Jump to content

Bolnavicioasa (Negru Granada)

Recommended Posts

Ei, hai! Cu siguranta ii pasa de satisfacția următorilor proprietari..:-D

4 mii de km pe luna?! mai ai timp sa profesezi ce scrie la semnatura?

Inca o nelamurire...daca e masina de servici...de ce esti FANATIC cu ingrijirea ei?!

Pai ce scrie la semnatura, adica din poze, cea neagra, doarme de aproape 2 ani; a, anul trecut a facut 75 de km. Iar de cea gri, tot din poza se ocupa fetele: nevasta-mea si fiica-mea.

Pentru mine nu are importanta ca este masina firmei; este la mine si atata timp cat tu nu stii de niciun fel de taxe (rovinieta, asigurare, impozit, taxa de parcare, rata de leasing, benzina, etc) se impune respect. Mai mult, a fost 0 km. Care urmatorii proprietari? Atata timp cat raman in firma, este a mea; si nu am degand sa plec. In primul rand pentru oamenii de aici (sefi/colegi). Nu vreau sa dau nume, sa nu sune a reclama; cu toate ca ar trebui.

Edited by mihai72ro
  • 2 weeks later...

Nuu..a fost "luat" din graba. Stiu sigur. S-a intamplat ziua. Dimineata era, dupa amiaza nu. A fost parcata la pranz langa o alta masina (taxi) langa parcare. Nici prin gand nu mi-a trecut ca raman fara si oricum ziua, la pranz. Dar parca mai conteaza. Mi-am cumparat un set no name si gata, ca originalul este 85 de lei bucata si ca sa il fure iarasi...

Edited by mihai72ro
  • 1 year later...
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...
  • 4 years later...

On 6/9/2010 at 7:18 PM, mihai72ro said:

Ne despartim...

Daewoo Leganza CDX, negru granada, Korea, transmisie manuala, navigatie 7 inch mirror-link USB, AC, volan piele, alarma, garantie baterie, distributie schimbata la 102000, consumabile noi (ulei, filtru, bujii, antigel), placute de frana, anvelope de iarna 205/60/15 Continental in stare foarte buna, ITP RCA valabile. Fiscal la zi! Utilizat zilnic.

Edited by mihai72ro
  • Sad 1