judele Posted April 22, 2010 Share Posted April 22, 2010 salutare.nu am mai intrat de f mult timp pe forum. de 1 an am achizitionat 1 cielo automat hidramat cum vreti voi sai ziceti mai corect... si ce sa vezi iam facut motoru cutia toate bucsile si discurile si etc...masina pusa la punct...cand ce sa vezi zilele astea radiatoru praf...mare gaura in plasticul capac lateral. ma duc la daewoo 600 ron radiator apa in care este abgat si radiatorul de la racire de la ulei din cutie ca deh e automata...am desfacut putin radiatoru si am observat ca defapt racirea uleiului se facae printro teava introdusa in capac de 10 centimetri...ma gandeam sa iau teava de cupru ptr aere conditionate si sa fac un circuit de 2-3 metri care sa il atasez pe un radiator de cielo normal ca costa doar 2 miliaone si sa scap de 4 mil...ce parere aveti? Link to comment
Salex Posted April 23, 2010 Share Posted April 23, 2010 (edited) Pareri: 1. Chiar daca te grabesti, mai pune si tu pe ici pe colo cite o majuscula si, daca nu e prea mult, cite o cratima. Ar fi utile ... Daca nu ai mai intrat atit de mult timp, poate ar fi bine sa iti mai arunci un ochi peste . 2. Ideea ta este proasta. Ar putea functiona atunci cind masina se afla in miscare daca traseul pe care vrei sa il improvizezi este suficient de lung. Asta pentru ca schimbul de caldura dinspre/catre teava ta si aer este foarte prost (lent). Cu siguranta insa, atunci cind masina sta racirea va fi insuficienta pe timp de vara. Ma refer la situatii de gen stationat la semafor, mers bara la bara in ambuteiaje, etc. Asta pe de-o parte. Pe de alta parte iarna uleiul din cutie nu va fi ajutat sa ajunga la temperatura optima, va fi in permanenta prea rece. Din motivele astea cutia ta va avea toate sansele sa isi dea duhul. In locul tau nu m-as baga la astfel de improvizatii. Daca vrei sa experimentezi pe banii tai, gindeste-te mai intii ce te costa mai mult, un radiator sau o cutie ? LE: chiar daca racirea in mers va fi facuta destul de bine, in stationare (cu motor pronit) uleiul CV se va incalzi. Deci, vei avea variatii frecvente si incontrolabile de temperatura ... alta bucurie Edited April 23, 2010 by Salex Link to comment
smailmiami Posted April 23, 2010 Share Posted April 23, 2010 Mai fa rost de 4 milioane si fa lucru ca lumea. Link to comment
Recommended Posts