Theo Posted April 26, 2010 Share Posted April 26, 2010 Salut, In primul rand, am cautat, dar n-am gasit ceva asemanator, daca totusi este, rog mutarea topicului, cu scuzele de rigoare. Problema e in felul urmator... Nu functioneaza afisajul la head-unit-ul din poza atasata. Merge cd-ul, caseta, radioul, ma rog, cu receptia sta mai prost, dar cred ca tine de antena. Imi puteti spune daca s-ar putea repara, daca da, cum si unde! Tind sa cred ca e vreun contact, sau ceva, slabit, fiindca prima oara cand mi-a facut probleme, s-a stins, s-a aprins, iar s-a stins... de cateva ori, pana a ramas stins. Sper ca se intelege din poza ce fel de model este, daca nu, o sa fac alta. Link to comment
cutzitaru Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Are cineva idee cum se da jos acest model de radio+cd+cass M-am uitat o gramada pe langa el, dar nu am reusit sa-l demontez de pe masina... Nu mai primeste nici un cd, cassul si radioul merg perfect, si nu as vrea sa-l rup cand il dau jos... Daca l-a dat cineva jos de pe masina... pls help! Link to comment
cutzitaru Posted June 9, 2010 Share Posted June 9, 2010 chiar nu stie nimeni cum se scoate cd-radio-casette-ul asta de pe leganza? Link to comment
Wolfman Posted June 9, 2010 Share Posted June 9, 2010 Se scoate rama tip mahon care incadreaza combina (faci parghie cu o surubelnita in dreapta jos a combinei intre rama si capitonajul bordului, cu atentie sa n-o zgarii) si gasesti 4 suruburi cu cap cruce care se desfac f. simplu. Mai departe nu-ti ramane decat sa scoti mufa de antena si cea principala (are un clips lateral pe care-l apesi s-o poti scoate) si combina culiseaza pe o sanie. Daca-ti scuipa CD-urile dupa ce incearca sa le citeasca s-ar putea sa ai capul de citire murdar, ala se curata f. usor cu un betisor cu vata umezit cu spirt (scoti capacul de deasupra tot facand parghie cu o surubelnita intre capac si marginea laterala. Link to comment
TBird Posted June 9, 2010 Share Posted June 9, 2010 Wolfman nu este mai simplu cu cd special de curatare ? Intreb si eu... Din ce zice omul inteleg "nu mai primeste" ca nici macar nu il invarte...sa nu fie altceva. Link to comment
Wolfman Posted June 9, 2010 Share Posted June 9, 2010 CD-ul special de curatare nu poate face mai nimic, cel putin la mine il scotea dupa maxim 2-3 secunde (desi umezisem cu spirt periuta aceea de pe CD-ul de curatare). Dupa ce am demontat combina si am sters capul de citire cu spirt merge ca noua. Omul a intrebat cum se scoate combina, mai departe vede el ce are... Link to comment
cutzitaru Posted June 9, 2010 Share Posted June 9, 2010 Se scoate rama tip mahon care incadreaza combina (faci parghie cu o surubelnita in dreapta jos a combinei intre rama si capitonajul bordului, cu atentie sa n-o zgarii) si gasesti 4 suruburi cu cap cruce care se desfac f. simplu. Mai departe nu-ti ramane decat sa scoti mufa de antena si cea principala (are un clips lateral pe care-l apesi s-o poti scoate) si combina culiseaza pe o sanie. Daca-ti scuipa CD-urile dupa ce incearca sa le citeasca s-ar putea sa ai capul de citire murdar, ala se curata f. usor cu un betisor cu vata umezit cu spirt (scoti capacul de deasupra tot facand parghie cu o surubelnita intre capac si marginea laterala. Merci mult! Problema cu reparatul la mine e simpla, eu nu stiam de care din elementele de design sa trag sa nu le rup piciorusele! la mine nu mai intra cd-uri! Au ramas cele doua "pensete" lipite intre ele! trebuie sa-l desfac sa-l curat, dar asta e simplu! PS. cd-urile de curatat nu-s bune la astea care trag cd-ul inauntru! pot face mai mult rau (sa zgarie pensetele, sa ramana blocat...) Link to comment
Recommended Posts