de necesitate, pe partea dreapta se poate monta unul de Tico Edited April 2, 2005 by nicubarbu Link to comment
dan_m Posted April 4, 2005 Author Share Posted April 4, 2005 Gata. Le-am montat in acest weekend. In preambul am facut niste sabloane cu formele buzunarelor si gaurile unde intra suruburile. Buzunarele nu par a fi turnate pe aceeasi matrita caci sabloanele nu sunt la fel (faceti unul pt fiecare buzunar). Chinul cel mai mare a fost sa dau jos fetele de usi si anume sa scot manerele de la macaralele de geamuri (merci FLEX de info ca altfel bajbaiam aiurea). Fetele de usi de Matiz n-au gauri deci trebuie sa masurati si sa dati semne cu ajutorul sabloanelor mai sus pomenite. Pun si poze cat de curand. Link to comment
tribunul Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 ca sa dai fata de usa jos trebuie sa dai si manerul de la macara? ala cum se scoate? Link to comment
dan_m Posted April 4, 2005 Author Share Posted April 4, 2005 La Matiz trebuie departat (inspre carton) un inel de plastic situat intre maneta si tablie iar intre el si maneta exista o siguranta in forma de 'OMEGA' (litera greceasca). Operatiunea este anevoioasa la prima usa pentru ca practic e f. greu sa o vezi. La a doua usa lucrurile au mers mult mai repede (am desfacut 4 usi in weekend - am ceva experienta ). Cand le pui la loc doar pui siguranta pe maner si il infigi la locul lui pana face 'clac'. Eu prima data desi stian de siguranta, nevazad-o clar l-am sunat pe FLEX si dupa ce mi-a confirmat si el existenta sarmei respective m-am aventurat si am gasit-o. Link to comment
bobocbogdan Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 la Tico e destul de greu de dat jos fata aia de la usa... e complicat cu maneta de geam...are o mica siguranta pe dedesubt...trebuie bagata o carpa subtire pe dedesubt... cam greu de explicat si de facut... am vazut smecheria intr-un service Daewoo cand am avut macaraua de la geam stricata Link to comment
octavian Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Gata. Le-am montat in acest weekend.In preambul am facut niste sabloane cu formele buzunarelor si gaurile unde intra suruburile. Buzunarele nu par a fi turnate pe aceeasi matrita caci sabloanele nu sunt la fel (faceti unul pt fiecare buzunar). Chinul cel mai mare a fost sa dau jos fetele de usi si anume sa scot manerele de la macaralele de geamuri (merci FLEX de info ca altfel bajbaiam aiurea). Fetele de usi de Matiz n-au gauri deci trebuie sa masurati si sa dati semne cu ajutorul sabloanelor mai sus pomenite. Pun si poze cat de curand. <{POST_SNAPBACK}> Si eu mi-am montat pe usa fata stanga, dar adevarul e ca e ingust ca naiba. Link to comment
john Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 A pus cineva si pe dreapta ? Cum vin ? (eventual o poza daca se poate S"> ) As vrea sa fac comanda la Nicu Barbu insa nu sunt hotarat daca sa pun si pe dreapta, am inteles ca nu exista buzunar special si trebuie adaptat. Link to comment
dan_m Posted April 21, 2005 Author Share Posted April 21, 2005 Ia de Tico deoarece sunt simetrice (se pot monta si pe drapta si pe stanga) si sunt si o idee mai late. Diseara pun si o poza. Link to comment
smoke Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 am luat si eu buzunare de usa pt tico - dar NU sunt simetrice - sunt special pe usa dreapta / stanga - chiar scrie pe el left/right - si daca le pui unu pe langa altul se vede ca difera un pic - d-aia spunea cineva mai sus ca nu se otrievsc decat 2 gauri. Eu am luat 2 crezand ca sunt identice - dar acasa am vazut ca nu - o sa caut sa vad daca au de dreapta - ca acu am 2 pt stanga. Link to comment
remix Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Nu-ti face probleme. Chiar daca nu sunt simetrice gauri se dau foarte lejer cu surubul in cartonul ala de fata de usa. Eu mi-am pus in dreapta buzunar de stanga si doar am dat 2 gauri in alte locuri. Se instaleaza foarte usor si sta perfect. Nu mai pierde vremea sa cauti buzunar dreapta ca nu are rost. Succes la instalare ! (Se face foarte usor) Link to comment
Recommended Posts