laurentziu83 Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Ce bine ca n-am sunet la compul meu de la facultate asa ca nu pot sa imi gadil urechile Link to comment
Wolfman Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Colegii mei de birou au devenit fani DCR de cand cu muzichia asta : Link to comment
ticolino Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 daca sunteti curiosi: http://happytreefriends.atomfilms.com/watc...odes/index.html Link to comment
Maniaku Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 NU MAI POT NU MAI REZIST FAC CRIMA VAXXi numai TU esti devina!!!!! si mie mi-a dat "desinfection failed" ("> ("> simt ca o iau razna VAXXi you will be Link to comment
Zmeul cel rau Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Ma simt ca atunci cand fac scufundari. Trag aer in piept, ma uit ce s-a mai scris, dupa care ies repede la suprafata sa trag aer si sa nu mai aud nimic. Cel mai nasol e atunci cand vreau sa scriu ceva. Mesaj pentru VAXXi: Link to comment
Satori Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Eu nu inteleg ce a facut Vaxxi. Link to comment
mike.b Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 ...make it stop... ...dubidud duibiduuuu nuuuuuuu Link to comment
Shenck Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Stii sa scoti un wav dintr-un swf? http://www.sothink.com/flashdecompiler/index.htm Link to comment
strumfuadi Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 fratzilor, dar nu putetzi sa datzi mute? sau sa opritzi boxele? ce va tot lamentatzi atata ca femeile la menopauza? Link to comment
VAXXi Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Eu tot nu înţeleg despre ce vorbiţi. Aţi scos virusul ? Link to comment
Zmeul cel rau Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 fratzilor, dar nu putetzi sa datzi mute? sau sa opritzi boxele? ce va tot lamentatzi atata ca femeile la menopauza? <{POST_SNAPBACK}> Pai da, da' io vreau sa ascult si muzica pe fundal si nu prea se potriveste mixul. Link to comment
VIPER Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Daca ai placa cu 4-5-6 canale, si ii dai un wav pe fata si unul pe spate si asculti doar pe spate, ce zici? Link to comment
Zmeul cel rau Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Daca ai placa cu 4-5-6 canale, si ii dai un wav pe fata si unul pe spate si asculti doar pe spate, ce zici? <{POST_SNAPBACK}> Zi-mi cum fac asta! Am SB live! cu softul aferent... Link to comment
Alezz Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 (edited) Cred ca o sa fie ceva de genul "Dintre noi toti multi scapa cine poate". Si o noua rubrica la Statistici forum "Numarul minim de utilizatori conectati in acelasi timp 8 la data de 1 aprilie 2005" . Edited April 1, 2005 by Alezz Link to comment
Esperatul Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 (edited) Asta nu e nimic, un user de la pejo.ro tocmai a dat un mass mesage pe yahoo cu: "Imi pare rau sa va anunt dar baza de date a forumului Pejo.ro a fost stearsa." Si forumu lor arata cam asa: http://forum.pejo.ro/ Edit: Acu si-a revenit, dar era mort. Bai melodia asta am impresia ca se repeta? Edited April 1, 2005 by Wichedcoder Link to comment
Shenck Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Cred ca gluma va amuzat pe toti fftopic: PAPA a murit! din respect suntem obligati sa incetam acesta gluma! Dumnezeul sa-l odihneasca! Link to comment
Recommended Posts