Englishman Posted May 30, 2015 Share Posted May 30, 2015 (edited) 4 mii de km pe luna?! mai ai timp sa profesezi ce scrie la semnatura? Inca o nelamurire...daca e masina de servici...de ce esti FANATIC cu ingrijirea ei?! Edited May 30, 2015 by Englishman Link to comment
augustinionut Posted May 30, 2015 Share Posted May 30, 2015 De ce nu ar fi? Asa au ajuns toate matizurile niste rable si le-a scazut pretul de nici nu se merita sa te gandesti sa le vinzi. Link to comment
Englishman Posted May 31, 2015 Share Posted May 31, 2015 Ei, hai! Cu siguranta ii pasa de satisfacția următorilor proprietari..:-D Link to comment
mihai72ro Posted June 6, 2015 Author Share Posted June 6, 2015 (edited) Ei, hai! Cu siguranta ii pasa de satisfacția următorilor proprietari..:-D 4 mii de km pe luna?! mai ai timp sa profesezi ce scrie la semnatura? Inca o nelamurire...daca e masina de servici...de ce esti FANATIC cu ingrijirea ei?! Pai ce scrie la semnatura, adica din poze, cea neagra, doarme de aproape 2 ani; a, anul trecut a facut 75 de km. Iar de cea gri, tot din poza se ocupa fetele: nevasta-mea si fiica-mea. Pentru mine nu are importanta ca este masina firmei; este la mine si atata timp cat tu nu stii de niciun fel de taxe (rovinieta, asigurare, impozit, taxa de parcare, rata de leasing, benzina, etc) se impune respect. Mai mult, a fost 0 km. Care urmatorii proprietari? Atata timp cat raman in firma, este a mea; si nu am degand sa plec. In primul rand pentru oamenii de aici (sefi/colegi). Nu vreau sa dau nume, sa nu sune a reclama; cu toate ca ar trebui. Edited June 6, 2015 by mihai72ro Link to comment
nyk97 Posted June 20, 2015 Share Posted June 20, 2015 Ti-a zburat capacul de pe spate? Ca rumanii banueisc ca daca se apucau le luau pe toate ) Link to comment
mihai72ro Posted June 23, 2015 Author Share Posted June 23, 2015 (edited) Nuu..a fost "luat" din graba. Stiu sigur. S-a intamplat ziua. Dimineata era, dupa amiaza nu. A fost parcata la pranz langa o alta masina (taxi) langa parcare. Nici prin gand nu mi-a trecut ca raman fara si oricum ziua, la pranz. Dar parca mai conteaza. Mi-am cumparat un set no name si gata, ca originalul este 85 de lei bucata si ca sa il fure iarasi... Edited June 23, 2015 by mihai72ro Link to comment
mihai72ro Posted September 25, 2016 Author Share Posted September 25, 2016 Despre Logan: si am implinit si "150.000" de km si tot nu am schimbat nimic; sunt eu "fanatic" cu intretinerea, dar chiar nu ma asteptam. Link to comment
KumKum Posted September 29, 2016 Share Posted September 29, 2016 Benzina, motorina? La cat mai multi km! Link to comment
mihai72ro Posted October 9, 2016 Author Share Posted October 9, 2016 1.2 16V 73CP Intre timp s-au mai adaugat 5000KM; ca fiecare, te astepti sa se dea la ulei la acesti km nu? Deocamdata nimic. "Depaseste toate asteptarile!" Link to comment
florinellll Posted January 26, 2017 Share Posted January 26, 2017 (edited) Nea Mihai,propietar de Leganza si Ford ne face" marturisiri" despre Logan Edited January 26, 2017 by florinellll Link to comment
mihai72ro Posted December 3, 2021 Author Share Posted December 3, 2021 (edited) On 6/9/2010 at 7:18 PM, mihai72ro said: Ne despartim... Daewoo Leganza CDX, negru granada, Korea, transmisie manuala, navigatie 7 inch mirror-link USB, AC, volan piele, alarma, garantie baterie, distributie schimbata la 102000, consumabile noi (ulei, filtru, bujii, antigel), placute de frana, anvelope de iarna 205/60/15 Continental in stare foarte buna, ITP RCA valabile. Fiscal la zi! Utilizat zilnic. Edited December 3, 2021 by mihai72ro 1 Link to comment
Recommended Posts